Sail Away Receptions: Δεξίωση Γάμου…ή Ξεχωριστή Εμπειρία σε Κρουαζιερόπλοιο

Ταξιδέψτε, ζήστε, χαρείτε και κάντε εντύπωση προσφέροντας στους καλεσμένους σας μία σχεδιασμένη κρουαζιέρα που θα συνοδεύσει τις πιο όμορφες στιγμές σας, απόλυτα προσαρμοσμένη στο χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε…

Sail Away Receptions : H Sail Away Receptions είναι μία νέα εναλλακτική πρόταση στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Με εμπειρία πολλών ετών στον χώρο της διεθνούς κρουαζιέρας, ιδρύθηκε το 2010 με γνώμονα την ανάγκη της εγχώριας αγοράς για νέες ιδέες, αλλά και την ιδιαιτερότητα του μοναδικού συνδυασμού της θαλασσινής εμπειρίας με την πολυτέλεια μιας προσεγμένης δεξίωσης. Σε μία χώρα που είναι ευλογημένη με υπέροχο καιρό και ναυτιλιακή παράδοση, θεωρούμε ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους.

Provagamou : Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε στο νεόνυμφο ζευγάρι;

Sail Away Receptions : Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες από όλους τους κλάδους και έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο που εξυπηρετεί όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας. Έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες που εκτείνονται από το να βρούμε το κατάλληλο σκάφος για το ζευγάρι, το στολισμό, το catering, αλλά και ό,τι αφορά την προετοιμασία του γάμου (νυφικά, βέρες, υπηρεσίες καλλωπισμού, διοργάνωση bachelor κ.α.). Αυτό που μας ξεχωρίζει ίσως είναι ότι δεν έχουμε προεπιλεγμένο «πακέτο» υπηρεσιών, αλλά σε συνεννόηση με τους πελάτες μας, υλοποιούμε κατά παραγγελία  την ατμόσφαιρα που έχουν ονειρευτεί.

Provagamou : Διοργάνωση δεξίωσης εν πλω λοιπόν για το ζευγάρι που θα το θελήσει και τους καλεσμένους τους…με προορισμό που;

Sail Away Receptions : Για τα μελλόνυμφα ζευγάρια που θα επιλέξουν τις υπηρεσίες μας για την γαμήλια δεξίωσή τους, ο προορισμός εξαρτάται από τα ίδια. Συνήθως για γάμους που λαμβάνουν μέρος στην Αττική προτείνουμε αναχώρηση από τον Πειραιά με προορισμό το Σούνιο ή την Αίγινα, σε μία μικρή κρουαζιέρα διάρκειας 3 με 4 ωρών, αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικός περιορισμός καθώς μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε παραθαλάσσια περιοχή. Μάλιστα, μία ωραία πρόταση θα ήταν ο γάμος να γίνει εκτός Αττικής σε κάποιο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου θα μεταφέρουμε εμείς τους καλεσμένους και η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί κατά την επιστροφή τους. Είμαστε σε θέση να βρούμε την ιδανική λύση για κάθε ενδιαφερόμενο.

Provagamou : Πόση ώρα διαρκεί αυτή η ξεχωριστή και καινοτόμα εμπειρία της δεξίωσης;

Sail Away Receptions : Η διάρκεια και πάλι εξαρτάται από τον προορισμό, αλλά και τι ακριβώς θα περιλαμβάνει. Στην περίπτωση που παραμένουμε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, η δεξίωση ξεκινάει με το πλοίο δεμένο κατά την προσέλευση των καλεσμένων για περίπου μία ώρα, αναχωρεί για τον προορισμό της επιλογής μας και επιστρέφει μετά από τέσσερις ώρες κρουαζιέρας για να μείνει στο λιμάνι του Πειραιά για το υπόλοιπο της δεξίωσης. Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να διαρκέσει και ολόκληρη μέρα ή και παραπάνω μέρες (εάν επιλέξουμε να επισκεφτούμε κάποιο μακρινό νησί). Βλέπουμε και σε αυτή την περίπτωση όλα προσαρμόζονται στις επιθυμίες των πελατών μας.

Provagamou : Πέραν της δεξίωσης ενός γάμου, ποιες άλλες περιστάσεις μπορείτε να καλύψετε;

Sail Away Receptions : Πέραν της διοργάνωσης μίας γαμήλιας δεξίωσης, η Sail Away Receptions αναλαμβάνει εταιρικές εκδηλώσεις, οργανωμένες εκδρομές με πλοίο, βαπτίσεις, bachelor party σε κότερα, ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Provagamou : Σε αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε πόσο προσιτή είναι μια τόσο ξεχωριστή δεξίωση;

Sail Away Receptions : Η διοργάνωση μίας δεξίωσης εν πλω σίγουρα δεν είναι η πιο οικονομική επιλογή εάν αναλογιστούμε και τα κόστη που περιλαμβάνει. Σίγουρα όμως είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις επικρατούσες τιμές της αγοράς. Δεν απέχει από τις τιμές που προσφέρουν τα γνωστά κτήματα δεξιώσεων και ξενοδοχεία, και σε πολλές περιπτώσεις είναι ακόμα πιο προσιτή επιλογή.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να απευθυνθούν στο sail away receptions οι ενδιαφερόμενοι;

Sail Away Receptions : Η δυνατότητα εξυπηρέτησης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των πλοίων του στόλου μας. Ένα καλό χρονικό περιθώριο για την διοργάνωση της δεξίωσης θεωρούμε ότι είναι μέχρι και 2 μήνες πριν από την ημερομηνία του Γάμου.


Natasha Bourliaskou

SAIL AWAY RECEPTIONS

Διοργάνωση εκδηλώσεων εν πλω

2 Platanon str. Nikea

Τηλ.:6936620784 | Ε-mail: info@sailawayreceptions.com

www.sailawayreceptions.com

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.