vaptisishop.gr για μια ξεχωριστή βάφτιση

Το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο ξεχωριστή στιγμή στο ξεκίνημα της ζωής κάθε ανθρώπου. Μια στιγμή που η οικογένεια θέλει να μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα…

vaptisishop.gr : Το vaptisishop.gr δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010. Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα για τη βάπτιση και αφορμή στάθηκε το κατάστημα με είδη γάμου & βάπτισης της Έλενας Αεράκη στο Ηράκλειο Κρήτης. Η κεντρική ιδέα ήταν για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μέσα θα μπορούσε κανείς να δει και να προμηθευτεί τα πάντα γύρω από την οργάνωση μιας βάπτισης, από τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια μέχρι και τη διακόσμηση. Όλα αυτά φυσικά σε προσιτές τιμές! Καθώς οι μήνες περνούσαν, το vaptisishop.gr άρχισε να αποδίδει καρπούς καθώς βρήκε ανταπόκριση σε νέα ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τα οποία βοηθούσε στην οργάνωση της βάπτισης των μωρών τους! Αργότερα ήρθαν και παραγγελίες από το εξωτερικό για Ελληνόπουλα που βαπτίζονται και μεγαλώνουν εκεί! Σήμερα το vaptisishop.gr αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα eshops που αφορούν στη βάπτιση με μεγάλη συμμετοχή στη σελίδα του στο Facebook, με παρουσία σε όλα τα γνωστά social media networks (twitter, youtube κ.ά.) και με blog ( vaptisiblog.gr ) με ενδιαφέροντα άρθρα για το παιδί και τους γονείς! Διοργανώνει διαγωνισμούς με απίθανα δώρα και συμμετέχει σε διαγωνισμούς άλλων γνωστών portals για το παιδί.

Provagamou : Τι προσφέρετε σε μια βάπτιση;

vaptisishop.gr : Ο σκοπός μας από την αρχή ήταν να μπορέσουμε να προτείνουμε σε γονείς και νονούς ιδέες για τη βάπτιση, και να αναλάβουμε τα πάντα! Πανέμορφα προσκλητήρια και καταπληκτικές μπομπονιέρες μαζί με διακοσμητικά στοιχεία για τη βάπτιση. Επίσης όμορφες λαμπάδες και κουτιά βάπτισης, καθώς και μαρτυρικά για όλα τα γούστα. Φυσικά όλα τα παραπάνω σε απίστευτες τιμές!

Provagamou : Πόσο εύκολο είναι για τους γονείς να διοργανώσουν μια βάπτιση μόνοι τους μέσω της επιχείρησής σας;

vaptisishop.gr : Η Ιφιγένεια στο Τμήμα Πωλήσεων του vaptisishop.gr είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, τηλεφωνική ή μέσω email, κι έτσι η οργάνωση της βάπτισης γίνεται εύκολα! Οι γονείς και οι νονοί νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι τους και ανά πάσα στιγμή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Παραγγελιών για να μαθαίνουν την κατάσταση της παραγγελίας τους! Στο vaptisishop.gr πιστεύουμε στην επαφή με τον πελάτη και στην πιο προσωπική σχέση. Με πολλούς από τους πελάτες μας έχουμε γίνει φίλοι και συχνά ανταλλάζουμε τα νέα μας 🙂

Provagamou : Ποια είναι φέτος η τελευταία λέξη στην μπουμπουνιέρα βάπτισης;

vaptisishop.gr : Η Έλενα που δημιουργεί τις μπομπονιέρες, σας προτείνει κρεμαστή μπομπονιέρα με κορδέλες και χειροποίητες μπομπονιέρες φτιαγμένες από τσόχα ή μεταλλικά αντικείμενα!

Provagamou : Τα βιβλία ευχών είναι μια νέα τάση, την οποία πολλές βαπτίσεις δείχνουν να υιοθετούν…εσείς για ποιο λόγο θα τα προτείνατε;

vaptisishop.gr : Είναι ένας έξυπνος και ρομαντικός τρόπος για να μπορούν να αποτυπωθούν τα συναισθήματα των συγγενών και των φίλων που παραβρίσκονται στη βάπτιση! Έτσι με το πέρασμα των χρόνων, και όταν το μωράκι μεγαλώσει, θα μπορεί να διαβάσει τις ευχές των καλεσμένων κάτι που δεν μπορεί να γίνει μέσα από το video και τις φωτογραφίες.

Provagamou : Σε ποιες τιμές κυμαίνεται κατά προσέγγιση το κόστος μιας ολοκληρωμένης βάφτισης από την επιχείρησή σας και τι περιλαμβάνει;

vaptisishop.gr : Στο vaptisishop.gr μπορείτε να βρείτε το σετ βάπτισης (λαμπάδα, κουτί για ρουχαλάκια, κεράκια, κορδέλα για το νονό και το μωρό, μπουκαλάκι για το λάδι, σαπουνάκι, λαδόπανα, πετσέτα και 50 μαρτυρικά) μόλις με 150,00 ευρώ! Επίσης οι μπομπονιέρες ξεκινάνε από 0,60 ευρώ έως 3,50 ευρώ και τα προσκλητήρια από 0,60 ευρώ έως 4,00 ευρώ! Έτσι λοιπόν μια οικονομική βάπτιση για 100 άτομα μπορεί να κοστίζει 120,00 ευρώ (τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες και το σετ της βάπτισης, μαζί με τα έξτρα 50 μαρτυρικά 165,00 ευρώ).Σύνολο 285,00 ευρώ! Ξεκινάμε με αυτό το ποσό και φυσικά μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και 1.500,00 ευρώ.

Provagamou : Στα σημερινά δύσκολα οικονομικά δεδομένα έχετε να προτείνετε στους πελάτες πακέτα προσφορών ή προσιτές τιμές;

vaptisishop.gr : Φυσικά! Ύστερα από συζήτηση με τον κάθε φίλο που θέλει να παραγγείλει από το site μας, και εφόσον είναι εφικτό, γίνεται κάποια καλύτερη τιμή και πολλές φορές τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν!

Provagamou : Εκτός της βαπτίσεως καλύπτετε και άλλες περιστάσεις;

vaptisishop.gr : Τα πάρτι γενεθλίων και η μέρα γέννησης είναι άλλες δύο περιστάσεις που μπορούμε να καλύψουμε! Για τη διακόσμηση του πάρτι, το προσκλητήριο και τα μπισκότα το site μας έχει να προτείνει πολλά! Καθώς και για τα γεννητούρια υπάρχουν όμορφες μικρές δημιουργίες για τα κουφέτα που θα κεράσουν οι γονείς τους φίλους και τους συγγενείς την σημαντική αυτή ημέρα της γέννησης του παιδιού τους!

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επαφή οι ενδιαφερόμενοι;

vaptisishop.gr : Συνήθως χρειαζόμαστε 10 με 15 ημέρες για την προετοιμασία μιας παραγγελίας! Φυσικά η κάθε περίσταση είναι διαφορετική και σε πολλές περιπτώσεις μπορέσαμε να στείλουμε παραγγελίες μέσα σε 2 ημέρες! Η αποστολή γίνεται με courier κι έτσι ο πελάτης μας παραλαμβάνει την παραγγελία του μέσα σε 2 ημέρες όπου κι αν βρίσκεται και κάποιες φορές την επόμενη κιόλας μέρα μετά την αποστολή!

vaptisishop.gr

Τμήμα Προώθησης

+30 2810 230221

+30 6977 244607
Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.