Μοναδικές προτάσεις για τα μαλλιά από τη Stamper Hair Collection

stamper-postis-extension-mallia

H Stamper Hair Collection είναι στην κορυφή δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις για το πιο εντυπωσιακό σημείο της εμφάνισής μας, τα μαλλιά! Μια ατελείωτη γκάμα από περούκες και κάθε είδους πρόσθετα -από εντυπωσιακά ποστίς και extensions μέχρι κομψά σινιόν και κοτσίδες – συμπληρώνει την εικόνα σας και σας δίνει το ιδιαίτερο στιλ που ζητάτε σε κάθε σας εμφάνιση..

1) Πείτε μας λίγα λόγια για την Stamper. ..
H Stamper Hair Collection ιδρύθηκε το 1961 για να αλλάξει το χώρο της προσθετικής μαλλιών, δημιουργώντας μοναδικές προτάσεις για το πιο εντυπωσιακό σημείο της εμφάνισής μας, τα μαλλιά!
Μια ατελείωτη γκάμα από περούκες και κάθε είδους πρόσθετα συμπληρώνει την εικόνα σας και σας δίνει το ιδιαίτερο στιλ που ζητάτε σε κάθε σας εμφάνιση.
Στη Stamper Hair Collection διαφέρουμε γιατί στόχος μας είναι να κάνουμε προτάσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του καθενός. Το καταφέρνουμε πάντα μέσα από συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού διεθνούς κύρους, συνεχή επένδυση στην καινοτομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και κυρίως, προσανατολισμό στην ικανοποίηση του πελάτη.
Επιπλέον, είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες όχι μόνο με τα εργαλεία για εμπνευσμένες κομμωτικές δημιουργίες αλλά επιπλέον, με εκπαίδευση και συμβουλές.
Η δέσμευσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο αποδεικνύεται από την κορυφαία θέση που κατέχουμε στον κλάδο μας, τη συνεχή παρουσία μας στο χώρο της μόδας και του θεάματος και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι κορυφαίοι επαγγελματίες.

2) Τι θα μπορούσαν να βρούν στο κατάστημά σας οι μελλοντικές νύφες;
Το χτένισμα είναι αυτό που ολοκληρώνει την εμφάνιση της νύφης και εξασφαλίζει το ιδιαίτερο στυλ που αναζητά. Θα πρέπει να είναι φυσικό, αλλά ταυτόχρονα ξεχωριστό και εντυπωσιακό. Και βέβαια, χρειάζεται να είναι σταθερό και στο τέλος της βραδιάς το ίδιο υπέροχο όσο όταν το τελείωσε ο κομμωτής.
Ξεφυλλίζοντας τα περιοδικά οι νύφες βλέπουν χτενίσματα που θα τους ταίριαζαν, αλλά νομίζουν ότι δεν μπορούν να τα έχουν, γιατί είτε τα μαλλιά τους δεν είναι αρκετά μακριά ή πλούσια είτε γιατί η τρίχα είναι λεπτή. Και όμως δεν είναι έτσι!
Στη Stamper Hair Collection μια ατελείωτη γκάμα από πρόσθετα μαλλιά, από εντυπωσιακά ποστίς, τρέσες και extensions μέχρι κομψά σινιόν και κοτσίδες, μπορούν να συμπληρώσουν την εικόνα σας. Αυτά χρησιμοποιούν και όλες οι επώνυμες στις εμφανίσεις τους. Το αξίζετε και η κάθε νύφη στην πιο λαμπερή στιγμή της ζωής της!

3) Η πλειοψηφία των γυναικών στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του -το γάμο τους- τι επιλέγουν για τα μαλλιά τους;
Στη Stamper Hair Collection συζητάμε με την κάθε νύφη ξεχωριστά και βλέπουμε τις ανάγκες της ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των μαλλιών της, το πόσο «τολμηρή» είναι, τις σκέψεις που η ίδια έχει κάνει.
Επειδή το νυφικό χτένισμα έχει ταυτιστεί με τα μακριά, πλούσια μαλλιά πολλές επιλέγουν να βάλουν extensions πριν το γάμο ή να τους βάλει εκείνη τη μέρα ο κομμωτής τους τρέσες με κλιπ. Επιπλέον, οι τρέσες με κλιπ είναι μία επιλογή για αυτές που θέλουν πλούσιους, εντυπωσιακούς κότσους καθώς «ενισχύουν» τα φυσικά τους μαλλιά δίνοντας όγκο.
Βέβαια, πολλές επιλέγουν και τα ποστίς που δίνουν εύκολα ένα έτοιμο και παράλληλα εντυπωσιακό χτένισμα με κότσο ή κοτσίδα.

4) Για τις γυναίκες που θέλουνε να βάλουν extensions αλλά τελικά δεν το τολμούν λόγω ανησυχίας για το πόσο ασφαλή είναι , τι απαντάτε;
Να μην ανησυχούν καθόλου εφόσον επιλέξουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη, όπως η Stamper Hair Collection!
Όταν τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των extensions είναι καλής ποιότητας και η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο επαγγελματία τότε τα υπάρχοντα μαλλιά δεν ταλαιπωρούνται καθόλου και δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας. Η αλήθεια είναι ότι στην αγορά των πρόσθετων μαλλιών πολλοί θυσίασαν την ποιότητα για το εύκολο κέρδος και δημιούργησαν μια ανασφάλεια.
Στη Stamper Hair Collection χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά για τη συγκόλληση, μαλλιά ανώτερης ποιότητας και η τοποθέτηση γίνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό. Μάλιστα, η Stamper για τις κυρίες που το επιλέγουν δίνει τη δυνατότητα και για μηνιαίο “service” ώστε να εξασφαλιστεί το τέλειο αποτέλεσμα για πολύ καιρό.

5) Πέρα από την υπάρχουσα γκάμα επιλογών που διαθέτετε, μπορείτε να τροποποιήσετε ένα προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη;
Στη Stamper Hair Collection η πελάτισσα μπορεί να φύγει με αυτό που είχε ονειρευτεί, αφού αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες. Κάνουμε μία αναλυτική κουβέντα με την πελάτισσα που ενδιαφέρετε για μία προσωπική λύση, κοιτάμε τα χαρακτηριστικά των μαλλιών της και φροντίζουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα προσωπικό, «κομμένο και ραμμένο» στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες της.

6) Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε , ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές η κάποια πακέτα προσφορών;
H τιμολόγησή μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Έχουμε κάνει τη στρατηγική επιλογή να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν στη σωστή τιμή.
Μάλιστα αυτή την περίοδο τρέχουμε δύο μοναδικές προσφορές με εκπτωτικά κουπόνια που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site μας:

  • 10% έκπτωση με την αγορά ποστίς, τρέσας με κλιπ ή extensions.
  • 20% έκπτωση με την αγορά περούκας, τουπέ ή τρέσας.

7) Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ο κάθε ενδιαφερόμενος;
Υπάρχει μία τεράστια ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για άμεση εξυπηρέτηση. Το πιο πιθανό είναι η ενδιαφερόμενη νύφη να βρει σε αυτά κάτι που θα της ταιριάζει.
Εάν όμως θέλει να προχωρήσει σε ειδική παραγγελία και να κατασκευάσουμε αποκλειστικά για αυτή στα εργαστήριά μας ένα προϊόν όπως τρέσες ή extensions ή ποστίς ή τρέσες με κλιπ, τότε χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα 7 ημερών για να την εξυπηρετήσουμε.
Γενικά, προτείνουμε στις νύφες να μην αφήσουν την επιλογή του χτενίσματός τους τελευταία στιγμή, αλλά να το προγραμματίσουν όσο το δυνατό νωρίτερα ώστε αφενός να «απολαύσουν» τη διαδικασία και αφετέρου να είναι σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ονειρεύονται.


Στοιχεία Επικοινωνίας
www.stamper.gr
info@stamper.gr
Τηλ.: 210 99 40 145, 210 99 10 454
Fax.: 210 99 31 512
Λεωφ. Βουλιαγμένης 600
64 52 Αργυρούπολη

Anny Perez για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.