Ανθοπωλείο «Βελανιδιά» για ιδιαίτερους και μοναδικούς ανθοστολισμούς

Με μεράκι και πολλή φαντασία η κ. Αυγή Μεταξά ετοιμάζει εδώ και 10 χρόνια στολισμούς και συνθέσεις για το γάμο σας και κάθε ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας. Το ανθοπωλείο Βελανιδιά θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη που αναζητά πρωτότυπες και μοναδικές ανθοσυνθέσεις.

Provagamou : Πόσα χρόνια λειτουργεί το κατάστημά σας;

Ανθοπωλείο Βελανιδιά : Η εμπειρία μας πάνω στη τέχνη της ανθοδετικής είναι 10 ετών. Το κατάστημά μας το ανοίξαμε τον Ιανουάριο του 2010.

Provagamou : Ποια είναι τα πιο δημοφιλή λουλούδια που χρησιμοποιείτε στους γάμους;

Ανθοπωλείο Βελανιδιά : Συνήθως για τους γάμους χρησιμοποιούμε τριαντάφυλλα, τα οποία έχουν πολλές ποικιλίες και χρώματα. Αρκετές φορές επιλέγουμε λευκές κάλλες, οι οποίες είναι πιο ιδιαίτερα λουλούδια.

Provagamou : Προτείνετε στους πελάτες σας να επιλέγουν λουλούδια εποχής για τον στολισμό της εκδήλωσης τους;

Ανθοπωλείο Βελανιδιά : Ναι προτείνουμε στους πελάτες μας να επιλέγουν λουλούδια εποχής. Τα λουλούδια είναι καλύτερα, πιο ποιοτικά όταν είναι στην εποχή τους αλλά μην το ξεχνάμε ότι είναι πιο οικονομικά.

Provagamou : Την σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή έχετε διατηρήσει τις τιμές σας σε λογικά επίπεδα για την διευκόλυνση των πελατών σας;

Ανθοπωλείο Βελανιδιά : Το οικονομικό είναι βασικό στοιχείο για όσους ετοιμάζουν το γάμο τους. Οι τιμές στα λουλούδια, στα είδη δώρων, στις μπομπονιέρες, στα προσκλητήρια, τα πακέτα εκδηλώσεων που έχουμε, είναι πολύ προσιτές. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε προσφορές μοναδικές, και αυτό το λένε και οι πελάτες μας.

Provagamou : Ποια λουλούδια προτείνετε για την σύνθεση της νυφικής ανθοδέσμης;

Ανθοπωλείο Βελανιδιά : Όποια αρέσουν στη νύφη. Εμείς απλώς θα προτείνουμε κάποιες ιδέες πάνω σε αυτό που έχει επιλέξει η ίδια.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν το γάμο είναι καλό να σας επισκεφθεί το υποψήφιο ζευγάρι;

Ανθοπωλείο Βελανιδιά : Σίγουρα το υποψήφιο ζευγάρι πρέπει να μας επισκεφθεί 3 μήνες πριν, για να γίνουν όλα όπως πρέπει χωρίς βιασύνη. Κάποια ζευγάρια βέβαια, έρχονται και πιο νωρίς γιατί είναι ενθουσιασμένοι με τις προετοιμασίες του γάμου .

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ

Υπεύθυνη καταστήματος Μεταξά Αυγή.

Γεωργίου Παπανδρέου 27 (πρώην Ανθέων),

Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310849304 και 6932625656

www.belanidia.gr

Ελίζα Κυρτσόγλου για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.