Wedding cinematography από το Wedmoments για πρωτότυπο video γάμου

Η ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας τώρα μπορεί να αποτυπωθεί σε όλο της το μεγαλείο σε μία πιο cinematic εκδοχή. Μία πρόταση ξεχωριστή από τις άλλες από την ομάδα του Wedmoments…

 

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς…

Wedmoments : Η Wedmoments ξεκίνησε την πορεία της στις αρχές του 2006, προσπαθώντας να εισάγει στην Ελληνική αγορά για πρώτη φορά αυτό που σήμερα ονομάζεται wedding cinematography. Από την περίοδο εκείνη και μέχρι σήμερα, η ομάδα μας έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στυλ το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επιδραστικό για την Ελληνική αγορά (και όχι μόνο) του wedding cinematography, έχοντας ως αποτέλεσμα inquiries όχι μόνο από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό. Όλα τα παραπάνω έφεραν και διεθνή αναγνώριση, όχι μόνο μέσω των σχολίων και κριτικών από συναδέλφους παγκοσμίως καταξιωμένους, αλλά και με διεθνή βραβεία όπως τα 2 πρόσφατα Accolade Awards που η ομάδα μας κέρδισε για το “The Butterfly Effect”, ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και επιδραστικό video γάμου.

 

Για το ζευγάρι που σκέφτεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου,τι υπηρεσίες μπορείτε να προσφέρετε;

Wedmoments : Με την πάροδο των χρόνων και μέσα από την ολοένα και βελτιωμένη καλλιτεχνική μας προσέγγιση αλλά και χρήση όλων των νέων τεχνολογιών, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το τελικό προϊόν είναι πάντα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας. Οι μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες είναι πάρα πολλές για να τις αναφέρουμε εδώ χωρίς να γίνει η συζήτηση ιδιαίτερα πολύπλοκη και γεμάτη ακατανόητους τεχνικούς όρους, όμως συνοπτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι υπηρεσίες όπως τα highlights video, τα trailers και το cinematic editing σε συνδυασμό με τεχνολογίες όπως οπτικά 35mm, γερανοί και steadicams είναι μερικά από τα στοιχεία που συνδράμουν στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Πόσο σημαντικό και χρήσιμο είναι το βίντεο του γάμου για τους μελλόνυμφους;

Wedmoments : Η αλήθεια είναι πως πολλά ζευγάρια αδιαφορούσαν μέχρι σχετικά πρόσφατα για το video του γάμου τους, κι αυτό είναι κάτι το λογικό μιας που δεν υπήρχε ποτέ ένα σοβαρό ποιοτικό standard πάνω στο οποίο να βασίσουν τα κριτήρια τους. Το video ήταν πάντα όχι ένα ξεχωριστό κομμάτι της κάλυψης ενός γάμου, αλλά ένα κακόγουστο συμπλήρωμα της φωτογραφίας, το οποίο αναλάμβαναν να διεκπεραιώσουν άνθρωποι που ούτε γνώση είχαν αλλά το κυριότερο, ούτε αγάπη γι αυτό που έκαναν. Κατά συνέπεια, το βίντεο είχε δικαιολογημένα την φήμη του πρόχειρου και πολλές φορές του περιττού. Πλέον βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά, και ένα video γάμου που έχει δημιουργηθεί με σοβαρότητα και ευθύνη, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά στην διατήρηση των αναμνήσεων του ζευγαριού, με ένα τρόπο που ίσως ούτε και το ίδιο το ζευγάρι μπορεί να φανταστεί. Το video γάμου σήμερα δεν είναι ένας φτωχός συγγενής της φωτογραφίας αλλά μια υπηρεσία που στέκεται ισάξια απέναντί της.

 

Η ψυχολογία και η άνεση του ζευγαριού παίζει ιδιαίτερο ρόλο για την πόζα και την λήψη,εσείς μπορείτε να συμβάλλετε σε αυτό;

Wedmoments : Η πραγματικότητα είναι ότι ο γάμος δεν είναι σχεδόν ποτέ μια ανάλαφρη υπόθεση, ιδιαίτερα για τη νύφη και το γαμπρό. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες εκείνη την ημέρα που μπορούν να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και άγχος, και το τελευταίο που θα θέλαμε θα ήταν να είμαστε και μεις παράγοντες που συμβάλλουν σ’ αυτό. Η προσέγγισή μας στο γάμο είναι αυτή του λεγόμενου videojournalism, δηλαδή της έλλειψης οποιασδήποτε παρεμβατικότητας προς τα τεκταινόμενα. Στόχος μας είναι να περνάμε απαρατήρητοι και να καταγράφουμε την πραγματικότητα, όχι όπως θα θέλαμε εμείς να τη “σκηνοθετήσουμε” αλλά όπως ακριβώς συμβαίνει, και χωρίς να προσθέτουμε επιπλέον άγχος στο ζευγάρι με ανούσιες παρεμβάσεις και επαναλήψεις. Το cinematic έχει κάπως παρεξηγηθεί και ταυτιστεί με “στημένες” καταστάσεις, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο cinematic από τους “ηθοποιούς” που παίζουν το ρόλο της ζωής τους χωρίς παρεμβάσεις. Αν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ένα είδος παρέμβασης από εμάς, αυτό γίνεται στη διάρκεια του editorial, όπου η ροή του γάμου έχει προσωρινά διακοπεί. Γενικότερα, ο καλύτερος τρόπος για να συμβάλλουμε στην καλή ψυχολογία του ζευγαριού μάλλον είναι να “μην είμαστε εκεί”, με τον δικό μας τρόπο.

 

Πέραν του γάμου,πού αλλού απευθύνονται οι υπηρεσίες σας;

Wedmoments : Εκτός των γάμων και των βαπτίσεων, έχουμε δραστηριοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία, και στο χώρο των τηλεοπτικών διαφημιστικών spots, της κάλυψης fashion events καθώς και των corporate videos, όπως ξενοδοχείων και μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Αν και ο χώρος αυτός απαιτεί μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία στην προσέγγιση και εκτέλεση, το σίγουρο είναι ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τα ίδια υψηλά standards που παρέχουμε και στον τομέα του γάμου.

 

Είναι οικονομικά μια προσεγγίσιμη υπηρεσία η cinematography γάμου;

Wedmoments : Το wedding cinematography από τη φύση του, λόγω της προσέγγισης, του χρόνου που απαιτείται για την συνολική παραγωγή και της συνεχούς ανάγκης για τεχνολογική εξέλιξη, ήταν πάντα προορισμένο να είναι πιο ακριβό από την “κλασική” κάλυψη. Παρόλα αυτά, όσοι έχουν παρακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο δείγμα wedding cinematography, έχουν καταλάβει ότι τα όποια επιπλέον χρήματα αξίζουν τον κόπο. Πέραν αυτού βέβαια, εμείς έχουμε δημιουργήσει ευέλικτα πακέτα υπηρεσιών τα οποία απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες ζευγαριών, από αυτούς που θέλουν κάτι οικονομικά προσιτό μέχρι και ζευγάρια που επιθυμούν μια “εξεζητημένη” Holywood-style παραγωγή. Αυτά βέβαια χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα σε κανένα από τα πακέτα, ανεξαρτήτως κόστους.

 

Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Wedmoments : Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο. Λόγω της φύσης της δουλειάς μας, δεχόμαστε περιορισμένο αριθμό μυστηρίων, οπότε η καλύτερη πρακτική είναι τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια να επικοινωνούν μαζί μας το συντομότερο δυνατό, για να μπορούν τουλάχιστον να ελέγξουν αν η ημερομηνία του γάμου τους είναι διαθέσιμη.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.wedmoments.gr

email info@wedmoments.gr

τηλ 2681070304 / 2681070260

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.