Ανθοπωλείο Arenaria Wedding


Provagamou : Μιλήστε μας για την επιχείρηση σας.
Ανθοπωλείο Arenaria Wedding : Είμαστε στο χώρο των λουλουδιών από το 1985 και έχουμε μια πολύ καλή πορεία μέχρι σήμερα. Τώρα και με το δεύτερο κατάστημά μας (Arenaria Wedding) συμπληρώνουμε όλα εκείνα που χρειάζονται για ένα πρωτότυπο, μοναδικό και εντυπωσιακό γάμο και βάφτιση.

Provagamou : Ποια είναι η τάση για τους στολισμούς γάμων του 2010 ;

Ανθοπωλείο Arenaria Wedding : Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη φετινή χρονιά είναι το χρυσό και το ασημί όπως και το πάντα διαχρονικό λευκό.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν το γάμο πρέπει να σας επισκεφτεί ένα ζευγάρι για να συζητήσετε τον στολισμό του γάμου τους ή της βάφτισης του παιδιού τους ;

Ανθοπωλείο Arenaria Wedding : 3 έως 4 μήνες πριν το γάμο ή τη βάπτιση είναι ο ιδανικός χρόνος για να μας επισκεφτεί ένα ζευγάρι για να είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν κενές ημερομηνίες. Χρειαζόμαστε με το κάθε ζευγάρι τρεις συναντήσεις. Στην πρώτη συνάντηση κλείνουμε την ημερομηνία, στην δεύτερη το πακέτο που θα επιλέξουν και στην τρίτη συνάντηση, που είναι λίγο πριν το γάμο ή τη βάπτιση, συζητάμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του στολισμού και της διακόσμησης.

Provagamou : Ποια είναι τα λουλούδια και τα στυλ διακόσμησης που κερδίζουν τις προτιμήσεις των πελατών σας ;

Ανθοπωλείο Arenaria Wedding : Πάντα το λουλούδι που κυριαρχεί είναι το τριαντάφυλλο. Τα τελευταία χρόνια όμως αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος οι ορτανσίες, οι πεόνιες καθώς και οι ορχιδέες.

Provagamou : Ποια είναι η μόδα στη νυφική ανθοδέσμη ; Υπάρχει κάποια γενική τάση ή η κάθε νύφη επιλέγει ανάλογα με το σώμα και το στυλ της ;

Ανθοπωλείο Arenaria Weddings : Στη νυφική ανθοδέσμη δεν υπάρχει κάποια γενική τάση ή μόδα. Η κάθε νύφη επιλέγει ανάλογα με το γούστο της και τον σωματότυπό της. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι να διαλέξει μια νυφική ανθοδέσμη κομψή και ρομαντική.

Provagamou : Φέτος όλοι μιλάνε για την οικονομική κρίση. Έχετε να προτείνετε οικονομικές λύσεις για μελλόνυμφους με περιορισμένο προϋπολογισμό ;

Ανθοπωλείο Arenaria Wedding : Οικονομικές λύσεις πάντα υπάρχουν. Το κάθε ζευγάρι που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πρέπει πάντα να κάνει έρευνα αγοράς και να επιλέγει εξειδικευμένα καταστήματα που έχουν τη ευελιξία να του προτείνουν πολλές διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.