Στολισμός γάμου – βάφτισης Anthemion Wedding

Το Anthemion Event δραστηριοποιείται εδώ και 19 χρόνια, στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην οργάνωση και τον στολισμό των εκδηλώσεών σας και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του, σχεδιάζει και σας προτείνει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα κάνει πραγματικότητα τις δικές σας επιθυμίες και όνειρα.

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για το Anthemion Wedding..

Anthemion Wedding : Το Anthemion Wedding δραστηριοποιείται εδώ και 19 χρόνια, στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην οργάνωση και τον στολισμό των εκδηλώσεων σας και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του, σχεδιάζει και σας προτείνει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που θα κάνει πραγματικότητα τις δικές σας επιθυμίες και όνειρα. Η πείρα, η εξειδίκευση και η συνέπεια που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας αυτά τα χρόνια εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία στην εκδήλωση σας.

Provagamou : Τι ακριβώς μπορείτε να επιμεληθείτε σε ένα γάμο;

Anthemion Wedding : Την οργάνωση με τον στολισμό της εκκλησίας με λουλούδια, τα χειροποίητα προσκλητήρια με τα ιδιαίτερα χαρτιά που μυρίζουν, την μεγάλη ποικιλία από ασημένια χειροποίητα στέφανα με διάφορα αξεσουάρ όπως πέτρες Swarovski κ.λ.π., τις πρωτότυπες χειροποίητες μπομπονιέρες με διάφορα περίτεχνα δεσίματα, τις μοντέρνες διακοσμητικές λαμπάδες με εξαιρετικά διακοσμητικά και τέλος τον στολισμό του κέντρου με ιδιαίτερες προτάσεις, σας βοηθούμε να οργανώσουμε μαζί τον ονειρικά τέλειο γάμο σας.

Provagamou : Η θεματική βάπτιση έχει σχεδόν πλέον καθιερωθεί, ισχύει το ίδιο και για το γάμο;

Anthemion Wedding : Σαφώς ισχύει το ίδιο με μεγάλη ποικιλία θεματικών Γάμων.

Provagamou : Στους μελλόνυμφους που θα θέλανε να επιλέξουν θεματικό γάμο αλλά δεν έχουν σκεφτεί ένα θέμα που να τους ικανοποιεί,πως μπορείτε να συμμετέχετε;

Anthemion Wedding : Στο θεματικό γάμο το Anthemion-wedding πρωτοπορεί με έξυπνες ιδέες όπως: “Καλοκαιρινός Γάμος”, “Παθιάρικος Γάμος”, “Εξωτικός Γάμος” και πολλά άλλα θέματα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο κατάστημά μας θα τα βρείτε.

Provagamou : Ποια είναι η τάση στα χρώματα του στολισμού στο γάμο για το 2011;

Anthemion Wedding : Οι παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιούμε για το 2011 είναι τα εξής: Λιλά της λεβάντας, φούξια της ντάλιας, ροζ του κουφέτου, λαχανί του Lime Lemon και τέλος το λαδί της ελιάς.

Provagamou : Πέραν της περίστασης του γάμου, που αλλού προσφέρετε τις υπηρεσίες σας;

Anthemion Wedding : Το Anthemion Wedding συνεχίζει και οργανώνει την βάπτιση και σας ταξιδεύει στους κόσμους των παραμυθιών με συνοδοιπόρους πριγκίπισσες, πειρατές, νεράιδες, βατράχους, σε απίστευτα σχέδια και χρώματα που συνθέτουν τη πρώτη επίσημη μέρα του παιδιού σας την βάπτιση του. Τα ιδιαίτερα και χειροποίητα προσκλητήρια μας με θεματικό χαρακτήρα και στυλ, οι παραμυθένιες μπομπονιέρες, ο στολισμός της κολυμπήθρας, τα μπαλόνια στον εξωτερικό στολισμό, το τραπέζι ευχών, ο στολισμός του κέντρου, σας οργανώνουμε την πιο παραμυθένια και συνάμα τέλεια βάπτιση. Αν ζητάτε κάτι ξεχωριστό, ιδιαίτερο για την εκδήλωση σας, δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε στον εκθεσιακό μας χώρο και θα συζητήσουμε μαζί σας την εκδήλωση σας από το Α έως το Ω και θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν το γεγονός πρέπει κάποιος να έρθει σε επαφή μαζί σας ;

Anthemion Wedding : Ο χρόνος που χρειάζεται το Anthemion-Wedding για να οργανώσει σωστά το γάμο ή την βάπτισή σας είναι τουλάχιστο 4 μήνες πριν το γεγονός,γιατί τα σχέδια που θα επιλέξουμε μαζί σας είναι μοναδικά και χειροποίητα και χρειάζονται τον ανάλογο χρόνο για να δημιουργηθούν ειδικά για εσάς.Σας περιμένουμε στον καινούριο και ανανεωμένο χώρο μας,με όρεξη και μεράκι για να οργανώσουμε τα όνειρά σας.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κωνσταντίνα Βαγγέλη

Διεύθυνση: Λ. Θηβών 499, Αιγάλεω 12243, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 5313 623

Φαξ: 210 5986 305

Email: kvaggeli@anthemionflowers.gr

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.