Φώτα, μουσική, χορός και ξεκινάει ο γάμος! Μόνο από τη showtime!

Είναι η μουσική που κάνει την διαφορά στην δεξίωση, τα φώτα και οι καλεσμένοι!!!Για τα δυο πρώτα θα φροντίσουν ο Χρήστος και ο Κωνσταντίνος…για να σας μείνει αξέχαστη….εσείς απλά μπείτε στον χορό…it’s SHOWTIME!!!

Showtime : Η SHOWTIME Dj s & Music Services, είναι μια νέα, δυναμική εταιρεία με Dj που εξειδικεύεται στο κομμάτι της επαγγελματικής ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης κάθε είδους εταιρικής ή κοινωνικής εκδήλωσης.


Αν και νεοσύστατη, οι άνθρωποι πίσω από αυτή (Χρήστος Νίκας & Κωνσταντίνος Νίκας) δεν είμαστε καθόλου νέοι στο χώρο. Ασχολούμαστε επαγγελματικά με τη μουσική και ηχητική κάλυψη του γάμου και του πάρτυ ώς Djs από 1997, και μέχρι σήμερα έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας, με απόλυτη επιτυχία, σε περισσότερους από 1.000 γάμους και πάρτυ σε όλη την Ελλάδα, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες Dj είτε συνεργαζόμενοι με πολλές από τις εταιρείες του χώρου.

To Mάιο του 2009 αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε τη δική μας πορεία στο χώρο των Dj γάμου-party, κρατώντας τα καλύτερα στοιχεία από κάθε εταιρεία μουσικής κάλυψης με την οποία συνεργαστήκαμε και αποφεύγοντας όλα τα λάθη που διαπιστώναμε σε κάθε μία από αυτές.

H μέχρι τώρα πορεία της Showtime, με περισσότερες από 100 δεξιώσεις (μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο), αλλά και τα σχόλια & οι συστάσεις των πελατών μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία & μας επιβάλουν μια αίσθηση ευθύνης, να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην υπηρεσία που προσφέρουμε, στην υψηλή αισθητική και να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ονειρεμένες δεξιώσεις!

Provagamou : Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε στο γεγονός του γάμου;

Showtime : Στη SHOWTIME προσφέρουμε Ηχητική – Φωτιστική & Μουσική κάλυψη, αλλά πίσω από αυτά, ουσιαστικά, προσφέρουμε οργάνωση, προγραμματισμό και υλοποίηση της μουσικής διασκέδασης για τη βραδιά εκείνη.

Δε δίνουμε βάση μόνο στο αψεγάδιαστο τελικό αποτέλεσμα αλλά και στην αξιοπιστία τη συνέπεια και την υψηλή αισθητική. Εξειδικευόμαστε σε αυτό που κάνουμε!!! Δεν νοικιάζουμε παράλληλα ηχητικό εξοπλισμό, Δεν κλείνουμε ορχήστρες και Jazz σχήματα, Δεν πουλάμε πυροτεχνήματα, Δεν φέρνουμε φωτογράφους και video στη δεξίωσή σας. Είμαστε καλοί djs δεξιώσεων και εξειδικευόμαστε σε αυτό, παρέχοντας ιδανικό ήχο, ονειρεμένο φωτισμό και…. διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Άλλωστε αυτό είναι και το moto της εταιρείας: “Δεν παρέχουμε απλά ήχο. Παρέχουμε διασκέδαση”

Με λίγα λόγια προσφέρουμε τον ονειρεμένο, “κλασάτο” και διασκεδαστικό γάμο, που κάθε νύφη ονειρεύεται και που θα θυμάται ευχάριστα, εκείνη και οι καλεσμένοι της, για πολύ καιρό.

Provagamou : Πολύ έμφαση δίνεται στον πρώτο χορό ενός ζευγαριού ως νεόνυμφοι…ως συνήθως η επιλογή τους είναι ελληνικό η ξένο τραγούδι;

Showtime : Στις συναντήσεις που πραγματοποιούμε με τα ζευγάρια παρατηρούμε ότι δίνουν όλο και λιγότερη έμφαση στη στιγμή αυτή, χωρίς όμως να λείπουν αυτά που όντως θεωρούν τη στιγμή αυτή εξαιρετικής σημασίας.

Οι επιλογές τους βασίζονται σε προσωπικά τους βιώματα και πάνω από όλα στη μουσική τους παιδεία και γούστα. Ζευγάρια που ακούν και αγαπούν την Ελληνική μουσική σκηνή επιλέγουν ελληνικό τραγούδι, ζευγάρια Rock επιλέγουν ανάλογα ελληνικό ή ξένο rock τραγούδι, ζευγάρια που μεγάλωσαν ακούγοντας ξένα τραγούδια επιλέγουν ξένο, ζευγάρια πιο κλασικά επιλέγουν ένα τάνγκο ή ένα βαλς κ.ο.κ

Provagamou : Η showtime υπόσχεται γεμάτη πίστα μέχρι το τέλος της δεξίωσης;

Showtime : Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί γεμάτη πίστα, και όποιος το κάνει βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. (Ασχέτως αν μέχρι τώρα αυτό συμβαίνει σε κάθε δεξίωσή μας)

Αυτό όμως που μπορούμε να υποσχεθούμε και να εγγυηθούμε είναι ότι έχουμε την εμπειρία, το μουσικό υλικό, τον κατάλληλο ήχο και φως και πάνω από όλα τη διάθεση και επιθυμία να δώσουμε το 110% της προσπάθειας και των δυνατοτήτων μας στο να οργανώσουμε τη βραδιά εκείνη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι η πίστα γεμάτη μέχρι το τέλος, σα να είναι ο δικός μας γάμος. Βλέπετε, σε αυτό βασίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Στις απόλυτα επιτυχημένες δεξιώσεις και στις δικές σας συστάσεις.

Provagamou : Πέραν του γάμου, ποιες άλλες περιστάσεις καλύπτετε;

Showtime : Καλύπτουμε οποιαδήποτε περίσταση απαιτεί μουσική από DJ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Δεξίωση Αρραβώνα – Party για το κρεβάτι – Βαπτίσεις – Παιδικά πάρτι – αποκριάτικα πάρτι αλλά και για κάθε άλλη περίσταση – Ρεβεγιόν – Χοροεσπερίδες & Σχολικές γιορτές – Εταιρικές Εκδηλώσεις κάθε είδους

Provagamou : Σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές ή κάποιες προσφορές;

Showtime : Το θέμα του κόστους δεν είναι απλό και αναλύεται σε 3 ολόκληρες σελίδες στο site μας. Έχει να κάνει με υποκειμενικούς παράγοντες, ως παροχή υπηρεσίας και όχι ως πώληση προϊόντος, και σχετίζεται επίσης άμεσα με το προσωπικό μας σύστημα αξιών και προτεραιοτήτων. Αν κάποιος δηλαδή δεν πιστεύει στη σημασία της μουσικής και του DJ για την επιτυχία της βραδιάς εκείνης, τότε ακόμα και 200 ευρώ να του ζητήσει ένας Dj, θα του φανούν πολλά. Μας αρέσει να κάνουμε μια μικρή σύγκριση. Όταν πληρώνετε 40 ευρώ περίπου ανά άτομο μόνο για το φαγητό τους, δεν αξίζει να δώσετε και μόλις 2 ευρώ ανά άτομο για να διασκεδάσουν και να χορεύουν μέχρι το πρωί; Άλλωστε η δεξίωση για αυτό δε γίνεται;

Δεν ανήκουμε στους φθηνότερους Djs αλλά αμφιβάλω αν η οποιαδήποτε νύφη ψάχνει για τη βραδιά του γάμου της “το φθηνότερο” στο οτιδήποτε. Αυτό που όλοι μας ψάχνουμε είναι εξαιρετικό “value for money” και αυτό προσφέρουμε ώς εταιρεία. Οι τιμές μας πάντως ξεκινάνε από πακέτα απόλυτα προσιτά σε όλους.

Απευθυνόμαστε σε ζευγάρια που πιστεύουν στη σημασία της μουσικής και της σωστής επιλογής συνεργάτη για τη διασκέδαση των καλεσμένων τους τη βραδιά εκείνη, και μπορώ -προσωπικά και υπεύθυνα- να εγγυηθώ, ότι σεβόμαστε το χρηματικό ποσό που κάθε ζευγάρι μας εμπιστεύεται, τιμώντας μας με την επιλογή του, και ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μετανιώσει ή έστω να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είχε εξετάσει και μια άλλη εταιρεία πέραν της Showtime.

Όσον αφορά στις προσφορές, τα ολοκληρωμένα πακέτα μας αποτελούν ήδη προσφορές και επιπλέον, υπάρχει έκπτωση για γάμους που γίνονται εκτός Σαββάτου.

Provagamou : Ποιο είναι το επιθυμητό διάστημα πριν το γάμο που πρέπει να απευθυνθεί σε εσάς το ζευγάρι;

Showtime : Για την υπηρεσία “Showtime Wedding – Γάμος Υψηλής Αισθητικής” που την αναλαμβάνω προσωπικά, καλό είναι να απευθυνθείτε 6-8 μήνες πριν (τουλάχιστον). Τηρείται αυστηρά το “First In – First Served”. Σκοπεύουμε όμως να την επεκτείνουμε και να μειωθεί το διάστημα αυτό.

Για κάθε άλλη πρόταση – πακέτο γάμου, το ιδανικό διάστημα είναι 3-5 μήνες πριν, για γάμους που θα γίνουν από Μάιο μέχρι και Σεπτέμβριο και 2- 3 μήνες πριν, για γάμους που θα γίνουν από Οκτώβριο έως τη Σαρακοστή.

Η φετινή καλοκαιρινή σεζόν (2011), από αρχές Μαΐου έως και το Σεπτέμβριο, παρουσίασε πληρότητα 2 γάμων κάθε Σάββατο, σχεδόν από τον Ιανουάριο. Βέβαια στη Showtime μπορούμε να καλύψουμε μέχρι 4 ταυτόχρονες δεξιώσεις, οπότε πιθανώς να υπάρχει διαθεσιμότητα και για ζευγάρια που το αποφασίζουν αργότερα.

Μακάρι να μπορούσαμε να καλύψουμε όλα τα ζευγάρια που απευθύνονται σε εμάς αλλά προτιμήσαμε να έχουμε λίγους αλλά εκπληκτικούς Djs, με απόλυτο έλεγχο και διασφάλιση του τελικού αποτελέσματος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.showtime.com.gr

Δ.:Ανδρέα Παπανδρέου 23

Άνω Ηλιούπολη

Τ.: 211 40 20 123

Κ.: 6977 33 99 64

@.: info@showtime.com.gr

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.