N & T Special Events : οργάνωση γάμου σε τόπους μακρινούς…

Το N & T Special Events και το εξειδικευμένο προσωπικό του μπορεί να οργανώσει το γάμο σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διαλέξτε την περιοχή που θέλετε να τελέσετε το γάμο σας, και αφήστε τους να αναλάβουν τα υπόλοιπα. Απλά ονειρευτείτε το. και θα σας ταξιδέψουν ως εκεί..!

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας…

N & T Special Events : Η εταιρία N & T Special Events δημιουργήθηκε το 2008 από την κα. Νίκη Τσιροπούλου, η οποία είναι στο χώρο του Τουρισμού 30 χρόνια τώρα ενώ τα 15 τελευταία παράλληλα με το τουριστικό κομμάτι είναι και στην Οργάνωση Γάμων. Το γραφείο έχει σαν κεντρική λειτουργία την Δημιουργία & Οργάνωση ιδιαίτερων Γάμων και δημιουργήθηκε γιατί στην Ελληνική αγορά δυστυχώς είναι ελάχιστα τα γραφεία που οργανώνουν Γάμους. Τα περισσότερα πουλούν γαμήλια πακέτα, σαν να είναι γαμήλια ταξίδια.

Provagamou : Οργάνωση γάμου σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού;

N & T Special Events : Βεβαίως. Το γραφείο μας καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που απαρτίζουν την Οργάνωση ενός γάμου είτε Θρησκευτικού, είτε Πολιτικού. Το N & T Special Events δεν πουλά έτοιμα πακέτα γάμου. Σχεδιάζει και πραγματοποιεί τον κάθε Γάμο, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε ζευγαριού και το budget που μπορεί να διαθέσει. Στην Ελλάδα είναι η έδρα του γραφείου και φυσικά μπορεί να καλύψει την Οργάνωση σε οποιαδήποτε πόλη, χωριό ή ελληνικό νησί. Οι υπηρεσίες του Γραφείου όμως καλύπτουν και την Ευρώπη, Την Τουρκία και όλους τους εξωτικούς προορισμούς εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του ζευγαριού ( στον Ιερό Ναό ή την αρμόδια Πρεσβεία).

Provagamou : Πόσο εύκολη είναι μια τέτοια οργάνωση και επηρεάζει ο βαθμός δυσκολίας της το ζευγάρι;

N & T Special Events : Η Οργάνωση μιας τόσο ξεχωριστής ημέρας, μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Χρειάζεται μεγάλη πείρα και επαγγελματισμός, έτσι ώστε να μπορέσουν να συντονιστούν όλες οι υπηρεσίες μεταξύ τους και να προβλεφθούν τυχών απρόοπτα. Δεν μπορώ να πω ότι οι ‘επιθυμίες’ κάποιου ζευγαριού επηρεάζουν τον βαθμό δυσκολίας. Ο βαθμός δυσκολίας εξαρτάται από το κατά πόσο ανοίγεται το ζευγάρι μαζί μας στο τι πραγματικά θέλει για εκείνη την ημέρα. Ο βαθμός δυσκολίας δεν επηρεάζει κανένα ζευγάρι, αρκεί βεβαίως να έχει έρθει εγκαίρως σε επικοινωνία μαζί μας, σε αντίθετη περίπτωση οι νεόνυμφοι θα πιεστούν μόνο από την άποψη των χρονικών περιθωρίων και τίποτε άλλο.

Provagamou : Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά, γραφικά και εξωτικά μέρη για την επιλογή μιας ελληνικής μητρόπολης στο εξωτερικό άλλα η n&t τι θα πρότεινε στο ζευγάρι;

N & T Special Events : Τα μάτια του κάθε ανθρώπου βλέπουν διαφορετικά μία εικόνα. Η επιτυχία στην δουλειά μου δεν είναι να δουν οι νεόνυμφοι την εικόνα που μπορώ να τους δώσω εγώ ( αυτό θα ήταν ‘Πωλήσεις’ και όχι Παροχή Υπηρεσιών) αλλά να δω εγώ την εικόνα που βλέπει η υποψήφια νύφη και να της την προσφέρω σε πραγματικά επίπεδα. Εντυπωσιακό είναι αυτό που συναρπάζει έναν άνθρωπο και είναι καθαρά υποκειμενικό. Η Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό είναι γεμάτο με εξωτικά μέρη, στα ζευγάρια που έρχονται κοντά μας με την ημερομηνία αλλά χωρίς να έχουν καταλήξει στην πόλη ή την χώρα συμβουλεύουμε πάντοτε ανάλογα με τον τύπο γάμου που επιθυμούν. Τα ζευγάρια που δίνουν έμφαση στο μυστήριο, στην πλειοψηφία τους πραγματοποιούν τον γάμο τους στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, όπου είναι και η εξειδίκευση του γραφείου μας, τα ζευγάρια που δίνουν έμφαση στο ρομαντισμό, προτιμούν Βενετία, Σαντορίνη, Μάνη, Πράγα ανάλογα πάντα με το style τους.

Provagamou : Πόσο προσιτό είναι το κόστος ενός τόσο ιδιαίτερου γάμου;

N & T Special Events : Το κόστος είναι αρκετά προσιτό θα έλεγα, με εξαίρεση τα ζευγάρια που επιλέγουν VIP προορισμούς με σκοπό έναν πολυτελή γάμο. Σαν τελική τιμή πακέτου, το ποσό που θα πλήρωνε ένα ζευγάρι μόνο για την δεξίωση με 200-300 καλεσμένους, το πληρώνει για 30-50 άτομα με την διαφορά ότι περιλαμβάνονται όλες οι γαμήλιες υπηρεσίες αλλά και τις τουριστικές για ένα τριήμερο με μία ξένη χώρα όπως είναι τα ξενοδοχεία και οι μεταφορές.

Provagamou : Από ποια ανάγκη μέχρι ποια επιθυμία καλύπτετε στην περίσταση του γάμου;

N & T Special Events : Μπορώ να πω τα πάντα. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει ζητηθεί κάτι που να μην μπορώ να προσφέρω. Οι υπηρεσίες αφορούν όλες εκείνες τις υπηρεσίες που απαρτίζουν έναν αξιοπρεπέστατο γάμο έως πιο προσωπικές συμβουλές ή συστάσεις στο ζευγάρι. Ομολογώ ότι η πιο συνηθισμένη extra υπηρεσία που πάντα ζητούν οι νεόνυμφοι, είναι ‘η έκπληξη’! Αυτό βεβαίως είναι απόλυτα κατανοητό γιατί όλος ο σχεδιασμός και η παρουσίαση γίνεται από το γραφείο οπότε στο τέλος πάντοτε ζητούν μία έκπληξη για τον κουμπάρο ή τον γαμπρό ή την καλύτερη φίλη της νύφης.

Provagamou : Πέραν του γάμου σε ποιες άλλες περιστάσεις προσφέρετε τις υπηρεσίες σας;

N & T Special Events : Το γραφείο καλύπτει υπηρεσίες που αφορούν:

  • Τον τουρισμό.
  • Την Οργάνωση Γάμου.
  • Την Οργάνωση Βάπτισης.
  • Την Οργάνωση Ειδικών Εκδηλώσεων ( πάρτυ γενεθλίων, επετείων, προαγωγών, αποχαιρετιστήρια πάρτυ)
  • Την Οργάνωση Συνεδρίων.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν την τέλεση του μυστηρίου πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

N & T Special Events : Συνήθως τα ζευγάρια επικοινωνούν μαζί μας περίπου 12 μήνες πριν, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για εναλλακτικές προτάσεις έως την τελική τους απόφαση. Το αργότερο που μπορούν να επικοινωνήσουν είναι 7-8 μήνες πριν, αλλιώς σε λιγοστές περιπτώσεις που έχουν υπάρξει ( 3-4 μήνες πριν την ημερομηνία τέλεσης του γάμου) τα χρονικά περιθώρια των προκαταβολών αλλά και της διαθεσιμότητας δεν αφήνουν πολλές εναλλακτικές επιλογές στο ζευγάρι.

Στοιχεία Επικοινωνίας

N & T SPECIAL EVENTS

http://www.ntspecialevents.gr

Διεύθυνση:

Βασ. Γεωργίου 3

Χαλάνδρι 152 32

Τηλέφωνο: 210 9223 001

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.