Ακαδημία χορού Τέρψις για ένα ιδανικό πρώτο χορό

Πλαισιώστε τη δεξίωση του γάμου σας με τον χορό που σας ταιριάζει και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με πρωτότυπες χορευτικές φιγούρες!
Η δική μας terpsis είναι μια ακαδημία χορού αναγνωρισμένη από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού (CID) και την Ένωση Χοροαθλητικής Ανάπτυξης (ΕΧΑ). Βρίσκεται στο κέντρο των Τρικάλων σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 150 τ.μ. με δύο αίθουσες χορού. Ως διδακτικό προσωπικό επιλέγονται επαγγελματίες κάθε είδους με εξειδικευμένες σπουδές και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία. Έτσι, στην ακαδημία χορού terpsis τίποτα δεν μένει στην τύχη. Η γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση χορού είναι εγγυημένη!

Provagamou : Μιλήστε μας για τη σχολή χορού Τέρψις.

Τέρψις : Η Ακαδημία Χορού Τέρψις ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010. Αριθμεί περίπου 300 μέλη όλων των ηλικιών. Οι σπουδαστές μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα είδη χορού όπως :

  • LATIN: Rumba, Cha-Cha, Mambo, Samba, Rock n’Roll, Salsa, Tango Argentino
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΧΟΡΟΙ:Waltz, Tango, Foxtrot
  • STREET DANCE: Hip-Hop, Break Dance
  • ZUMBA:( Ένα μείγμα χορευτικών κινήσεων από latin χορούς, το οποίο αντικαθιστά την κλασική αεροβική με ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness )
  • ORIENTAL
  • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Provagamou : Ποιο είδος θεωρείτε ιδανικό για τον πρώτο χορό;

Τέρψις : Το είδος που θα επιλέξει κάθε ζευγάρι εξαρτάται καθαρά από την προσωπική επιθυμία του. Τα συνηθέστερα είδη, βέβαια, που προτιμούνται είναι η Rumba, το Αργεντίνικο Tango, το Waltz και λιγότερο το Mambo.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν το γάμο θα πρέπει να ξεκινήσουν τα μαθήματα;

Τέρψις : Το ιδανικό διάστημα που χρειάζεται ένα ζευγάρι, για να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και δεδομένων των υποχρεώσεων είναι ένας μήνας.

Provagamou : Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι για να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο για το χορό του γάμου τους;

Τέρψις : Συνήθως απαιτούνται 6-8 μαθήματα.

Provagamou : Έχετε προσφορές για την εκμάθηση χορού για μελλόνυμφα ζευγάρια;

Τέρψις : Φυσικά και υπάρχουν πακέτα προσφορών, σε πολύ προσιτές τιμές, που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ζευγαριού.

Κολοκοτρώνη 19
Τρίκαλα, Τ.Κ 42100
Τηλ. 24310-74622
info@terpsis-academy.gr
www.terpsis-academy.gr 

Anastasia PoiR για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.