Sugar Art γιατί ο γάμος είναι μια γλυκιά ιστορία

Μία ρομαντική τετραώροφη τούρτα με τυρκουάζ κεντήματα σαν κόσμημα, ατομικές πάστες ή παστάκια με μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα, σοκολατένια καναπέ με….ρίγες ή καρό, ζαχαρωτά μονογράμματα για τον διάκοσμο της πετσέτας, γευστικά & μυρωδάτα μπισκότα που συνοδεύουν τα κουφέτα της μοναδικής μπομπονιέρας σας….. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε στο …εξωτερικό για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας κάποια από τα παραπάνω!

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για το Sugar Art

Sugar Art : Η εταιρεία Sugar Art ιδρύθηκε το 1998. Νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό, ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Οι ήρωες των παραμυθιών, των comics, έφευγαν από το χαρτί ή το γυαλί της τηλεόρασης και γίνονταν φιγούρες πάνω σε τούρτες, έτοιμες να προσφέρουν γλυκιά χαρά σε όποιους τις αντίκριζε.

Όλα φτιαγμένα από υλικά που μπορούν να φαγωθούν, εκτός από την βάση της τούρτας. Έτσι η εταιρεία μας μπήκε ακόμα και στον καλλιτεχνικό κόσμο, φτιάχνοντας σκηνές από ταινίες πάνω σε τούρτες (πχ. στην πρεμιέρα της ταινίας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ» κα.) Όλα αυτά μας έδωσαν κουράγιο, χαρά και εμπειρία να συνεχίσουμε προσφέροντας τις γλυκές μας γεύσεις & βλέποντας στα πρόσωπα όλων εκείνων που μας εμπιστεύονται, τη χαρά που νοιώθουν όταν όλοι οι καλεσμένοι θαυμάζοντας τις γλυκές παραστάσεις που βρίσκονται πάνω στο γιορταστικό τραπέζι της εκδήλωσης τους. Οι πελάτες μας έχουν ένα και μόνο παράπονο: κανείς δεν θέλει να κοπεί η τούρτα και να χαλάσει τη διακόσμηση.

Provagamou : Ποιες τούρτες είναι “της μόδας” για φέτος;

Sugar Art : Σίγουρα τα pal χρώματα θα επικρατήσουν φέτος στις γαμήλιες τούρτες! Ξεφεύγουμε από τα «κλασσικά» πια λουλούδια και προχωράμε σε πιο μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα! Μα για κάποιους που θέλουν να διαφέρουν , η Sugar Art έχει πολλές ωραίες ιδέες και προτάσεις με χιούμορ και πρωτοτυπία!

Provagamou : Εκτός από γαμήλιες τούρτες τι προσφέρετε σε σχέση με τα γλυκά του γάμου;

Sugar Art : Η εταιρεία μας προσφέρει ό,τι αφορά στο γλυκό! Από ατομικές τουρτίτσες και ζαχαρωτά διακοσμητικά δεσίματα πετσέτας για το στολισμό του τραπεζιού, έως προσκλητήρια σοκολάτας και ευχαριστήρια! Η συλλογή μας στο κομμάτι της μπομπονιέρας είναι πραγματικά μοναδική καθώς γίνεται μόνο με παραγγελία του πελάτη , είναι ολοκληρωτικά σχεδιασμένη από τον ίδιο και η χειροποίητη κατασκευή της δίνει το στίγμα και την προσωπικότητα των νεονύμφων!

Provagamou : Πέρα από το γάμο, τι άλλο προσφέρει η Sugar art;

Sugar Art : Η εταιρεία μας μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις γλυκιές επιθυμίες και όλες στις περιστάσεις! Βάπτιση, πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων ή παιδικό, bachelor party, baby shower, αρραβώνες, επετείους , ακόμα κι ένα ολιγάριθμο tea party!

Provagamou : Λόγω της οικονομικής κρίσης οι τιμές είναι ανάλογες;

Sugar Art : Τα 4 τελευταία χρόνια, η Sugar Art δεν έχει κάνει καμιά αύξηση στις τιμές των προϊόντων της παρότι στο κομμάτι των τροφίμων, οι αυξήσεις ήταν πολυάριθμες και μερικές φορές εντυπωσιακές! Η σταθερότητα στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και των πρώτων υλών είναι αυτή που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα και την καλύτερη σχέση τιμής-αξίας, ιδίως στην εποχή που διανύουμε, γιατί δυστυχώς παρατηρούνται πολλά φαινόμενα «αλεξιπτωτιστών» στο χώρο μας, με αποτέλεσμα οι πελάτες να μην μπορούν πάντα να αποφασίσουν με γνώμονα το δικό τους συμφέρον!

Sugar Art

Τηλ:210-8078455 για πληροφορίες και ραντεβού

www.sugarart.gr
Anastasia PoiR για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.