Φωτογραφία γάμου και βάφτισης Seen art, η τέχνη να υπογράφεις με το φως

H Τέχνη ορίζει το χώρο και το χρόνο, με τη διάθεση.

Απεικονίζοντας τη στιγμή, προχωρά δίνοντας το στίγμα της στη ζωή.

Η θέση του seen art είναι να γράφει με το φως την ζωή…

Η εταιρεία seen art δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας και των γραφικών τεχνών με μακρά προϋπηρεσία στον χώρο της επαγγελματικής φωτογραφίας και της διαφήμισης.


Στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη δημιουργία και την αξιοποίηση εικόνων σε κάθε δυνατή εφαρμογή. Πιστεύουμε στη σύνθεση ιδεών, σκέψεων και προτάσεων, λειτουργούμε ομαδικά, έχουμε πάντα έναν και μοναδικό σκοπό την δημιουργία μοναδικών εικόνων, που να ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Κύριο μέλημά μας, ο άνθρωπος. Εικόνες φτιαγμένες από εμπνευσμένους ανθρώπους, που απεικονίζουν τους ανθρώπους και τα έργα τους “στα καλύτερά τους”. Ο κάθε άνθρωπος και το έργο του είναι μοναδικό, κάθε μας υπηρεσία στοχεύει στο να αναδεικνύει τη μοναδικότητα, την ομορφιά, την προσωπικότητα του.

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας

Seen art : Η εταιρία seen art ιδρύθηκε το 2011 από επαγγελματίες του χώρου της φωτογραφίας και της διαφήμισης. Η συνένωση αυτών των ανθρώπων προέκυψε από την ανάγκη να εκφραστούν μέσα αυτό το σχήμα που τους παρέχει απόλυτη ελευθερία έκφρασης. Με εμπειρία που υπερβαίνει τα 20 χρόνια στην φωτογράφηση γάμου και την δημιουργία μοναδικών concept για οποιαδήποτε εφαρμογή υπογράφουν κάθε δουλεία τους. Η δυναμική της νέας εταιρίας προέρχεται από την βαθύτερη κατανόηση της εικόνας.

Provagamou : Η seen art πιστεύει στην δύναμη της εικόνας και την αναδεικνύει;

Seen art : Τα μέλη της seen art όλοι απόφοιτοι σχολών φωτογραφίας και γραφιστικής με προϋπηρεσία σε έναν απίστευτα απαιτητικό χώρο, της διαφήμισης, έχουν πολύ υψηλά κριτήρια αισθητικής καθώς και γνώσεις επεξεργασίας της εικόνας ώστε να “αποθεώνουν την κάθε εικόνα”.

Provagamou : Τι υπηρεσίες προσφέρετε στους μελλόνυμφους;

Seen art : Η seen art προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με θέμα τον Γάμο. Κάθε ζευγάρι μπορεί να σχεδιάσει με τους ανθρώπους της, από ένα μοναδικό “concept γάμου” που περιλαμβάνει και όλες της ενδιάμεσες εφαρμογές (προσκλήσεις, επιλογή χρωμάτων, σκηνικού κ.τ.λ. ) ή μια μοναδική φωτογράφηση που να ανταποκρίνεται στην ξεχωριστή προσωπικότητα του κάθε ζευγαριού.

Provagamou : Ποια είναι η τελευταία λέξη στην φωτογραφία γάμου αυτήν την χρονιά;

Seen art : Για την χρονιά που ξεκίνησε, η seen art προτείνει φωτογράφιση έξω από τα στερεότυπα, νέα μοτίβα έντονα συναισθήματα και πάνω από όλα φωτογράφηση on location με τα στοιχεία του κάθε χώρου να αναδεικνύουν την προσωπικότητα μας. Οι εικόνες από τον γάμο πρέπει να μας ταξιδεύουν σε αυτό που είμαστε στα “καλύτερα μας”. Ας αφήσουμε πίσω το τετριμμένο και βαρετό, ας αναζητήσουμε αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε μοναδικοί.

Provagamou : Ποια είναι αυτή η λήψη του φακού που ως συνήθως κάνει τα ζευγάρια να αισθάνoνται αμήχανα;

Seen art : Η αμηχανία των ζευγαριών προέρχεται από την έλλειψη εξοικείωσης συνολικά με τον φωτογραφικό φακό και κυρίως με τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από αυτόν. Οι άνθρωποι μπορούν να δείξουν τον εαυτό τους μόνο όταν αισθάνονται άνετα, γι’ αυτό στην seen art η διαδικασία για την φωτογράφηση δεν τελειώνει πότε με το πρώτο ραντεβού. Πριν τον γάμο υπάρχει τουλάχιστον ένα δοκιμαστικό shooting με το ζευγάρι και προτείνουμε και την παρουσία μας στο δοκιμαστικό μακιγιάζ της νύφης. Θέλουμε να συνεργαζόμαστε με το ζευγάρι στο μέγιστο βαθμό και δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό.

Provagamou : Ποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν των υπηρεσιών σας;

Seen art : Η seen art είναι μια εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών δημιουργίας και διαχείρισης εικόνας, πελάτες της βρίσκονται σε κάθε επαγγελματικό χώρο. Για τον καθένα από εμάς η seen art δημιουργεί μοναδικές υπηρεσίες όπως το 1st year και το facebook profile που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες μας. Κάθε μήνα προστίθενται νέες υπηρεσίες πιο στοχευμένες που φιλοδοξούμε να καλύψουν κάθε πιθανή ανάγκη των ανθρώπων γύρω από την εικόνα.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας όσοι θέλουν τις υπηρεσίες σας;

Seen art : Το booking για την seen art είναι κάτι πολύ σοβαρό γιατί δεν χρησιμοποιούμε εξωτερικούς συνεργάτες. Το ελάχιστο χρονικό όριο είναι ένας μήνας και μπορεί να φτάσει και τους τρεις ανάλογα με την χρονική περίοδο. Κρίνουμε σκόπιμο πάντως το ζευγάρι να μην αφήσει την φωτογράφηση για το τέλος, αλλά να ασχοληθεί όσο γίνεται νωρίτερα, καθώς οι γνώσεις ενός σωστού επαγγελματία θα το βοηθήσει στις υπόλοιπες επιλογές.


http://www.seen-art.gr

Τηλ: 210 6395694

Fax : 2106395694

Ψαρρών 66Α,

Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

Τ.Κ. 15343

Anny Perez για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.