Μάθε τον πρώτο σου χορό μέσω internet στο gamiliosxoros.gr

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι από την γέννηση των πιο πρόωρων ανθρώπινων πολιτισμών ο χορός αποτελούσε σημαντικό μέρος των τελετών, των τελετουργικών, των εορτασμών και της ψυχαγωγίας τους. Ο gamiliosxoros.gr σε συνεργασία με την σχολή χορού Rhythm & Dance Academy δίνει την αρμόζουσα σημασία στον πρώτο χορό του γάμου…

Provagamou : Μιλήστε μας για την εταιρεία gamilios xoros

gamiliosxoros : H ιδέα για το gamiliosxoros.gr γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2010 γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ζευγάρια που δεν μπορούν είτε γιατί ζουν μακρυά είτε λόγω έλλειψης χρόνου να παρακολουθήσουν από κοντά μαθήματα χορού. Το όλο concept έγινε πολύ αποδεκτό από τον κόσμο παρόλο που μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δεν αισθάνεται άνετα κάνοντας μαθήματα μπροστά σε μια κάμερα και μια οθόνη.

Provagamou : Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε στον γάμο;

gamiliosxoros : Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι :

  • η χορογραφία του πρώτου χορού του ζευγαριού
  • εκμάθηση χορού σε συγγενείς και φίλους
  • δυνατότητα μελοποίησης ερωτικών όρκων του ζευγαριού και χορογραφίας τους

επίσης συνεργαζόμαστε με διάφορες επιχειρήσεις για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση του ζευγαριού σε ότι αφορά την οργάνωση του γάμου τους

Provagamou : Ποιο χορό προτείνετε ως πρώτο για τους μελλόνυμφους;

gamiliosxoros : Αυτό εξαρτάται από τι χαρακτήρα θέλει να δώσει το ζευγάρι στο γάμο του και την εκφραστικότητα του ζευγαριού. Θα μπορούσε να είναι μια αισθησιακή ρούμπα, ένα ρομαντικό βαλς, ένα δυναμικό τανγκο, ή μια ερωτική bachata χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε οποιοδήποτε ξέφρενο σκηνικό έχει το ζευγάρι στο νου τους.

Provagamou : Η υπηρεσία “Μελοποιήστε και χορέψτε το δικό σας προσωπικό κομμάτι” είναι καινοτόμα.. 

gamiliosxoros : Με τη μελοποίηση παίρνουμε τους ερωτικούς όρκους, τις σκέψεις και τα συναισθήματα του ζευγαριού και όχι μόνο και τα μετατρέπουμε σε τραγούδι όπου είτε μπορούν να το ακούσουν την ημέρα του γάμου τους και να το χορέψουν ή να το τραγουδήσει ο ένας στον άλλον.

Provagamou : Εκτός του γάμου σε ποιες άλλες εκδηλώσεις παρέχετε τις υπηρεσίες σας;

gamiliosxoros : Μέσω της online υπηρεσίες μας προσφέρουμε τη δυνατότητα σε παιδότοπους ή νηπιαγωγεία να προσφέρουν το ερέθισμα του ρυθμού και της κίνησης στα παιδιά μέσω χορευτικού παιχνιδιού (το οποίο μπορεί να γίνει μέσα από μια μεγάλη οθόνη ή projector), όπως επίσης και σε οποιοδήποτε θέλει να μάθει χορό από την άνεση του σπιτιού του και για οποιοδήποτε λόγο.

Provagamou : Πόσο εύκολο είναι για κάποιον που δεν γνωρίζει χορό να μάθει μια χορογραφία;

gamiliosxoros : Όλοι μπορούν να μάθουν χορό γιατί η κίνηση και ο ρυθμός υπάρχουν μέσα μας. Με επιμονή και υπομονή και ένα καλό δάσκαλο η εκμάθηση είναι σίγουρη.

Provagamou : Γιατί κάποιος να μάθει μια χορογραφία online;

gamiliosxoros : Η online υπηρεσία μας απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να μάθουν χορό αλλά δεν μπορούν να παρευρεθούν σε μια σχολή χορού λόγω απόστασης είτε έχουν έλλειψη χρόνου. Τα online μαθήματα έχουν σκοπό να καλύψουν τις χορευτικές ανάγκες όλων των ζευγαριών από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν οι υποψήφιοι χορευτές σε επαφή μαζί σας;

gamiliosxoros : Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο για να μπορέσουμε να μπορέσουμε να καλύψουμε όλες τις χορευτικές ανάγκες του ζευγαριού.

Provagamou : Πως και που μπορούν να σας βρουν οι ενδιαφερόμενοι;

gamiliosxoros : Μέσω της ιστοσελίδας μας www.gamiliosxoros.gr ή καλώντας μας στο 210 4118414

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.gamiliosxoros.gr

Τηλ 210 4118414

Γρηγορίου Λαμπράκη 93

Πειραιάς

Αττική

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.