Mπισκότα πολύ όμορφα για να φαγωθούν από τη Μπισκοτούλα

Στη κουζίνα της μπισκοτούλας ψήνουμε και ετοιμάζουμε μοναδικά μπισκότα βασισμένα σε αγνά υλικά, αγάπη και πολλή δημιουργική διάθεση. Το πεντακάθαρο σπιτικό περιβάλλον, η μη προσθήκη συντηρητικών και η προσεκτική επιλογή υλικών εγγυώνται το αγνότερο των προϊόντων. Τα μπισκότα μας ετοιμάζονται κατά περίπτωση και μόνο κατόπιν παραγγελίας έτσι ώστε να τα έχετε, όπως ακριβώς τα θέλετε, όποτε τα χρειάζεστε και απολύτως φρέσκα. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας περιμένουν σε κάποιο ράφι ή βιτρίνα. Όπως ακριβώς αν τα φτιάχνατε στην κουζίνα του σπιτιού σας. Διακοσμημένα πρωτότυπα και όπως ακριβώς εσείς τα θέλετε, θα εντυπωσιάσουν σε κάθε περίσταση και για κάθε χρήση.

Provagamou : Συστήστε μας την μπισκοτούλα…

Μπισκοτούλα : Η μπισκοτούλα ιδρύθηκε το 2009, όταν έκανα κάποια μπισκότα για φίλους για τα Χριστούγεννα και τους άρεσε σαν ιδέα. Από τότε μου ζητούσαν φίλοι, συγγενείς, φίλοι φίλων και πάει λέγοντας. Ξέρετε πως γίνονται αυτά. Κάποια στιγμή προέκυψε και το site.

Provagamou : Η μπισκοτουλα και η Δήμητρα τι σχέση έχουν;

Μπισκοτούλα : Η μπισκοτούλα είναι μια ιδέα της Δήμητρας που της έδωσε την ευκαιρία να βρει κάτι που αγαπάει πολύ. Με βοήθησε να ανακαλύψω την αγάπη μου για τα γλυκά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάω σε σχολή ζαχαροπλαστικής για να μάθω περισσότερα.

Provagamou : Τι προσφέρετε για την περίσταση του γάμου;

Μπισκοτούλα : Μπισκότα! Σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που προσπαθώ να εμπλουτίζω συνέχεια με δικές μου ιδέες αλλά και ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε ζευγαριού. Τα μπισκότα μου είναι δυνατόν να παραδοθούν σε ατομικές συσκευασία που συμφωνούν με τα χρώματα ή το θέμα του γάμου. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαι εδώ για να ακούσω τις ιδέες των νεόνυμφων και να σχεδιάσουμε μαζί το μπισκοτάκι των ονείρων τους.

Provagamou : Τα μπισκότα κερδίζουν έδαφος ως γλυκό κεράσματος στην βάφτιση άλλα και στον γάμο συνέχεια. Πιστεύετε ότι είναι άπλα μια μόδα ή ήρθαν για να μείνουν;

Μπισκοτούλα : Πιστεύω ότι τα μπισκότα ήρθαν για να μείνουν. Στην Αμερική τα χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια και νομίζω πως ήταν καλή ιδέα να βοηθήσω στην εξάπλωση τους και στην Ελλάδα.

Provagamou : Τα μπισκότα σας είναι προσαρμόσιμα ως προς τις επιθυμίες του ζευγαριού;

Μπισκοτούλα : Βέβαια! Μπορώ μέχρι και να τους ζωγραφίσω πάνω στο μπισκότο. Μπορούμε να τα προσαρμόσουμε ανάλογα με τις μπομπονιέρες τους ή τα χρώματα του γάμου.

Provagamou : Έκτος του γάμου και της βαπτίσεως, ποιες άλλες περιστάσεις καλύπτετε;

Μπισκοτούλα : Πέρα από το Γάμο και τη Βάφτιση, το μπισκότο προσφέρεται για χρήση ως κέρασμα ή δώρο σχεδόν σε οποιαδήποτε περίσταση: Πάρτυ, γενέθλια, γέννηση, εποχιακά, εταιρικά δώρα, διακοσμητικά και πολλά άλλα. Πάντοτε χαίρομαι να απαντώ το τηλέφωνο από κάποιον που έχει κάτι νέο να ζητήσει.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν τον γάμο η την βάφτιση πρέπει να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι σε επαφή μαζί σας;

Μπισκοτούλα : Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου όσο το δυνατόν νωρίτερα για να έχουμε το χρόνο να το συζητήσουμε και να μπορέσω να τους εξυπηρετήσω.

Provagamou : Στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές η προσφορές;

Μπισκοτούλα : Προσπαθώ πάντοτε να έχω ανταγωνιστικές τιμές και συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους να διαμορφώνουμε τη πιο συμφέρουσα λύση.

www.mpiskotoula.gr
Τηλ : 6986700555
e-mail :dimitra@mpiskotoula.gr

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.