Όμορφες στιγμές ζωής σε συσκευασία δώρου από τους Baladeur

Baladeur άυλα δώρα και τα δώρα εμπειρίας

Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα Άυλων Δώρων – Δώρων Εμπειρίας στην Ελλάδα είναι δημιουργία της ομάδας τέχνης Baladeur. Οι Baladeur άλλαξαν την έννοια του δώρου φέρνοντας πρώτοι στην Ελλάδα τα  από το 2005. Πως σας φαίνεται ένα δώρο που είναι άυλο αλλα εμπειρία ζωής για το ζευγάρι που παντρεύεται;

1)Μιλήστε μας για το baladeur….

Οι Baladeur είναι η ομάδα τέχνης και πολιτισμού, που άλλαξε τα δεδομένα των δώρων και των events στην Ελλάδα. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο (από το 1991) των συντελεστών της, υποστηρίζει, σχεδιάζει και υλοποιεί:

  • Δώρα εμπειρίας. Όμορφες στιγμές ζωής σε συσκευασία δώρου, www.baladeur.gr
  • Θεατρικές παραδόσεις. Παράδοση δώρων με σενάριο και σκηνοθεσία, www.theatricalcourier.gr
  • Θεματικά Events. Θεατρικές παραστάσεις, μουσικές παραστάσεις, events, activities, happenings, team building, δώρα εμπειρίας, πρωτότυπες παραδόσεις, θεματικά παιδικά party, θεματικές βραδιές και πρωτότυπες γενικά εκδηλώσεις, www.thematicparty.gr

Το 2003 ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα άυλων δώρων στην Ελλάδα, το www.baladeur.gr και στις 25/11/2005 κάναμε τα εγκαίνιά του στο διαδίκτυο όταν ακόμη κανείς δεν ήξερε τι θα πει άυλο δώρο – δώρο εμπειρίας. Το Baladeur.gr έχοντας παρακαταθήκη και βάση την οργάνωση θεματικών events για ιδιώτες και εταιρείες από το 1991 και την ταύτισή του με το θεσμό των άυλων δώρων, την ποιότητα, την ποικιλία και τη συνέπεια των υπηρεσιών του, κατάφερε μέχρι και σήμερα να παραμένει ο Leader στο χώρο, με διαρκώς ανοδική πορεία, ακόμα και την περίοδο της κρίσης, αφού εκτός από την εμπιστοσύνη των ιδιωτών κέρδισε και την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εταιριών στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας συνεργασίες με πολυεθνικές και αναγνωρισμένα brands για μαζικά πακέτα εμπειριών ως bonus σε υπαλλήλους και βραβεία μεγάλων διαγωνισμών σε πελάτες τους.

Το 2011 λοιπόν βρίσκει το Baladeur.gr στην κορυφή των δώρων στο internet, με δώρα που συγκαταλέγονται στα δημοφιλέστερα πανελλαδικά και με καθιέρωσή του μεταξύ των γνωστών και ποιοτικών ανερχόμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με φυσικό κατάστημα ως έδρα στη Γλυφάδα Αττικής, με μόνιμο πελατολόγιο και με αναρίθμητα αφιερώματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, στις ειδήσεις και σε άλλα μέσα ενημέρωσης.

2)Μια επιχείρηση που προσφέρει άυλα δώρα…τα οποία είναι αξέχαστες εμπειρίες ζωής;

Ακριβώς!! Τα δώρα Baladeur είναι πακέτα ποιοτικών υπηρεσιών σε συσκευασία δώρου που πωλούνται σε μόνιμη βάση από το www.baladeur.gr. Έτοιμα πακέτα από όμορφες εμπειρίες για Relax, Spa, Οδήγηση Ferrari, Οδήγηση Rally, πτήσεις πάνω από την Αθήνα με αεροπλάνα και ελικόπτερα τα οποία απολαμβάνετε από τη θέση του συγκυβερνήτη, βόλτες με αερόστατο, εμπειρίες ιππασίας, rafting, αποδράσεις στη φύση, weekends και εκατοντάδες άλλα πακέτα εμπειριών για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Αγοράζονται και χαρίζονται σε συσκευασία δώρου με οδηγίες και ευχές στη μορφή ανοικτού εισιτηρίου με 9μηνη διάρκεια και τα προτιμούν ιδιώτες και επιχειρήσεις για δώρα γενεθλίων, επετείων, Χριστουγέννων, δώρα γάμου, ανταμοιβή υπαλλήλων σε στοχοποιήσεις, βράβευση πελατών σε καταναλώσεις επώνυμων προϊόντων και σε πολλές ακόμα περιστάσεις. Γιατί είναι άυλα; Γιατί πολύ απλά, αυτό που σου μένει τελικά είναι η όμορφη εμπειρία που σου χάρισε κάποιος και όχι ένα αντικείμενο. Τα έντυπα που συνοδεύουν το δώρο δεν είναι αυτό καθαυτό το δώρο αλλά το «μέσον» για να απολαύσει κάποιος το δώρο και ο τρόπος για να δώσεις σε κάποιον κάτι που στην ουσία είναι άυλο!

3)Πως λειτουργεί και ποια η διαδικασία ενός άυλου δώρου ;
Eπιλέγετε από τα εκατοντάδες πακέτα που βρίσκετε στο baladeur.gr, την εμπειρία που θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή σε άλλον (π.χ. ξενάγηση με αεροπλάνο κ.α.), την αγοράζετε on-line ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 210-9635069 και την εξοφλείτε με όποιο τρόπο εξόφλησης σας βολεύει (Αντικαταβολή, Πιστωτική κάρτα, Κατάθεση τραπέζης, Μετρητοίς στην έδρα μας).
Παραλαμβάνετε το δωράκι σας εσείς ή κατευθείαν ο δικαιούχος στον οποίο το στέλνουμε με όποιον από τους εξής τρόπους σας βολεύει:
– Αυθημερόν παράδοση γίνεται είτε από το κατάστημά μας στην Άνω Γλυφάδα είτε αν δεν θέλετε συσκευασία δώρου, σας στέλνουμε το Voucher και με e-mail.
– Αποστολή Courier. Αποστέλλουμε συσκευασία δώρου η οποία αναχωρεί αυθημερόν και παραδίδεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στη διεύθυνση που μας δίνετε (τη δική σας ή του τελικού αποδέκτη).
Βιώνετε την εμπειρία σας όποτε θέλετε σε διάστημα 9 μηνών από την ημέρα που αγοράστηκε, προσκομίζοντας το Voucher (σαν εισιτήριο) που περιείχε η συσκευασία του δώρου σας (έχει διάρκεια ισχύος 9 μήνες). Ενθύμιο της εμπειρίας σας κρατάτε την ευχετήρια κάρτα του αποστολέα και τα περιεχόμενα της συσκευασίας του δώρου σας.

4)Ως συνήθως ποια δώρα επιλέγουν τα ζευγάρια των μελλονύμφων να κάνουν αναμεταξύ τους;

Τα best sellers των δώρων που επιλέγονται για γάμους είναι οι βόλτες με αεροπλάνα, οι βόλτες με αερόστατα, τα χαλαρωτικά διήμερα και γενικά οι αποδράσεις Spa ή οι αποδράσεις που περιλαμβάνουν δραστηριότητες όπως rafting, ιππασία κλπ, οι πρωτότυπες εκπλήξεις που γίνονται την ίδια τη στιγμή του γάμου ή στη δεξίωση (φλάουτα, χορεύτριες oriental, σεναριογραφημένες εκπλήξεις, ηχογραφήσεις φωνών από μακρινούς φίλους και πάρα πολλές άλλες εκπλήξεις που δίνουν μία ξεχωριστή πινελιά σε κάθε γάμο και τον κάνουν αξέχαστο για όλους τους καλεσμένους αλλά και για το ίδιο το ζευγάρι. Ένα άυλο δώρο γάμου γίνεται αντικείμενο συζήτησης, μένει αξέχαστο και ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα δώρα γάμου ενώ παράλληλα δίνει και δικαίωμα αλλαγής στους δικαιούχους του. Μην ξεχνάμε ότι χαρίζοντας ένα άυλο δώρο, ουσιαστικά χαρίζουμε μία όμορφη στιγμή ζωής!

5)Τι είδους δώρα προτιμάνε να χαρίζουν οι άντρες και τί οι γυναίκες;

Για τους άνδρες, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες επιλέγουν κυρίως οδηγητικές εμπειρίες όπως οδήγηση Ferrari και γενικά extreme sports, πτήσεις με αεροπλάνα, skydiving, καταδύσεις και άλλα αντίστοιχα πακέτα. Για τις γυναίκες, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες επιλέγουν κυρίως Spa και γενικά εμπειρίες που σχετίζονται με την ομορφιά και τη χαλάρωση, περιποίηση προσώπου,massage, pedicure, manicure. όμορφα δείπνα, βόλτες με αερόστατο και αντίστοιχα πακέτα. Οι προτιμήσεις έχουν μεγάλη ποικιλία, όση είναι και η ποικιλία των πακέτων που σας προτείνει τοBaladeur.gr. Άλλωστε υπάρχει κατηγοριοποίηση των πακέτων ανάλογα με τον αποδέκτη ή το είδος της εμπειρίας που θέλετε να επιλέξετε. Έτσι, πατώντας στην κατηγορία Δώρα για γυναίκες, εμφανίζονται τα ενδεδειγμένα πακέτα για γυναίκες. Το αντίστοιχο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες κατηγορίες δώρων, που διευκολύνουν τους επισκέπτες του Baladeur.gr να επιλέξουν με τα κριτήρια που τους βολεύουν καλύτερα (τιμή, αποδέκτης, είδος εμπειρίας, αιτία του δώρου).

6)Υπάρχει η δυνατότητα να σχεδιάσετε πακέτο εμπειριών εκ νέου σύμφωνα με τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου;

Βεβαίως! Τα customized άυλα δώρα είναι άλλη μία δυνατότητα που δίνουμε στους πελάτες μας. Αν έχουν φανταστεί κάτι ως έκπληξη ή ως εμπειρία ή ακόμα και ως ολόκληρο event, εμείς το «ντύνουμε» με τη «φορεσιά» του δώρου και το χαρίζουμε είτε την προκαθορισμένη χρονική στιγμή

7)Δώστε μας ένα λόγο να επιλέξουμε το baladeur…

Θα σας δώσουμε πολλούς λόγους:
Οι Baladeur:

  • Είναι οι εμπνευστές και οι δημιουργοί του θεσμού των άυλων δώρων
  • Έχουν αποκλειστική συνεργασία με τα Best Sellers του θεσμού – τις πτήσεις με αερόστατα, τη Ferrari, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το Allou Fun Park, το King George, Hyatt, κ.ά.
  • Έχουν τις καλύτερες τιμές Πανελλαδικά σε ορισμένα από τα Best Sellers του θεσμού και προσφέρουν εγγύηση τιμής στα περισσότερα πακέτα υπηρεσιών τους.
  • Δεν είναι site προσφορών. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα δώρα που κάνετε από αυτό τα εκτιμούν ιδιαίτερα οι αποδέκτες τους.
  • Έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία πακέτων Πανελλαδικά, γεγονός που διευκολύνει όχι μόνο τους πελάτες που αγοράζουν αλλά και τους δωρολήπτες που αν επιθυμούν να εξαργυρώσουν επιταγή ή να αλλάξουν το δώρο που τους έκαναν, μπορούν να επιλέξουν από μεγάλο αριθμό πακέτων.
  • Έχουν φυσική παρουσία, με κατάστημα στη Γλυφάδα Αττικής και φιλικό service.
  • Είναι δοκιμασμένοι στην αγορά, στα δώρα εμπειρίας από το 2005 και στη διοργάνωση εκδηλώσεων από το 1991. Αναγνωρίζονται για τη συνέπεια και ποιότητα των υπηρεσιών τους τόσο από τους ιδιώτες όσο και τους εταιρικούς πελάτες τους.
  • Παρέχουν πρωτογενείς υπηρεσίες, μοναδικές στα Ελληνικά δεδομένα, όπως τα customized events, η οδήγηση Ferrari (www.ferraridriving.gr), οι θεατρικές παραδόσεις δώρων και τα χειροποίητα παιχνίδια εμπειριών που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους ίδιους.
  • Είναι ομάδα τέχνης και πολιτισμού, με εμπειρία από το 1991 στην οργάνωση, ασφάλεια και συνέπεια

8)Σίγουρα προσφέρετε επιλογές ξεχωριστές και πρωτότυπες, πόσο προσιτές είναι όμως;

Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας, ότι δηλαδή υπάρχουν απίστευτες ιδέες και ξεχωριστά πακέτα, τα οποία απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια! Το κόστος των δώρων Baladeur ξεκινά από 15€ και πελάτες μας είναι όλοι όσοι αγαπούν τη ζωή και τις όμορφες εμπειρίες ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας. Ένα καλό κρασί ή μία μικρή τουρτίτσα έχουν περίπου 15€ ή και περισσότερο και τις περισσότερες φορές περνούν απαρατήρητα από τον αποδέκτη τους αν και είναι πολύ αξιόλογα δωράκια και αυτά. Μία εμπειρία όμως, ένα άυλο δώρο, ανεξαρτήτως του κόστους του, γίνεται αντικείμενο συζήτησης και προκαλεί την προσοχή όχι μόνο του αποδέκτη αλλά και των άλλων παρευρισκόμενων.

9)Ποια είναι η διαδικασία αλλά και πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ο κάθε ενδιαφερόμενος;

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να μπούνε στο Baladeur.gr, να επιλέξουν το πακέτο που τους αρέσει και την επόμενη εργάσιμη ημέρα θα το έχουν στα χέρια τους. Ακόμα πιο γρήγορα μπορούν να το έχουν στα χέρια τους αν περάσουν να το πάρουν από το κατάστημά μας στη Γλυφάδα, οπότε θα το παραλάβουν μέσα σε λίγα λεπτά. Αν μάλιστα δεν θέλουν συσκευασία δώρου, μπορούν να το παραλάβουν και με e-mail το οποίο περιέχει το κουπόνι της εμπειρίας που επέλεξαν μαζί με τις οδηγίες εξαργύρωσής του. Η πιο απλή λύση είναι να μας καλέσουν τηλεφωνικώς και να τους βοηθήσουμε τόσο στον τρόπο αγοράς όσο και στις οποιεσδήποτε διευκρινίσεις και οδηγίες τυχόν χρειάζονται. Το ωράριο λειτουργίας μας είναι 10:00 – 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Η διαδικασία αναφέρθηκε και παραπάνω:
Eπιλέγετε από τα εκατοντάδες πακέτα που βρίσκετε στο baladeur.gr, την εμπειρία που θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή σε άλλον (π.χ. ξενάγηση με αεροπλάνο κ.α.), την αγοράζετε on-line ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 210-9635069 και την εξοφλείτε με όποιο τρόπο εξόφλησης σας βολεύει (Αντικαταβολή, Πιστωτική κάρτα, Κατάθεση τραπέζης, Μετρητοίς στην έδρα μας).
Παραλαμβάνετε το δωράκι σας εσείς ή κατευθείαν ο δικαιούχος στον οποίο το στέλνουμε με όποιον από τους εξής τρόπους σας βολεύει:
– Αυθημερόν παράδοση γίνεται είτε από το κατάστημά μας στην Άνω Γλυφάδα είτε αν δεν θέλετε συσκευασία δώρου, σας στέλνουμε το Voucher και με e-mail.
– Αποστολή Courier. Αποστέλλουμε συσκευασία δώρου η οποία αναχωρεί αυθημερόν και παραδίδεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ στη διεύθυνση που μας δίνετε (τη δική σας ή του τελικού αποδέκτη).
Βιώνετε την εμπειρία σας όποτε θέλετε σε διάστημα 9 μηνών από την ημέρα που αγοράστηκε, προσκομίζοντας το Voucher (σαν εισιτήριο) που περιείχε η συσκευασία του δώρου σας (έχει διάρκεια ισχύος 9 μήνες). Ενθύμιο της εμπειρίας σας κρατάτε την ευχετήρια κάρτα του αποστολέα και τα περιεχόμενα της συσκευασίας του δώρου σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.baladeur.gr
info@baladeur.gr
Gounari 19, 165 62 Ano Glyfada, Greece
Tel: +30 210 9635069, Fax: +30 210 9637669

Anny Perez για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.