Synchronia για Σύγχρονη Διακόσμηση στο Γάμο

Η Synchronia έχει ως στόχο από την πρώτη στιγμή την κάλυψη της ανάγκης που υπάρχει στην Ελληνική αγορά για ξεχωριστά αντικείμενα διακόσμησης με υψηλή αισθητική και τιμές που απευθύνονται στο μέσο καταναλωτή… ως διακοσμητική αλλά και γιατί όχι ακόμα και ως μπομπονιέρες;

Γνωρίστε μας την επιχείρησή σας..

Synchronia :Η SYNCHRONIA δημιουργήθηκε το 2001 από την Ντία Κολιού και τον Νίκο Καραγιώργη, έπειτα από τη δεκαετή τους “περιπλάνηση” στο χώρο της διακόσμησης και του interior design. Στα χρόνια που ακολούθησαν η διαρκής αναζήτηση ιδιαιτέρων και πρωτότυπων προϊόντων την οδήγησε στο να δημιουργήσει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συλλογή αντικειμένων που κυρίως απευθύνονται σε καταστήματα ειδών δώρου και διακόσμησης.

Ποια είναι η φιλοσοφία της Synchronia ;

Synchronia :Φιλοσοφία της εταιρίας ήταν από την πρώτη στιγμή η κάλυψη της ανάγκης που υπάρχει στην Ελληνική αγορά για ξεχωριστά αντικείμενα διακόσμησης με υψηλή αισθητική και τιμές που απευθύνονται στο μέσο καταναλωτή.

Τι μπορούνε να βρούνε οι μελλόνυμφοι σε εσάς;

Synchronia :Οι μελλόνυμφοι θα μπορούσαν να επιλέξουν αντικείμενα για την κατασκευή της μπομπονιέρας του γάμου τους καθώς επίσης και άλλα αντικείμενα όπως βιβλία ευχών, άλμπουμ φωτογραφιών, κουτιά γάμου κτλ. Όλα τα παραπάνω είναι χειροποίητα, vintage αντικείμενα που εισάγονται από Αγγλία.

Είναι πρόσφορο το έδαφος στους γάμους για μια ξεχωριστή εντύπωση με ιδιαίτερα αντικείμενα διακόσμησης (όπως τα δικά σας) π. χ. ως μπομπονιέρα;

Synchronia :Η ανάγκη που προϋπήρχε για ιδιαίτερα αντικείμενα, οδηγούσε όλο και συχνότερα τους επαγγελματίες του είδους στο να επιλέγουν τα προϊόντα μας είτε για μπομπονιέρες είτε για δώρα είτε διακόσμηση εκδηλώσεων.

Είναι προσιτό το κόστος τους και δε σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή;

Synchronia :Ανεξαρτήτως εποχής, όλοι οι μελλόνυμφοι επιθυμούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να κρατήσουν κάτι που να θυμίζει αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους. Τα αντικείμενα SYNCHRONIA καλύπτουν ακριβώς αυτή την ανάγκη, θα μπορούσαμε να πούμε ότι φτιάχτηκαν γι’ αυτό και παρόλα αυτά είναι προσιτά.

Εκτός της περιστάσεως του γάμου, που αλλού απευθύνονται οι προτάσεις σας;

Synchronia :Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στην γκάμα μας και αντίστοιχα προϊόντα για βάπτιση.

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι;

Synchronia :Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αρχικά να επισκεφτούν τον ιστοχώρο μας www.synchronia.gr και στην συνέχεια να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 210 9935480.





Στοιχεία Επικοινωνίας

http://www.synchronia.gr

info@synchronia.gr

Τηλ.: 210 9935480 / Fax: 210 9954994

Διεύθυνση:Πολεμιστών 12, Αργυρούπολη – ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.