What about a cocktail, bar catering για μια τέλεια εκδήλωση

Provagamou : Μιλήστε μας για το cocktail & bar catering

What about a cocktail : To What about a cocktail δημιουργήθηκε στο τέλος του 2004 για να καλύψει τις ανάγκες στις εκδηλώσεις των αλκοολούχων ποτών. Μεγάλες εκδηλώσεις, Fashion Shows, μουσικά events, συναυλίες και θεματικά Parties ήταν οι αρχικές μας εργασίες, στη συνέχεια προστέθηκαν και οι εκδηλώσεις σε νυχτερινά μαγαζιά με μια ιδιαίτερη πρόταση για τον καταναλωτή, ενώ ταυτόχρονα είχαμε και προγράμματα εκπαίδευσης των barmen των νυχτερινό μαγαζιών. Η επαγγελματική προσέγγιση λόγο των πελατών μας σε συνδυασμό με τη πολυπλοκότητα των σημείων μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε μια δυνατή γραμμή παραγωγής και να έχουμε προς το τελικό πελάτη μια ποιοτική εργασία με χαμηλό κόστος.

Provagamou : Τι υπηρεσίες προσφέρετε σε ένα γάμο;

What about a cocktail : Οι υπηρεσίες μας γενικότερα είναι να παρέχουμε πλήρη υποστήριξη & εκτέλεση Cocktail Catering & Bar Services, οργάνωση & δημιουργία full open cocktail bar για κάθε κοινωνική & επαγγελματική εκδήλωση. Αναλυτικά: Barmen & Barwomen, Βοηθητικό προσωπικό, σερβιτόροι, cocktail hostesses, Εξοπλισμός bars, Πλήρης κάβα, Αναλώσιμα, υλικά cocktail & long drinks, Cocktail & long drink glasses 7 ότι άλλο χρειαστεί για να έχουμε μια πλήρη και άρτια εκδήλωση.

Provagamou : Γιατί να επιλέξει κάποιος το cocktail & bar catering;

What about a cocktail : Λόγω της εμπειρίας μας και του πλήθους των εκδηλώσεων που πράττουμε έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε μια εκδήλωση «υποχρέωσης» σε μια εκδήλωση που οι καλεσμένοι θα διασκεδάσουν πραγματικά. Η ύπαρξη και η λειτουργία ενός full open cocktail bar σε ένα γάμο, ξεκίνα πριν έρθουν οι καλεσμένοι και τελειώνει αφού φύγει και ο τελευταίος. Άρα είναι μια σημαντική υπηρεσία σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ταυτόχρονα εμείς έχουμε τρόπους (μέσα στη ροή της εκδηλώσεις) να «ωριμάσουμε» τους καλεσμένους για το τελικό στάδιο που είναι ο χορός. Δημιουργούμε ένα «κλίμα» διασκέδασης ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη εκδήλωση!!!

Provagamou : Εκτός του γάμου σε ποιους άλλους τομείς προσφέρεται τις υπηρεσίες σας;

What about a cocktail : Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται εκτός από την εκδήλωση του Γάμου και σε Βαπτίσεις, Private Parties, Εταιρικές & Κοινωνικές Εκδηλώσεις, Εγκαίνια, Fashion Shows, Party Γενεθλίων, Σεμινάρια, Συνέδρια, Meetings, Openings, Happenings, Product Launches, κτλ. Γενικώς οι υπηρεσίες μας χρειάζονται σε κάθε εκδήλωση που υπάρχει ποτό.

Provagamou : Υπάρχει μείωση τιμών στις υπηρεσίες που προσφέρεται λόγο της κρίσης;

What about a cocktail : Εμείς δεν χρειαστήκαμε τη κρίση για να χαμηλώσουμε το τελικό κόστος, από τη αρχή είχαμε μια οικονομική τιμή σε συνάρτηση με τα ζητούμενα κάθε εκδήλωσης. Το κόστος μιας εκδήλωσης επηρεάζεται από το πλήθος των καλεσμένων, τη πολυπλοκότητα της εκδήλωσης, καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Εμείς πάντα αντιμετωπίζουμε το κάθε πελάτη ξεχωριστά ώστε να έχουμε μια οικονομική πρόταση στις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Είμαστε ευέλικτοι και συνδυάζουμε τις δυνατότητες του πελάτη μας, ώστε να παρέχουμε μια οικονομική πρόταση – προσφορά.

Είμαστε στη διάθεση σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκδήλωση σας.

Φλώρου 31, 11524, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Τηλ.: 210 6916166, Fax: 210 6916160

info@cocktailcatering.gr

Anastasia PoiR για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.