Ανθοπωλείο Green Factory | Μανώλης Παπαδογιωργάκης

Provagamou : Μιλήστε μας για την επιχείρηση σας.

Ανθοπωλείο Green Factory : Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου, ως τεχνολόγος γεωπόνος και έπειτα από δέκα σχεδόν χρόνια εμπειρίας στο χώρο του πρασίνου, αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός χώρου -ο οποίος με την εξειδίκευση του θα μπορούσε να ανταπεξέλθει τόσο σε μια κοινωνική εκδήλωση (οποιουδήποτε είδους) όσο και σε μια εμπεριστατωμένη  κηποτεχνική μελέτη – κατασκευή – συντήρηση. Το design, η φινέτσα,  η υπευθυνότητα του έμπειρου προσωπικού όπως και η μοναδικότητα του χώρου πιστεύουμε ότι καθιστούν το Green Factory ένα πραγματικό εργοστάσιο λουλουδιών!!

Provagamou : Ποια είναι τα λουλούδια που θεωρείτε πιο κατάλληλα για στολισμούς γάμων?
Ανθοπωλείο Green Factory : Κατάλληλα λουλούδια για στολισμούς γάμων δεν υπάρχουν. Σκοπός του κάθε γάμου – ανθοστολισμού είναι να διακριθεί μέσα από τη μοναδικότητα του και να ξεχωρίσει χάρη στην πρωτοτυπία, το στυλ και τη φαντασία που θα του δοθεί. Έτσι λοιπόν, ακόμα και ένας βασιλικός σε μια γλάστρα ή ένας ηλίανθος με ένα κοχύλι μπορούν να ξεχωρίσουν και να διακριθούν, ακόμα και από το βασιλιά των λουλουδιών – το τριαντάφυλλο.

Provagamou : Τι σας εμπνέει για να δημιουργήσετε τις κατασκευές και τα μπουκέτα για τους γάμους?

Ανθοπωλείο Green Factory : Σε πηγή έμπνευσης την ώρα της δημιουργίας μετατρέπεται η μοναδικότητα του ζευγαριού. Οι μικρές η μεγάλες απαιτήσεις που έχει κάθε ζευγάρι αποτελούν για εμάς πρόκληση με στόχο να τις ικανοποιήσουμε και να κάνουμε κάθε φαντασίωση του πραγματικότητα. Οι επιθυμίες των μελλόνυμφων και οι δικές μας πινελιές γίνονται έμπνευση που κάνουν το γάμο πιο ιδιαίτερο.

Provagamou : Τι χρειάζεται να προσέξει μια νύφη στην επιλογή των λουλουδιών για το γάμο της ? 

Ανθοπωλείο Green Factory : Η νύφη δε χρειάζεται να προσέξει κάτι. Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να εμπιστευτεί τον ανθοδέτη της, που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το στολισμό. Εκείνος είναι που θα της προτείνει τις κατάλληλες λύσεις όσον αφορά το στυλ που θα θέλει η ίδια να δώσει στην τελετή, το budget που διαθέτει, την εποχικότητα των λουλουδιών κτλ.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν το γάμο – βάφτιση πρέπει να σας επισκεφτεί ένα ζευγάρι και πόσες συναντήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι να καταλήξετε στον επιθυμητό στολισμό? 

Ανθοπωλείο Green Factory : Το επιθυμητό θα ήταν η πρώτη συνάντηση με τους μελλόνυμφους ή τους γονείς – νονά όταν πρόκειται για βάπτιση, να γίνει τρεις μήνες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της τελετής. Μετά την πρώτη επίσκεψη τους στο χώρο μας, κατά την οποία ακούμε τα θέλω και τις επιθυμίες τους, την ανάθεση του ανθοστολισμού και της διακόσμησης στο Green Factory πρέπει να ακολουθήσει τουλάχιστον δυο συναντήσεις ακόμα. Σε αυτήν θα συζητηθεί ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια που θα κάνει αυτή την τελετή ξεχωριστή.

Provagamou : Τι λύσεις έχετε να προτείνετε για ζευγάρια με χαμηλό budget? 


Ανθοπωλείο Green Factory : Το Green Factory βλέπει τους πελάτες σαν φίλους.. και στους φίλους οι τιμές είναι φιλικές και ανάλογες του budget –το οποίο κιόλας αποτελεί ένα θέμα συζήτησης, κατόπιν απόκτησης της απαιτούμενης οικειότητας με το ζευγάρι. Αυτό που επιδιώκουμε εμείς είναι με τα χρήματα που έχει αποφασίσει το ζευγάρι να διαθέσει στον ανθοστολισμό του γάμου του, να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. άλλωστε κάθε ανθοστολισμός και διακόσμηση είναι για μας μια διαφήμιση μέχρι την επόμενη. Επιδιώκουμε να είμαστε κοντά τους από την ώρα που θα μας επιλέξουν μέχρι το πέρας της τελετής και τη δημιουργία περαιτέρω σχέσεων. Αυτοί οι άνθρωποι εμπιστεύονται εμάς για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους και προσδοκούμε να φαινόμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης τους, όποιο κι αν είναι το budget.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.