Εξαιρετικά εδέσματα από το catering Μπαξεβάνης για το γάμο και τη βάφτιση

Το catering Μπαξεβάνης με το μαγικό άγγιγμα σε κάθε είδους εκδήλωση, από ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας μέχρι 2.000 άτομα, έχει αφήσει εποχή ενώ η λίστα με τους επώνυμους πελάτες που έχουν απολαύσει τις υπηρεσίες και τις γεύσεις του είναι ατελείωτη. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και οι άριστες πρώτες ύλες –βιολογικές αν ζητηθεί– υπό την αυστηρή επίβλεψη του σεφ είναι μόνο η αρχή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης θα δημιουργήσει εξαιρετικά εδέσματα, ενώ μια γευστική δοκιμή του μενού πριν αποφασίσετε κρίνεται απαραίτητη.

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για catering Μπαξεβάνη.

Catering Μπαξεβάνης : Το Catering Μπαξεβάνη δημιουργήθηκε πριν από έξι χρόνια από ανθρώπους με θέληση που μπορούν να εγγυηθούν την άψογη οργάνωση και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Η άρτια γνώση της μαγειρικής τέχνης του βραβευμένου Σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, εγγυάται την υψηλή ποιότητα, τη γεύση και την αισθητική. Με γνώμονα τα παραπάνω, κάθε έτος όλο και περισσότεροι άνθρωποι, εμπιστεύονται εμάς για τη δεξίωση – εκδήλωσή τους.

Provagamou : Σε ποιους τομείς δραστηριοποιείται το catering Μπαξεβάνη?

Catering Μπαξεβάνης : Οι βασικοί τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η δημιουργική ομάδα του Γιάννη Μπαξεβάνη είναι τέσσερις :

1. Private chef services

2. Dinner Catering

3. Buffet Catering

4. Consulting Seminars

Provagamou : Τι είδους κουζίνα διαθέτει το catering Μπαξεβάνη?

Catering Μπαξεβάνης : O Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ίσως ο γνωστότερος Έλληνας chef για την δημιουργικότητα του αλλά κυρίως για τον τρόπο που εισήγαγε την παραδοσιακή μαγειρική στην σύγχρονη γαστρονομία. Με πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό και με βασικά ερεθίσματα από την Κρήτη, έχει δημιουργήσει ιδιαίτερες επιλογές για κάθε γευστική αναζήτηση.

Provagamou : Ποιες επιπλέον παροχές στον τομέα γάμου εκτός του catering διαθέτετε?

catering Μπαξεβάνης : Με αυστηρά κριτήρια επιλογών έχει δημιουργηθεί μια εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών που σκοπό έχει την οργάνωση και εκτέλεση μια τέλεια σκηνοθετημένης εκδήλωσης. Διακοσμήσεις, Ηχητική κάλυψη, Special cars αλλά και ειδικό design buffet studio, είναι μερικές από τις παροχές της δημιουργικής ομάδας του Γιάννη Μπαξεβάνη.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν τη δεξίωση θα πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι?

Catering Μπαξεβάνης : Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο για τους ίδιους. Όχι για να κλείσουν το μενού τους, όσο για να κλείσουν την ημερομηνία. Στο μενού πάντως που θα αποφασίσουν, μέχρι και μία εβδομάδα πριν τη δεξίωση, μπορούν να κάνουν αλλαγές. Αυτό συμβαίνει διότι οι παραγγελίες των πρώτων υλών για την δεξίωση αρχίζουν την τελευταία εβδομάδα, για να είναι όλα φρέσκα.

Provagamou : Τι θεωρείτε απαραίτητο στο φαγητό για μια πετυχημένη δεξίωση?

Catering Μπαξεβάνης : Απαραίτητο στο φαγητό είναι το ζευγάρι να διαλέξει γεύσεις που αρέσουν σε αυτούς και όχι επειδή το γεγονός το επιβάλλει.



Ηπείρου 12, 124 61,  Χαϊδάρι

Τηλέφωνο: 210.531 1616, Φαξ: 210.531 1616

www. baxevanis.com

E-mail: info@ baxevanis.com

www. facebook.com/giannis.baxevanis
Της Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.