Χώρος τέχνης και Φιλοξενίας ’Ελαιών – Loft

Με θέα την καταφώτιστη Ακρόπολη, στην περιοχή του Βοτανικού της Αθήνας, δημιουργήθηκε ένας πολυχώρος δεξιώσεων αφιερωμένος στην τέχνη και την γεύση, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση. Το ’Ελαιών – Loft στεγάζεται στο καινούργιο βιοκλιματικό κτίριο απέναντι από το Χρηματιστήριο Αξιών, σε μια περιοχή με εύκολη πρόσβαση.
Στο roof garden η φωτισμένη Αθήνα θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση σας, σε έναν άνετο χώρο που περικλείεται από γυαλί, ελαιόδεντρα και φώς, με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 500 άτομα σε καθιστή δεξίωση γεύματος. Η κάθε εκδήλωση μπορεί να σχεδιαστεί αποκλειστικά στο ύφος και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας μέσα από τους πολυάριθμους συνεργάτες μας που εγγυώνται την σίγουρη επιτυχία και μοναδικότητα της βραδιάς.
Το ’Ελαιών – Loft είναι η μεγαλύτερη από τις αίθουσες δεξιώσεων στην ευρύτερη περιοχή και δημιουργήθηκε ειδικά για να μπορεί να φιλοξενήσει και να οργανώνει δεξιώσεις και εκδηλώσεις κάθε είδους, όπως κοινωνικές δεξιώσεις, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, συνέδρια, χοροεσπερίδες, παρουσιάσεις και party.

Provagamou : Μιλήστε μας για το Ελαιών Loft

Ελαιών Loft : Το κτίριο που στεγάζει το Ελαιών Loft δημιουργήθηκε πριν από 3 χρόνια με τις τελευταίες και καινοτόμες εξελίξεις στον τομέα της αρχιτεκτονικής, συγκεκριμένα με ευρωπαϊκές βιοκλιματικές προδιαγραφές και στηρίζει την λειτουργία του στην ενέργεια του ήλιου και του αέρα. Ο χώρος δεξιώσεων βρίσκεται στο roof garden του κτιρίου με αποτέλεσμα να περικλείεται από τα φώτα και το παλμό της Αθήνας και να προσφέρει μια εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Τόσο η τοποθεσία του, η εύκολη πρόσβαση που προσφέρει και το parking 400 θέσεων όσο και η ευελιξία του χώρου και των menu, έχουν καταστήσει σε γρήγορο χρονικό διάστημα το ‘Ελαιών-loft δημοφιλή επιλογή για κάθε είδους εκδήλωσης.

Provagamou : Τι υπηρεσίες προσφέρεται σε ένα γάμο;

Ελαιών Loft : Έχοντας περάσει και ο ίδιος πρόσφατα από την διαδικασίας της οργάνωσης και της εμπειρίας του γάμου και η επικοινωνία μου με πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες αλλά και το άγχος που απαιτεί η προετοιμασία μίας δεξίωσης γάμου. Εδώ στο ‘Ελαιών-loft υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την διακόσμηση, τα λουλούδια, την μουσική και ότι άλλο χρειάζεται για να διευκολύνουμε την προετοιμασία της δεξίωσης. Τέλος υπάρχει μεγάλη ποικιλία menu ώστε το ζευγάρι να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

Provagamou : Τι είναι η ειδική σκηνοθεσία δεξίωσης ;

Ελαιών Loft : Είναι κάτι ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και κάτι που πραγματικά μας χαροποιεί ιδιαίτερα να υλοποιούμε. Στο ‘Ελαιών-loft προσαρμόζουμε την διακόσμηση, το menu, τον φωτισμό, την μουσική ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη και δημιουργούμε μια σκηνικά θεματική δεξίωση! Αν έχετε ποτέ ονειρευτεί μια νύχτα στο Μαρόκο, ένα πολύχρωμο Ινδικό γλέντι ή μια κοσμοπολίτική έξοδο στην Νέα Υόρκη, δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε εκτός του κέντρου της Αθήνας!

Provagamou : Υπάρχει δυνατότητα για επιλογή menu πέραν της ελληνικής κουζίνας;

Ελαιών Loft : Βεβαίως! Η ιδιόκτητη κουζίνα μας και οι συνεργασία με τον επώνυμο Γάλλο chef μας, εξασφαλίζει ποικιλία χωρίς φυσικά να θυσιάζεται η ποιότητα ή η παρουσίαση του κάθε πιάτου. Μπορούμε να προτείνουμε ευρωπαϊκές, ασιατικές, πολίτικες και εξωτικές γεύσεις από όλο τον κόσμο σε ένα πλήρες menu ή να συνδυάσουμε διαφορετικά πιάτα.

Provagamou : Εκτός από τον τομέα του γάμου, ποια άλλα γεγονότα φιλοξενούν οι χώροι σας;

Ελαιών Loft : Ο χώρος του ‘Ελαιών-loft προσαρμόζεται σε κάθε είδους εκδήλωση, δεξίωσης ή party. Έχουμε την δυνατότητα λοιπόν να φιλοξενήσουμε βαφτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, κοπή πίτας, απλές επαγγελματικές ή οικογενειακές συγκεντρώσεις, παρουσιάσεις και βραβεύσεις προϊόντων, party και κάθε είδους εκδήλωση. Ενδεικτικά να αναφέρω το μεγάλο party της DJ Athens που φιλοξενήθηκε στον χώρο μας πρόσφατα με πάνω από 750 καλεσμένους.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Αλέξανδρος Μάχος • 6942 205 923
α/τ Βέλους 3 & Ναυτικού, (Ελαιώνας)
Τ.Κ. 10447, Βοτανικός
Τ. 210 3219 600 • F. 210 3251 729
E. info@eleon-loft.gr

Anastasia PoiR για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.