Προσκλητήρια Mastoras

Το προσκλητήριο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία. Προμηνύει χαρές και συγκινήσεις για δύο πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής σας, το γάμο σας και την βάπτιση του παιδιού σας. Από το 1994 τα προσκλητήρια Mastoras υπογράφουν το γάμο και τη βάπτιση του καθενός από εσάς…

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία Mastoras, πότε ιδρύθηκε και τη μέχρι τώρα πορεία της.

Mastoras : Η εταιρεία Mastoras ξεκίνησε το 1994 με έναν απλό σκοπό: να προσφέρει μοναδικά προσκλητήρια γάμου και βάπτισης με έντονη συναισθηματική αξία και ιδιαιτερότητα στη σχεδίαση. Αποτυπώνουμε κάθε ιδέα και πρόταση ιδιαίτερη και ξεχωριστή και δημιουργούμε προσκλητήρια με ζωηρά χρώματα, με πρωτότυπα θέματα και με τη χρήση μοντέρνων υλικών. Δεν έχουμε όρια και δυσκολίες. Σε κάθε στυλ ρομαντικό ή κλασικό επιμελούμαστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια, γιατί αυτή είναι που θα δώσει το διαφορετικό τόνο και θα πραγματοποιήσει το όνειρο του μελλόνυμφου ζευγαριού ή των γονιών που πρόκειται να βαφτίσουν το παιδί τους. Μπορείτε να αναζητήσετε τα μοναδικά μας προϊόντα σε πάνω από 250 επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η ευχάριστη διάθεση, η επικοινωνία και η άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας. 10 χρόνια τώρα παρακολουθούμε εκθέσεις που αφορούν την τελευταία τεχνολογία στην εκτύπωση, στην γραφιστική, στα χρώματα και στα χαρτιά και εξελισσόμαστε παράλληλα. Έχουμε τη δική μας ,συνεχώς εξελισσόμενη, εκτυπωτική μονάδα, το δικό μας γραφιστικό τμήμα καθώς και ειδικευμένο προσωπικό στον τομέα των γραφικών τεχνών . Η αφοσίωση μας στις νέες τεχνολογίες και η προσαρμογή μας στα νέα οικονομικά δεδομένα και τις αντιξοότητες της αγοράς μας επιτρέπουν να παρέχουμε λύσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος και συμφέρουσες προσφορές αντίστοιχα.

Provagamou : Προσκλητήρια με ζωηρά χρώματα, ξεχωριστά και με πρωτότυπα θέματα..και μόνο προσκλητήρια;

Mastoras : Η εταιρεία μας 10 χρόνια τώρα έχει διατηρήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων ή των γονέων που βαφτίζουν δειγματίζοντας το προϊόν “προσκλητήριο”. Βλέποντας όμως τις ανάγκες της αγοράς για περισσότερα είδη γύρω από το προϊόν προσκλητήριο δημιούργησε 6 νέα προϊόντα τα οποία δένουν απόλυτα με το προσκλητήριο και αποτελούν στο εξής την “οικογένειά” του. Πρόκειται για σουπλά, δαχτυλίδια πετσέτας, το ευχαριστήρια καρτελάκια, χωνάκια για το ρύζι, τα κουφέτα ή τις καραμέλες, ετικέτες κρασιού και βιβλία ευχών. Όλα όσα προαναφέραμε έχουν σχεδιαστεί και σεταριστεί με το θέμα του κάθε προσκλητηρίου της συλλογής μας, μπορούν να είναι προσωποποιημένα και πλέον διακοσμούν και την δεξίωση ή το τραπέζι του γάμου και της βάπτισης.

Τέλος η επίσης νέα μας πρόταση έρχεται από το χώρο της φωτογραφίας. Στο νέο μας site www.iprintup.com δίνουμε την δυνατότητα στο ευρύ κοινό να συνθέσει όλες του τις φωτογραφίες από την καθημερινότητα, το πάρτυ, το γάμο, τη βάπτιση, την εκδρομή, το ταξίδι, τη διασκέδαση κ.α σε ένα βιβλίο τυπωμένο από εμάς. Είναι το γνωστό στην αγορά ως Photobook που λύνει το πρόβλημα όλων μας να κρατάμε τις φωτογραφίες μας αποθηκευμένες στη φωτογραφική μας μηχανή ή τον υπολογιστή μας χωρίς να τις τυπώνουμε ποτέ. Είναι το απόλυτο δώρο αναμνήσεων για όλους, την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους αγαπημένους μας! Οι αγαπημένες μας φωτογραφίες εκτυπώνονται πλέον στις σελίδες ενός βιβλίου και όχι μεμονωμένες όπως γινόταν παλιά στο φωτογραφείο. Ξεφυλλίζουμε ένα όμορφο βιβλίο, ξεχνώντας οριστικά τις πλαστικές θήκες και τις διαφάνειες των παλιών άλμπουμ που μας παίδευαν και φυσικά χαλούσαν. Και δεν μένουμε μόνο σε αυτά καθώς οι ιδέες μας είναι πολλές αλλά προσεκτικά μελετημένες και αξιοποιημένες στο σωστό χρόνο.

Provagamou : Τα προσκλητήρια του Mastoras είναι τυποποιημένα αποκλειστικά ή και τροποποιήσιμα ανάλογα με τις επιθυμίες του ζευγαριού;

Mastoras : Τα δειγματολόγια των προσκλητηρίων mastoras χωρίζονται σε 3 δειγματολόγια γάμου (κλασικά , μοντέρνα και χειροποίητα) και σε 3 δειγματολόγια βάπτισης (τυποποιημένα, χειροποίητα και sticks). Μέσα από αυτή τη μεγάλη ποικιλία προσκλητηρίων το μελλόνυμφο ζευγάρι ή οι γονείς θα βρουν το δικό τους ξεχωριστό και αγαπημένο προσκλητήριο. Ορισμένα από όλα αυτά τα σχέδια επιδέχονται τροποποιήσεις ως προς το χρώμα του κειμένου, του φακέλου ή της κάρτας. Το σημαντικό όμως είναι ότι σαν εταιρεία μπορούμε να δημιουργήσουμε εκ νέου μία μακέτα στην περίπτωση που ο πελάτης μας ζητήσει σχέδιο που δεν συμπεριλαμβάνεται στα δειγματολόγιά μας.

Provagamou : Ποια είναι η τελευταία λέξη στο προσκλητήριο γάμου για το καλοκαίρι του 2011;

Mastoras : Τελευταία λέξη στο προσκλητήριο του γάμου ή στο προσκλητήριο της βάπτισης θα λέγαμε πως για το 2011 αποτελούν οι φονταριστοί φάκελοι των προσκλητηρίων. Καθώς πρόκειται για τυπογραφική ορολογία να εξηγήσουμε στο κοινό ότι φονταριστός φάκελος είναι ο φάκελος του οποίου η εσωτερική και εξωτερική πλευρά τυπώνεται με κάποιο μοτίβο ή φόντο.

Provagamou : Σύμφωνα με την εμπειρία σας, ποιος από τους δυο στο μελλόνυμφο ζευγάρι θέλει ένα πιο συντηρητικό και κλασικό προσκλητήριο;

Mastoras : Η επιθυμία για ένα πιο συντηρητικό και κλασικό προσκλητήριο προέρχεται ως επί το πλείστον από την πλευρά των ανδρών.

Provagamou : Εκτός του γάμου ποιες άλλες περιστάσεις καλύπτετε;

Mastoras : Τα προσκλητήρια mastoras αφορούν τα δύο μυστήρια του γάμου και της βάπτισης. Οι 250 επαγγελματίες συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα με προσκλητήρια mastoras καλύπτουν μέσω των δειγματολογίων μας τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης με έμφαση στο διαφορετικό, το χειροποίητο, το διαχρονικό & το μοντέρνο στοιχείο αποφεύγοντας το τετριμμένο και ξεπερασμένο. Επίσης οι πελάτες μας μπορούν να αναζητήσουν σε εμάς την πιο πρωτότυπη κάρτα γενεθλίων για παιδικά πάρτυ.

Provagamou : Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε προσφέρετε προσιτές τιμές ή κάποιες συμφέρουσες προσφορές;

Mastoras : Τα προσκλητήρια mastoras 10 χρόνια τώρα σέβονται τις ανάγκες του μελλόνυμφου ζευγαριού και του ζευγαριού που πρόκειται να βαφτίσει το παιδί του προσφέροντας, δυσανάλογα θα σκεφτόταν κάποιος, την καλύτερη ποιότητα προσκλητηρίων (άριστη εκτύπωση, εξαιρετικά χαρτιά σχεδιασμός και στολισμός) στην καλύτερη δυνατή τιμή. Κάθε χρόνο η αγορά βλέπει από εμάς 3 νέα δειγματολόγια για τον γάμο και 3 νέα δειγματολόγια για τη βάπτιση με τα πιο ακριβά υλικά κατασκευής και τον πιο ιδιαίτερο σχεδιασμό σε πολύ προσιτές τιμές. Για φέτος πρωτοπορούμε στην έννοια προσφορά δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να τελειοποιήσουν και τον στολισμό του τραπεζιού ή της δεξίωσης. Πιο αναλυτικά έχουμε δημιουργήσει μία σειρά από 5 επιπλέον προϊόντα:

  1. σουπλά Α4
  2. δαχτυλίδι χαρτοπετσέτας
  3. ευχαριστήριο καρτελάκι
  4. χωνάκι για το ρύζι, τα κουφέτα ή τις καραμέλες
  5. ετικέτες κρασιού

τα οποία θεματικά δένουν απόλυτα με το προσκλητήριο του γάμου ή της βάπτισης. Στην περίπτωση λοιπόν που το μελλόνυμφο ζευγάρι ή οι γονείς που θα βαφτίσουν το παιδί τους επιθυμούν μία άψογη και ολοκληρωμένη διακόσμηση για το τραπέζι ή τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης επιλέγουν οποιαδήποτε ποσότητα επιθυμούν από όσα από τα παραπάνω προϊόντα θέλουν και αυτόματα έχουν 50% έκπτωση σε αυτά και μόνο τα προϊόντα διακόσμησης. Με ελάχιστα χρήματα από εδώ και στο εξής το ζευγάρι ή οι γονείς στολίζουν άψογα το τραπέζι του γάμου ή της βάπτισης και εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους τους.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επαφή οι ενδιαφερόμενοι με την εταιρεία σας;

Mastoras : Τα προσκλητήρια γάμου είναι η πρώτη επίσημη αναγγελία του γάμου ενός ζευγαριού. Προϊδεάζουν τους προσκεκλημένους για το στυλ του γάμου και γι’ αυτό το λόγο αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας. Ο σωστός χρόνος για να στείλει ένα ζευγάρι τα προσκλητήρια του γάμου του είναι πολύ σημαντικός και καθοριστικός γιατί πέρα από το ότι σημαίνει ότι διαγράφει μια εργασία από τη λίστα με τις υποχρεωτικές δουλειές του, ξεκαθαρίζει επίσης και την ημερομηνία που περιμένει από τους καλεσμένους του να του απαντήσουν για το τραπέζι ή το ξενοδοχείο και φυσικά για τον αριθμό ατόμων που θα έρθουν.

Εφόσον το ζευγάρι έχει κάνει τη λίστα των καλεσμένων του και ξέρει πόσα προσκλητήρια θα χρειαστεί ώστε να παραγγείλει τον ανάλογο αριθμό, απευθύνεται στην εταιρεία προσκλητηρίων 2,5 μήνες πριν το γάμο. 2,5 μήνες πριν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι 99% σίγουρα ως προς την εκκλησία, τον χώρο δεξίωσης, την ώρα και το μέρος. Για την εταιρεία προσκλητηρίων 7 με 10 εργάσιμες μέρες είναι αρκετές για να ετοιμάσει τα προσκλητήρια. Επομένως στους 2 μήνες πάνω το ζευγάρι κρατά τα προσκλητήρια γάμου στα χέρια του και μένει τώρα να τα στείλει στους καλεσμένους του με το ταχυδρομείο και να τα δώσει χέρι με χέρι στους κοντινούς φίλους και συγγενείς. Έχει 15 μέρες για να γράψει με την ησυχία του τα ονόματα στους φακέλους και γενικά να ξαναδεί τις τελευταίες λεπτομέρειες των προσκλητηρίων. Και φτάνουμε στο τελευταίο στάδιο, την διαδικασία του να στείλει ή να δώσει τα προσκλητήρια.

Θα ξεκινήσει να στέλνει τα προσκλητήρια 1,5 μήνα πριν για τους μακρινούς συγγενείς και φίλους που θα το λάβουν ταχυδρομικά και 1 μήνα πριν σε όσους το δώσει χέρι με χέρι. Οι συγγενείς που διαμένουν στην επαρχία ή το εξωτερικό προηγούνται για την αποστολή των προσκλητηρίων και ακολουθούν αυτοί που μένουν στην ίδια πόλη με το ζευγάρι. Με τον τρόπο αυτό 1 μήνα πριν θα βεβαιωθεί α) ότι έχουν φτάσει τα προσκλητήρια που έστειλε με ταχυδρομείο στους μακρινούς φίλους και συγγενείς ώστε να μπορέσουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους για να παραστούν στο μυστήριο και β) θα μάθει ποιοι δεν θα καταφέρουν να έρθουν τελικά στο γάμο σας και το τραπέζι.


Στοιχεία Επικοινωνίας

PrintUp Mastoras

Πατρών Κλάους 22

Πετρωτό, Πάτρα

Τ.Κ. 26500

Τηλ: 2610 272293

Fax: 2610 272294

Email: sales@mymastoras.gr
Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.