To vaftisigamos.gr είναι εδώ για ένα γάμο ή βάφτιση … διαφορετικό!

Η Μαίρη Τζιώτη, υπέυθυνη του vaftisigamos.gr, θα είναι η προσωπική σας σύμβουλος και διοργανώτρια ώστε να σας οδηγήσει βήμα βήμα στη βάφτιση ή το γάμο των ονείρων σας, χωρίς άγχος και τρέξιμο. Σκοπός του vaftisigamos.gr είναι να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον πιο μοναδικό αλλά και οικονομικό συνδυασμό στυλ, ποικιλίας, αρμονίας και φαντασίας…

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρηση σας

vaftisigamos.gr : H vaftisigamos.gr είναι μόλις 18 μηνών αλλά από τα γεννοφάσκια της ακόμα έδειχνε ότι αυτή η ιστοσελίδα θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα! Ήδη σήμερα μετράμε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Provagamou : Τι υπηρεσίες προσφέρετε για την περίσταση του γάμου;

vaftisigamos.gr : Πέραν του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.vaftisigamos.gr που προσφέρει άμεση παράδοση πανελλαδικά με ένα τηλεφώνημα για είδη γάμου, ειδικευόμαστε και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Διοργάνωσης εκδηλώσεων και μάλιστα με άμεση εξυπηρέτηση μέσω πανελλαδικού δικτύου συνεργατών! Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν από τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση του Γάμου, τη διακόσμηση-ανθοστολισμό της εκκλησίας και του χώρου της εκδήλωσης μέχρι και το Νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ!

Provagamou : Είστε δίπλα στον πελάτη σε κάθε του βήμα προετοιμασίας;

vaftisigamos.gr : Μέσα από την εμπειρία και το μεράκι μου για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα ποιοτικά είδη που προσφέρω, είμαι δίπλα στους αγαπητούς μου πελάτες σε κάθε βήμα της προετοιμασίας… μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας! Απώτερος σκοπός μου ως προσωπική σύμβουλος και διοργανώτρια είναι να έχουν το μοναδικότερο αλλά και οικονομικότερο συνδυασμό στυλ, ποικιλίας, αρμονίας και φαντασίας!

Provagamou : Τι προτείνετε στους μελλόνυμφους για μια ξεχωριστή μπομπονιέρα γάμου την άνοιξη του 2011;

vaftisigamos.gr : Προτείνω να με καλέσουν εγκαίρως στο κινητό μου, 6971773631 για να βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει στο γούστο τους και τους συμφέρει οικονομικά με -30% στη Νέα μας Συλλογή Άνοιξη 2011.

Provagamou : Πέραν του γάμου, ποιες άλλες περιστάσεις καλύπτετε;

vaftisigamos.gr : Καλύπτουμε εξίσου ολοκληρωμένα και οικονομικά και βαφτίσεις, με άμεση παράδοση πανελλαδικά για είδη βάφτισης μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.vaftisigamos.gr. Πέραν όμως της μεγάλης ποικιλίας από επώνυμα βαπτιστικά, μπομπονιέρες, λαμπάδες, προσκλητήρια κι αξεσουάρ που προσφέρουμε, αναλαμβάνουμε και να αποθανατίσουμε τα χαμόγελα των μικρών και μεγάλων καλεσμένων αυτής της τόσο λαμπερής και καλο-οργανωμένης θεματικής βάφτισης με πρωταγωνιστή το νεοφώτιστο!

Provagamou : Εν καιρό κρίσης, δεσμεύεστε για την καλύτερη οικονομική λύση;

vaftisigamos.gr : Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι η vaftisigamos.gr αποτελεί την Νο1 ιστοσελίδα εξαιρετικά αφιερωμένη σε οικονομικές λύσεις και προτάσεις για το γάμο και τη βάφτιση! Δεσμεύομαι λοιπόν προσωπικά να κάνω στους επισκέπτες κι επισκέπτριες της ιστοσελίδας σας την καλύτερη τιμή στην αγορά, αρκεί βέβαια να με καλέσουν εγκαίρως για μια ειδική οικονομική προσφορά! Μην παραλείψουν φυσικά να αναφέρουν το όνομα της δικής σας ιστοσελίδας!!! Θα με βρουν όλες τις ώρες στο κινητό μου, 6971773631.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

vaftisigamos.gr : Μόλις με το καλό πάρουν την απόφαση και ορίσουν ημερομηνίες! Θα χαρώ πολύ να τους συμβουλεύσω ΔΩΡΕΑΝ για το πιο μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα! Είναι τιμή μου να τους επιλύω κάθε απορία ώστε την ημέρα του γάμου ή της βάφτισης, να είναι ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια στην εντέλεια!


Στοιχεία Επικοινωνίας

www.vaftisigamos.gr

info@vaftisigamos.gr

τηλ 6971773631 / 2130041351

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.