Lofi El : ένας άγγελος ομορφιάς για εσάς και μόνο

Ένας άγγελος ομορφιάς αιχμάλωτος σε ένα μοντέρνο ινστιτούτο στη Θεσσαλονίκη περιμένει να σας καλλωπίσει με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε. Παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες, για τον  καλλωπισμό των άκρων, μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση, πρωινό, βραδυνό, νυφικό μακιγιάζ, χαλαρωτικό μασάζ και μαύρισμα είτε με σολάριουμ τελευταίας τεχνολογίας είτε με αερογράφο, που αποτελεί τη νέα μόδα, για να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά άτομα. Η ιδιοκτήτρια Βασιλική Ζαφειρίου μας μιλάει για τις υπηρεσίες που θα βρεί η μέλλουσα νύφη αλλά και όλες οι θηλυκές υπάρξεις στο Lofi-el.

Provagamou : Μιλήστε μας για το Lofi-el

Lofi El : Το Lofi El άνοιξε τον Αύγουστο του 2010 στην Ναυαρίνου (απέναντι από τον Μαλλιάρη) αλλά δεν είναι καινούργιο μαγαζί. Υπάρχει από το 2007 ως Trellis επί της Π. Πατρών Γερμανού και εδώ και 6 μήνες μεταφέρθηκε στην Ναυαρίνου με άλλη επωνυμία, η οποία παρεμπιπτόντως μου αρέσει πάρα πολύ γιατί Lofi El σημαίνει Άγγελος της Ομορφιάς!

Provagamou : Τι χρώματα προτιμούν κυρίως οι νύφες για το μακιγιάζ τους?

Lofi El : Τα χρώματα για κάθε νύφη είναι διαφορετικά, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών, την εποχή, το προσωπικό της στυλ αλλά και το ύφος του νυφικού ώστε να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο μοντέρνο τρόπο!

Συνήθως επιλέγονται χρώματα σε γήινες αποχρώσεις, σε τόνους του ροζ, και μπρονζέ για καλοκαίρι και φθινόπωρο που η επιδερμίδα είναι ακόμα μαυρισμένη.

Provagamou : Για τις νύφες του 2011 ποιές είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ?

Lofi El : Μεγάλη είναι η ποικιλία των τάσεων στο νυφικό μακιγιάζ: γήινα χρώματα, μπρονζέ και χρυσές αποχρώσεις, girly pink τόνοι, ρομαντικά pastels, smokey eyes, κόκκινα χείλη. Γενικά όμως δεν υπάρχουν κανόνες στο μακιγιάζ και το νυφικό μακιγιάζ δεν αποτελεί εξαίρεση. Σίγουρα πρέπει να είναι λαμπερό, για να αναδεικνύει εξίσου όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αρκετά έντονο ώστε να γράψουν τέλεια στον φακό, κάτω από τα δυνατά φώτα του φωτογράφου.

Provagamou : Το Lofi El τι υπηρεσίες προσφέρει σε μια νύφη και ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν?

Lofi El : Όλα αυτά που προανέφερα. Σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με την περιποίηση πρόσωπου τουλάχιστον 1 μήνα πριν με μια σειρά θεραπειών για ένα πιο φωτεινό και λαμπερό δέρμα. Το δοκιμαστικό του μακιγιάζ γίνεται περίπου την ιδία χρονική περίοδο ώστε να διαλέξουμε τα χρώματα και την τεχνική που θα ακολουθήσουμε. Η αποτρίχωση πρέπει να γίνει 3 μέρες πριν ώστε να έχει φύγει ο οποιοσδήποτε ερεθισμός.

Όσον αφορά την περιποίηση των άκρων ιδανικά να γίνει μια μέρα πριν γιατί την μέρα του γάμου η νύφη έχει να ασχοληθεί με πολλά πράγματα όποτε θα είναι δύσκολο να κρατήσει αναλλοίωτο το χρώμα των νυχιών της. Αν επιλέξει να βάλει τεχνητά νύχια, μπορούν να γίνουν και 3 μέρες πριν τη μεγάλη μέρα.

Και φυσικά επαγγελματικό μακιγιάζ την ημέρα του γάμου για την νύφη αλλά και για τους συγγενείς.

Provagamou : Εκτός του νυφικού μακιγιάζ τι άλλο θα βρούμε στο Lofi-el?

Lofi El : Στο Lofi El μπορείτε να βρείτε αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, σολάριουμ, μασάζ καθώς και περιποίηση προσώπου και σώματος.

Provagamou : Διαθέτετε κάποια πακέτα προσφοράς για τη μέλλουσα νύφη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς?

Lofi El : Φυσικά. Από απλά πακέτα που περιλαμβάνουν αποκλειστικά νυφικό μακιγιάζ και μπορούμε να προσθέσουμε μανικιούρ – πεντικιούρ, αποτρίχωση ή οτιδήποτε ικανοποιεί τις ανάγκες της κάθε νύφης ξεχωριστά ώστε να είστε πλήρως προετοιμασμένη για την μεγάλη μέρα. Για ένα ακόμα πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα μπορούν να γίνουν τεχνητά νύχια με nail art, σπα προσώπου και σώματος με σοκολατοθεραπεία (περιλαμβάνουν και μασάζ) καθώς και σολάριουμ, για ένα χρυσαφένιο μαύρισμα.

Όλα σε άκρως οικονομικές τιμές, γιατί κατανοούμε απολύτως τις δύσκολες εποχές στις οποίες βρισκόμαστε! Για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, απλά αφεθείτε στις ειδικούς! (Για να ενημερωθείτε για τα διάφορα νυφικά πακέτα που έχουμε και για να λύσουμε οποιεσδήποτε απορίες σας, τηλεφωνήστε μας και μπορούμε να βρούμε ένα πακέτο που να εξυπηρετεί αποκλειστικά εσάς! )

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 252527

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-21.00 & Σάββατο 10.00-16.00

Website: www.lofi-el.gr

Anastasia PoiR για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.