Σχεδιαστής νυφικών d.sign by Dimitrios k

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Κατσελής αποφοίτησε από την σχολή «ΒΕΛΟΥΔΑΚΗΣ το 1998, στην συνέχεια εργάστηκε ως βασικός σχεδιαστής του Οίκου Υψηλής Ραπτικής «KATHY HEYNDELS». Έλαβε μέρος και διακρίθηκε σε πολλούς διαγωνισμούς.  Ρούχα του σχεδιαστή Δημήτρη Κατσελή  έχουν φορέσει μεγάλες γυναικείες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να ξεκινήσει η αναζήτηση του νυφικού;


d.sign by Dimitrios k: Το διάστημα τριών έως πέντε μηνών πριν από την ημερομηνία της “μοναδικής ημέρας” είναι ένα καλό διάστημα για την υλοποίηση ενός τέλειου νυφικού. ‘Οσο αφορά το διάστημα που χρειάζεται η κάθε νύφη για να ολοκληρώσει τον “περίπατο” της στους οίκους αυτό εξαρτάται από δύο παράγοντες :α)από το αν ο εκάστοτε οίκος θα ικανοποιήσει της απαιτήσεις της μέλλουσας νύφης κατά την περίοδο των δειγματισμών και β)από το αν η ίδια η νύφη έχει αποκρυσταλλώσει στο μυαλό της την εικόνα που θέλει να έχει την “ημέρα εκείνη”.

Provagamou : Ποια είναι τα οφέλη στην επιλογής ενός σχεδιαστή αντί την ενοικίαση ενός φορέματος;


d.sign by Dimitrios k: Το αποτέλεσμα μιας σωστής συνεργασίας μεταξύ του σχεδιαστή και της ίδιας της νύφης είναι το “TAYLOR-MADE” που σημαίνει ένα νυφικό ακριβώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις της. Το νυφικό υλοποιείται από την αρχή, ολοκαίνουργιο και συνδυάζει όλα τα στοιχεία που επιθυμεί, όπως ένα ιδιαίτερο ντεκολτέ, μια πολύ ανοικτή πλάτη ή μια συγκεκριμένη γραμμή που θα την κολακεύει.

Provagamou : Στο ραντεβού για την δοκιμή είναι χρήσιμο η νύφη να έρχεται μόνη ή η βοήθεια μιας φίλης είναι απαραίτητη;


d.sign by Dimitrios k: Πολύ σπάνια η νύφη πηγαίνει μόνη της στο Ατελιέ. Συνήθως συνοδεύεται από τρεις έως πέντε φίλες ή συγγενείς. Πιστεύω ότι το σωστό είναι ένα έως δύο άτομα το πολύ,  άτομα που η μελλόνυμφη εμπιστεύεται την κρίση τους και την γνωρίζουν καλά.

Provagamou : Θα βοηθήσει πριν την επιλογή να ξεφυλλίσει κάποια περιοδικά γάμου ή θα την μπερδέψουν περισσότερο;


d.sign by Dimitrios k: Θα βοηθήσει πολύ γιατί θα φτιάξει μια λίστα από τα Ατελιέ που θέλει να επισκεφτεί. Επίσης μην ξεχνάμε και τα site γάμου όπως το provagamou. Στις ημέρες μας έχει ανέβει πολύ η επισκεψιμότητα τους και παρέχουν πολλές πληροφορίες και προτάσεις. Επομένως πιστεύω ότι τα περιοδικά σε συνδυασμό με το διαδίκτυο αποτελούν την πρώτη σημαντική βοήθεια στην αναζήτηση.

Provagamou : Ποιές είναι οι τάσεις για τα νυφικά για την άνοιξη του 2011;


d.sign by Dimitrios k: Η τάση για την άνοιξη του 2011 είναι οι ίσιες και λιτές γραμμές με ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και έντονα τονισμένη μέση. Αν όμως μια νύφη έρθει στο Ατελιέ μου και δοκιμάσει ένα φουσκωτό ταφταδένιο νυφικό το οποίο την αναδεικνύει και την κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τότε ……αυτό θα της προτείνω.

Provagamou : Με ποιά κριτήρια γίνεται η επιλογή της απόχρωσης του νυφικού;


d.sign by Dimitrios k: Η επιλογή χρώματος γίνετε σύμφωνα με το στιλ του νυφικού και με το τι ταιριάζει στην νύφη. Για παράδειγμα όλοι σκεφτόμαστε ότι ένα αρχαιοελληνικό νυφικό ενδείκνυται σε λευκό. Επίσης ρόλο μπορεί να παίξει η απόχρωση του δέρματος, των μαλλιών ή ακόμα και η επιλογή της διακόσμησης και της ανθοδέσμης.

Provagamou : Οι μικροί συνοδοί θα πρέπει να φορούν αντίστοιχα με το νυφικό φορέματα;


d.sign by Dimitrios k: Ναι .Ολοκληρώνει την εικόνα και τελειοποιεί το αποτέλεσμα .Για τους μικρούς συνοδούς παίρνω στοιχεία από το νυφικό και όχι εξ ολοκλήρου το σχέδιο, γιατί μην ξεχνάμε ότι το επίκεντρο είναι η νύφη.

Provagamou : Πόσες πρόβες χρειάζονται μέχρι την τελειοποίηση του νυφικού;


d.sign by Dimitrios k: Συνήθως τρεις με τέσσερις πρόβες το πολύ .Εξαρτάται από την δυσκολία υλοποίησης του κάθε νυφικού ανάλογα με το σχέδιο του και από το τι θέλει η νύφη. Το σίγουρο είναι ότι το νυφικό υλοποιείτε ακριβώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις της.

Provagamou : Πόσες μέρες πριν παραλαμβάνει το νυφικό της;


d.sign by Dimitrios k: Εγώ παραδίδω τα νυφικά στις αρχές της τελευταίας εβδομάδας πριν την ημερομηνία του γάμου. Την ημέρα παράδοσης γίνετε και η τελική πρόβα ώστε να είμαι σίγουρος ότι όλα έχουν εκτελεστεί στην εντέλεια και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Provagamou : Ποιές άλλες υπηρεσίες θα βρω σε έναν οίκο νυφικών;


d.sign by Dimitrios k: Οι περισσότεροι οίκοι νυφικών σήμερα συνεργάζονται που ασχολούνται είτε με την εικόνα της νύφης ως προς το μακιγιάζ ή το χτένισμα, είτε ως προς την μπομπονιέρα και το προσκλητήριο ή ακόμα και με την οργάνωση ολόκληρου του event. Στο d.sign by Dimitrios k πολύ σύντομα παρέχεται και το παπούτσι το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα με το νυφικό. Τα παπούτσια θα είναι σχεδιασμένα από εμένα και θα είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τα νυφικά .

Περισσότερες πληροφορίες: 
showroom: 2 str. Parnithos, Metamorfosi, 14452
tel. 213 0426043 – 6932 204334
collections@dsignbyd.gr,  www.dsignbyd.gr

Γεωργία Κωτσιοπούλου για το provagamou.gr 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.