Μπομπονιέρες και προσκλητήρια Παραμύθι να αρχινίσει…για να κάνετε ένα γάμο παραμυθένιο

Για να κάνετε το δικό σας παραμύθι πραγματικότητα, η εταιρεία «Παραμύθι να αρχινίσει» σας προσφέρει την δυνατότητα να ξεφύγετε από τις συμβατικές προτάσεις και να δημιουργήσετε τα δικά σας παραμυθένια προσκλητήρια και τις μοναδικές μπομπονιέρες που ονειρεύεστε. Η γκάμα των σχεδίων θα ικανοποιήσει σίγουρα και τους πιο απαιτητικούς.

Provagamou : Πόσα χρόνια λειτουργεί η επιχείρησή σας;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Το «Παραμύθι να αρχινίσει…» δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου και της βάπτισης από το 2005. Φέτος δηλαδή κλείνουμε αισίως τα 6 χρόνια λειτουργίας! Είμαστε μια σχετικά νέα και επιχείρηση με φρέσκες ιδέες και αυτό αντικατοπτρίζεται και στη δουλειά μας.

Provagamou : Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τον χώρο του γάμου και της βάπτισης;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Το 2005 όταν ξεκινήσαμε, ο χώρος αυτός κατακλυζόταν ακόμη από «παλιομοδίτικα» σχέδια, που υπήρχαν στην αγορά για πολλά χρόνια. Κάποιες επιχειρήσεις, όπως και εμείς, έκαναν δειλά δειλά την εμφάνιση τους, με σκοπό να αλλάξουν όλο αυτό το σκηνικό, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες δημιουργικές ιδέες. Αυτή η ανανέωση του χώρου ήταν και το έναυσμα μας. Νέα υλικά, πρωτότυπα συνδυασμένα μεταξύ τους και προτάσεις που μέχρι τότε δεν είχε τολμήσει κανείς, μπήκαν δυναμικά στην αγορά.

Provagamou : Υπάρχει μόδα για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Σε μια εποχή που όλα κυλάνε γύρω από τη μόδα, οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από αυτήν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πια και κλασικές προτάσεις, για τα ζευγάρια που το επιθυμούν.

Provagamou : Πολλοί γάμοι πλέον έχουν ένα θέμα. Ποιο θέμα θα προτείνατε για την Άνοιξη 2011 και ποιο για το Καλοκαίρι;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Το «θέμα» ενός γάμου, είναι καθαρά προσωπική επιλογή ενός ζευγαριού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και τάσεις της μόδας που να το επηρεάζουν. Την Άνοιξη προτείνουμε θέματα που έχουν να κάνουν με λουλούδια, αέρινα υλικά, όπως τούλια και οργάντζες, κορδέλες σε παστέλ αποχρώσεις, δεμένες περίτεχνα μεταξύ τους. Αναφορικά με τους χρωματισμούς, την Άνοιξη του 2011, εμείς προτείνουμε το λιλά σαν κυρίαρχο χρώμα, το οποίο θα συνδυάζεται με το πράσινο σε όλες του τις αποχρώσεις. Το Καλοκαίρι του 2011 προτείνουμε θέματα με πρωτότυπα κοχύλια, που δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα στην αγορά του γάμου. Η γκάμα των κοχυλιών που διαθέτουμε, αποτελείται από αναρίθμητα σχέδια τα οποία συνδυάζονται με υλικά όπως γάζες, δίχτυα, τούλια γυαλί και φίλντισι. Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν θα είναι έντονα, με το τυρκουάζ και το λαχανί να ηγούνται αυτών. Δεν θα λείψουν φυσικά και τα γήινα, όπως το χρώμα της άμμου που θα συνδυάζεται με ιβουάρ, αλλά και λαδί.

Provagamou : Μέσα από την δική σας εμπειρία τα ζευγάρια εμπιστεύονται το ίντερνετ για να κάνουν τις αγορές τους στα είδη γάμου;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Δυστυχώς οι ρυθμοί της ζωής είναι τόσο έντονοι πλέον που ο ελεύθερος χρόνος κάθε ανθρώπου είναι πολύ περιορισμένος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καταφεύγουν τα ζευγάρια στο διαδίκτυο, μιας και δεν βρίσκουν το χρόνο να κάνουν έρευνα αγοράς απευθείας στα μαγαζιά. Επομένως το ίντερνετ εισβάλλει μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ στο χώρο του γάμου και της βάπτισης.

Provagamou : Βλέπετε πως η κρίση έχει επηρεάσει τον χώρα σας. Οι πελάτες ζητούν φθηνότερες λύσεις; Εσείς τι προτείνετε;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρκετά και την αγορά του γάμου, με αποτέλεσμα οι πελάτες να είναι πιο διστακτικοί πλέον απέναντι στις πρωτότυπες-χειροποίητες προτάσεις, από φόβο μήπως αυτές ξεπερνούν τον προϋπολογισμό τους. Το «Παραμύθι να αρχινίσει…» προτείνει δημιουργίες που είναι πολύ προσιτές οικονομικά και συνάμα ευφάνταστες και ονειρεμένες. Θέλουμε να ενημερώσουμε τα νέα ζευγάρια ότι έχουμε μειώσει ακόμη περισσότερο τις τιμές μας, ανταποκρινόμενοι στην κρίση. Προτείνουμε μπομπονιέρες που ξεκινούν από 1,50€ και προσκλητήρια από 1,30€. Επίσης δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να διαμορφώνουν μόνοι τους τις τιμές, συνδυάζοντας έξυπνα τα υλικά που αυτοί επιθυμούν και φτιάχνοντας σχέδια αντιπροσωπευτικά για κάθε ζευγάρι.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να σας επισκεφθεί το ενδιαφερόμενο ζευγάρι;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Καλό είναι να υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον 2-3 μηνών, για να έχει χρόνο το ζευγάρι να αποφασίσει ανάμεσα στα τόσα σχέδια που θα δει στο χώρο μας.

Provagamou : Πού μπορεί να σας βρει κάθε ενδιαφερόμενος;

Παραμύθι να αρχινίσει… : Μπορεί να μας βρει στην ιστοσελίδα μας www.paramuthi.gr, όπου θα δει και ορισμένα μόνο από τα δείγματα της δουλείας μας. Επειδή δουλεύουμε μόνο με ραντεβού, τα τηλέφωνα μας είναι: 210-9343006 και 6944550245. Τέλος υπάρχει και το email μας: paramythi_na_arxinisei@yahoo.gr. Ο χώρος μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Ενδυμίωνος 52 στο Παλαιό Φάληρο. Προτείνουμε στα ζευγάρια που ενδιαφέρονται είτε για γάμο είτε για βάπτιση, να επισκεφτούν το χώρο μας και τους εγγυόμαστε ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα!!!

Παραμύθι να αρχινίσει..

Υπεύθυνη: κ. Αντύπα Σοφία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9343006 και 6944550245

Ενδυμίωνος 52 Παλαιό Φάληρο

www.paramuthi.gr

Ελίζα Κυρτσόγλου για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.