Pink Cloud, νυφικά με φρέσκο αέρα

Μια νέα πρόταση στην πόλη της Θεσσαλονίκης από ένα νεανικό δίδυμο με πολύ γούστο και hip διάθεση. Μίνιμαλ, αέρινα μεταξωτά νυφικά από Αργεντινή αλλά και πιο εκθαμβωτικές προτάσεις εμπνευσμένες από τον Ισπανικό νότο.  Τα καλύτερα υφάσματα σε πρωτότυπες δημιουργίες “sur mesure” παντρεύουν την παράδοση με την τελευταία λέξη της μόδας.

Μιλήστε μας για το pink cloud…

Pink Cloud : H Pink Cloud ξεκίνησε το 2010 από την επιθυμία δύο νέων κοριτσιών να γεμίσουν ένα κενό στην αγορά του νυφικού: την έντιμη σχέση τιμής και ποιότητας, συνδυασμένη με ειλικρίνεια και μια φρέσκια αντιμετώπιση του γάμου.

 

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε στη νύφη;

Pink Cloud : Ξεκινώντας από ένα υπέροχο νυφικό, προχωρούμε στην σύνθεση μιας πολύ όμορφης πρότασης για το συνολικό αποτέλεσμα της εμφάνισης της νύφης στηριζόμενες στην μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ που διαθέτουμε (κουάφ, πέπλα, γάντια, τιάρες, κτλ). Προσεκτικά επιλεγμένα στέφανα (με δυνατότητα αντίστοιχου στολισμού για καράφα-δίσκο -ποτήρι) και ιδιαίτερες προτάσεις μπομπονιέρας ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα για επιλογή και στολισμό λαμπάδων, αλλά και παπουτσιών για τη μεγάλη μέρα.

 

Παρέχετε prive δοκιμή του νυφικού στο χώρο της νύφης. Πόσο εξυπηρετεί αυτό αλήθεια;

Pink Cloud : Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά η εμπειρία μας έχει δείξει ότι η πολυφωνία των απόψεων πολλές φορές αποσυντονίζει τη νύφη από το να εστιάσει στο να εντοπίσει αυτό που η ίδια πραγματικά επιθυμεί και προτιμά. Για το λόγο αυτό, είναι πάγια συμβουλή μας στις δοκιμές να συμμετέχουν 1-2 άτομα πέρα από τη νύφη. Συνεπώς, η prive δοκιμή γίνεται αφού η νύφη έχει έρθει πρώτα στο χώρο μας και έχει καταλήξει στο νυφικό που προτιμά. Η prive συνάντηση στο χώρο της εξυπηρετεί περισσότερο την παρουσίαση του νυφικού σε έναν ευρύτερο κύκλο, αποτελώντας μια αφορμή για μια ευχάριστη γυναικεία κοριτσοσυνάντιση για προτάσεις στο τελικό look αλλά και πολλές ευχές!

 

Τι νυφικό προτείνετε για τη νύφη του 2011;

Pink Cloud : Φέτος αυτό που είδαμε εμείς στις πασαρέλες του Μιλάνου και της Βαρκελώνης είναι πολλή διαφάνεια στο μπούστο και την πλάτη, που όμως λίγες την τολμούν. Επίσης, επανέρχεται δυναμικά το τούλι (μεταξωτό ή βαμβακερό) το οποίο παρόλο που είναι παρεξηγημένο στην Ελλάδα, δημιουργεί ένα φρέσκο και αέρινο αποτέλεσμα.

 

Μιλήστε μας για το blog σας (pinkcloudweddings.blogspot.com)

Pink Cloud : Το blog μας δημιουργήθηκε ικανοποιώντας την ανάγκη μας για περισσότερη επικοινωνία με τον «έξω κόσμο». Γράφοντας άρθρα με κεντρικό θέμα πάντα τον γάμο και το νυφικό, λαμβάνουμε τις δικές σας πολύτιμες απόψεις και το feedback που μας βοηθάει να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

 

Εκτός του νυφικού τι άλλο μπορεί να βρει κάποιος στο pink cloud;

Pink Cloud : Εκτός του νυφικού και ό,τι άλλο αναφέρθηκε παραπάνω σχετικά με το styling της νύφης και το όλο concept του γάμου, στη Pink Cloud μπορείτε να βρείτε βραδινά φορέματα (τουαλέτες) για γάμους και άλλες ειδικές περιστάσεις.

 

Πώς και πού μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Pink Cloud : Οι πρόβες μας γίνονται μόνο με ραντεβού. Μπορείτε να μας βρείτε στο τηλ. 2310-524383, ή στο email info@pinkcloud.gr. Επίσης, μπορείτε να κάνετε like τη σελίδα μας στο Facebook, ή να μας «ακολουθήσετε» στο Twitter!

Πόσο καιρό πριν την περίσταση πρέπει να σας καλέσουν;

Pink Cloud : Καλό θα ήταν οι νύφες να αφήνουν ένα περιθώριο 4 με 3 μηνών το αργότερο πριν την ημερομηνία του γάμου τους. Έτσι, δεν θα είναι ούτε πολύ νωρίς ώστε να μην μπορούν καθόλου να φανταστούν τον εαυτό τους ως νύφη, αλλά και ούτε πολύ αργά ώστε να είναι αγχωμένες και να μην μπορούν να απολαύσουν τη διαδικασία!

Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε προτείνετε κάποιες προσφορές η προσιτές τιμές;

Pink Cloud : Τα νυφικά μας είναι σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, ιδίως αν ληφθεί υπόψη πως το 90% των γυναικών φοράει καινούριο, πρωτοφόρετο κομμάτι ακόμα κι αν πρόκειται για ενοικίαση. Η ενοικίαση με την αγορά δεν έχουν μεγάλη τιμολογική απόκλιση, με αποτέλεσμα πολλές νύφες μας να αποφασίζουν να αγοράσουν παρά να νοικιάσουν το νυφικό των ονείρων τους!

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.pinkcloud.gr

e-mail  info@pinkcloud.gr

τηλ 2310 524 383

Θεσσαλονίκη

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.