Από τα πιο γλυκά ονόματα στον χώρο…Koufetaki.gr

Από τα πιο γλυκά ονόματα στον χώρο…το κουφετάκι και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του μας υπόσχονται να αναλάβουν την διοργάνωση του γάμου σας έτσι ούτως ώστε η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας να γίνει η πιο γλυκιά ανάμνηση για εσάς..
Koufetaki : Το Koufetaki.gr είναι μία ατομική επιχείρηση που ξεκίνησε τέλη Δεκεμβρίου του 2009, με κύριο αντικείμενο την πώληση καλλιτεχνικών και αναμνηστικών ειδών μέσω διαδικτύου και σαν δευτερεύουσες δραστηριότητες την διοργάνωση εκδηλώσεων και τις τηλεοπτικές υπηρεσίες. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, καθώς είμαστε ακόμα στην «βρεφική» μας περίοδο και μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για την χώρα μας, αναπτυχθήκαμε αρκετά, σε γκάμα και κατηγορίες προϊόντων, σε επίπεδο προμηθευτών στο εξωτερικό, αξιόλογων συνεργατών και φυσικά φίλων του site στα social media(Facebook, Twitter, MySpace).

Provagamou : Σε αυτό το τόσο γλυκό όνομα πως καταλήξατε;

Koufetaki : Το Koufetaki προέκυψε ύστερα από μία δύσκολη περίοδο προσωπικής ανασυγκρότησης, τύπου «μετά την τηλεόραση, τι?» Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης στον πολύ ανταγωνιστικό, και με ανελέητους ρυθμούς καθημερινότητας, τηλεοπτικό χώρο, έπρεπε να βρεθεί ένα αντίστοιχα ενδιαφέρον αντικείμενο εργασίας, κάτι πολύ δύσκολο μετά από τόσο έντονη και επιτυχημένη επαγγελματική ζωή. Στην αναζήτηση μου αυτή, με επιβάρυνε πάντα, το πόσο γρήγορα πέρασε-περνάει ο χρόνος, μαζί με τα σχόλια συγγενών, φίλων κτλ. για το πότε θα αποκατασταθώ, κάνω οικογένεια κτλ, ακόμα και από την μακρινή μαμά πατρίδα Αμερική, με αποκορύφωμα πάντα τη νονά μου… Κάθε φορά που χτύπαγε τηλέφωνο από Φλόριντα μία ήταν η ερώτηση: «Πότε θα φάμε κανένα κουφέτο?» Ε… πότε, πότε, πότε, αποφάσισα. Θα το φάτε όποτε θέλετε, σε ό.τι γεύση θέλετε και σε όση ποσότητα θέλετε! Και έτσι «γεννήθηκε» το Koufetaki.gr που τώρα το χαζεύει και η νονά στην Αμερική, και είμαι σίγουρη ότι ψάχνει πια άλλη ερώτηση κλειδί…

Provagamou : Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε σε ένα γάμο;

Koufetaki : Γάμος για εμάς σημαίνει δημιουργία, ένα μεγάλο party, γεμάτο αίγλη και μοναδικά προσεγμένες λεπτομέρειες. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την διοργάνωση, προτείνοντας ξεχωριστές ιδέες, ώστε η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, να γίνει η πιο γλυκιά ανάμνηση για εσάς και τους καλεσμένους σας. Υφάσματα, κεριά, φρέσκα λουλούδια, φυτά, νερό, ξύλο, μέταλλο, χαρτί, γυαλί… τα υλικά πολλά και οι συνθέσεις απεριόριστες! Εσείς απλά συζητήστε με τους ειδικούς σχετικά με τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες σας, και αφήστε την διαδικασία στην εμπειρία και την φαντασία τους.

Αναλαμβάνουμε: Άδειες γάμου, Προσκλητήρια/ Follow up Προσκλητηρίων, Μπομπονιέρες, Εύρεση εκκλησίας/χώρου δεξίωσης, Σκηνοθεσία τραπεζιού ευχών, Catering/ ανθοστολισμοί, διακόσμηση Εκκλησίας/ χώρου δεξίωσης, λαμπάδες, στέφανα, δισκοπότηρο, νυφικό/ γαμπριάτικο κοστούμι, οπτικοακουστική κάλυψη, φωτογραφίες-βίντεο, Special effects (μπαλόνια,πυροτεχνήματα κ.α.), λιμουζίνες- αυτοκίνητα, hosting, κομμωτήριο, μακιγιάζ, spa, μανικιούρ/ πεντικιούρ, ταξίδι του μέλιτος. τα πάντα για να απολαύσετε εσείς χωρίς άγχος, αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα!

Provagamou : Δώστε μας μια ιδέα για μια ξεχωριστή παροχή που προσφέρετε…που πιστεύετε πως θα κλέψει την παράσταση σε ένα γάμο..

Koufetaki : Οι παροχές του Koufetaki.gr είναι τόσο ξεχωριστές όσο και οι άνθρωποι που απευθύνονται σε εμάς. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχαν αυτοί, μιλώντας από τα ζευγάρια που είναι έτοιμα να δεσμευτούν επισήμως αλλά ακόμα και τους συνεργάτες μας. Έμπνευσή μας, η προσωπικότητα των υποψηφίων, τίποτα δεν είναι έτοιμο. Όλα ξεκινάνε από το μηδέν, βάση του τι θέλει ο πελάτης, χρώματα, υλικά, συνθέσεις, και φυσικά πάντα στο budget που υπολογίζει ο ίδιος. Από γάμο σε νησί, με την νύφη σε ένα απλό ψαροκάικο και διακόσμηση καθαρά ελληνική, με νησιώτικη ομορφιά και απλότητα μέχρι πολυτελείς συνθήκες, με λιμουζίνες και ελικόπτερα. Είναι τι θέλει και τι έχει φανταστεί, η νύφη, για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, αφού η γυναίκα κινεί τα νήματα σε αυτά…

Provagamou : Σε ποιους άλλους τομείς δραστηριοποιείτε το κουφετάκι εκτός γάμου;

Koufetaki : Αντιστοίχως, η εταιρία μας αναλαμβάνει και την διοργάνωση βαφτίσεων, προτείνοντας σας ξεχωριστές ιδέες. Δημιουργούμε με βάση το ύφος και το στυλ που ταιριάζει αποκλειστικά σε εσάς. Το μόνο που δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε, είναι ότι δεν θα κλάψει, ο μπομπιράκος ή μπομπιρίνα σας! Επίσης,το koufetaki σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες, σας εξασφαλίζει μοναδικές και ξεχωριστές παροχές ώστε κάθε ιδιωτική ή εταιρική στιγμή σας να είναι διαφορετική! Από εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις με θεματικά Live Shows, special events, καροτσάκι για μαλλί της γριάς/ ποπ κορν / παγωτό, μικρά και μεγάλα συντριβάνια σοκολάτας, εορταστικές παιδικές εκδηλώσεις, μέχρι και ημερήσιες/ βραδινές κρουαζιέρες αποκλειστικά για εσάς και τους καλεσμένους σας σε εκδηλώσεις εν πλώ, και ρομαντικές πτήσεις για αφιερωμένες στιγμές…

Το μαγικό άγγιγμα των ειδικών δίνει στις εκδηλώσεις το ιδανικό σκηνικό, πάντα με φινέτσα και γούστο. Τέλος, μην ξεχνάμε την εμπορική δραστηριότητα του site σαν e-shop, με είδη πάρτυ, δωράκια, πρωτότυπα gadgets, βραχιολάκια-δαχτυλίδια-σκουλαρίκια σε σχήμα cupcakes/cheesecake/pietarts, συντριβάνια σοκολάτας, παγωτομηχανές κτλ, κυρίως για κοριτσάκια, μικρής και…λιιιίγο μεγαλύτερης ηλικίας. Σε εμάς θα βρείτε μοναδικά Hello Kitty είδη πάρτυ και δώρα, online, στο Hello Kitty shop μας! Όλα αυτά, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, και χωρίς να απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας, σε ένα πολύ ασφαλές διαδικτυακό web page. (Τα περισσότερα είδη μας, αν όχι όλα, είναι από το εξωτερικό, ώστε να καλύψουμε ένα κομμάτι αγοράς που δεν μπορεί κάποιος να βρει σε άλλα καταστήματα, για να είμαστε πρωτότυποι και να αρέσουν πρώτα σε εμάς αυτά που πουλάμε, και μετά ελπίζουμε και σε πολλούς άλλους!).

Provagamou : Στην οικονομική κρίση που διανύουμε προτείνετε κάποια συμφέροντα οικονομικά πακέτα;

Koufetaki : Καθώς η εταιρία μας ξεκίνησε μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, και έχουμε βιώσει μέρα με την μέρα τις αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα, από προμηθευτές μέχρι πελάτες, φροντίζουμε τουλάχιστον να κινούμαστε αξιοπρεπώς και να προσφέρουμε το καλύτερο σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές, κατανοώντας το γενικότερο κλίμα. Αυτό μεταφράζεται σε χαμηλές τιμές, πακέτα εκπτωτικά, πχ. κάποια υπηρεσία στο σύνολο του πακέτου, δεν θα την χρεωθεί ο πελάτης, ή θα του γίνει άλλη τιμή, αλλά πάντα αυτά είναι σε συνάρτηση τι επιθυμεί ο ίδιος καλύτερα. Ακόμα και στα προϊόντα που εμπορευόμαστε στο site, υπάρχουν εκπτωτικά πακέτα, ενώ την τελευταία φορά απορροφήσαμε την αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν θα ήταν το επιθυμητό να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Koufetaki : Για την διοργάνωση γάμου-βάφτισης, περίπου στο 8μηνο (αναλόγως βέβαια τι θέλει από εμάς), για events περίπου μήνα, ενώ για να αγοράσει κάτι, μπορεί να το κάνει άμεσα, μέσω του e-shop, εφόσον είναι διαθέσιμα τα είδη που επιθυμεί, και να τα προμηθευτεί σε 2-5 ημέρες

Koufetaki
Λεβαδείας 9 Μεταμόρφωση, Τ.Κ.14452, Αθήνα
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ντόρις Κοκαλάκη
e-mail: info@koufetaki.gr
website: www.koufetaki.gr

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.