Ανθοπωλείο Valotta flower sensation | Βάλια Θεοδοσίου


Provagamou : Μιλήστε μας για την επιχείρηση σας.
Ανθοπωλείο Valotta : Χρόνια τώρα στο ανθοπωλείο Valotta στολίζουμε με λουλούδια σε ανθοσυνθέσεις  –  ειδικές κατασκευές, σπάνια άνθη και φυτά, τις ωραιότερες και πιο ιδιαίτερες στιγμές αμέτρητων πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις σε προσωπική και επαγγελματική τους δραστηριότητα δημιουργώντας σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο. Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1997 και ασχολείται με τη δημιουργία ποιοτικών και πρωτότυπων ανθοσυνθέσεων. Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας για αυτό λειτουργούμε με επαγγελματισμό και μεράκι ώστε να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Provagamou : Ποια είναι η τάση για τους στολισμούς γάμων του 2010 ;

Ανθοπωλείο Valotta : Φέτος θα θριαμβεύσει το λιλά, το κίτρινο και το φούξια σε όλα τα είδη λουλουδιών. Υλικά ανάλογα με το ύφος του γάμου:

  •      γυαλιά που είναι διαχρονικά,
  •      κεριά για περισσότερο ρομαντισμό και
  •      ποικιλία άλλων υλικών

Provagamou : Πόσο καιρό πριν το γάμο πρέπει να σας επισκεφτεί ένα ζευγάρι για να συζητήσετε τον στολισμό του γάμου τους ή της βάφτισης του παιδιού τους ;

Ανθοπωλείο Valotta : Kαλό θα ήταν το ζευγάρι να μας επισκεφτεί το αργότερο 2 εβδομάδες πριν την τελετή ώστε μετά  από συζήτηση με τον πελάτη μας να καταλάβουμε το ύφος που επιθυμεί να δώσουμε στο γάμο του, το είδος του στολισμού ανάλογα με το χώρο της τελετής και της δεξίωσης. Το ίδιο ισχύει και για τη βάπτιση. Αφού μας γνωστοποιηθούν η εκκλησία και το κέντρο για το στολισμό, το φύλο του παιδιού και οι προτιμήσεις των γονέων και του κουμπάρου, μπορούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα. Μετά από την πρώτη συνάντηση ετοιμάζουμε δύο με τρεις παρουσιάσεις για το στολισμό και κανονίζουμε μια ακόμα συνάντηση για να καταλήξουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα αφήστε στα χέρια μας!

Provagamou : Ποια είναι τα λουλούδια και τα στυλ διακόσμησης που κερδίζουν τις προτιμήσεις των πελατών σας ;

Ανθοπωλείο Valotta : Στη δουλειά μας χρησιμοποιούμε πολλά είδη λουλουδιών, όμως πάντα τα τριαντάφυλλα κρατούν το μεγαλύτερο μέρος προτίμησης στην καρδιά των πελατών μας. Όσο για το στυλ, ποικίλει: πολλοί πελάτες μας προτιμούν ένα κλασικό και βαρύ στυλ διακόσμησης με λουλούδια πληθωρικά και εντυπωσιακά ενώ άλλοι πάλι θέλουν κάτι πιο μοντέρνο ή ρομαντικό εμπλουτισμένο με γυάλες, διακοσμητικά κεριά, φαναράκια και άλλα που μπορούμε να συνδυάσουμε προκειμένου να εκπληρώσουμε τον επιθυμητό στόχο.

Provagamou : Ποια είναι η μόδα στη νυφική ανθοδέσμη ; Υπάρχει κάποια γενική τάση ή η κάθε νύφη επιλέγει ανάλογα με το σώμα και το στυλ της ;

Ανθοπωλείο Valotta : Περισσότερο στη μόδα τώρα είναι οι νυφικές ανθοδέσμες χωρίς τα περίτεχνα περιτυλίγματα από τούλια και άλλα υλικά γύρω από αυτές. Εξαρτάται από το σωματότυπο της νύφης, τη μόδα του νυφικού και το χτένισμα επίσης. Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσετε την ανθοδέσμη που θα κρατήσετε καλό είναι να προσέξετε τα εξής: την εποχή που γίνεται ο γάμος, το σωματότυπό σας, το στυλ του νυφικού, τα χρώματα που επικρατούν στο γάμο.
Σημείωση: Να έχετε μια δεύτερη ανθοδέσμη που θα πετάξετε στις ελεύθερες κοπέλες έτσι ώστε να κρατήσετε ως ενθύμιο την πρώτη.

Provagamou : Φέτος όλοι μιλάνε για την οικονομική κρίση. Έχετε να προτείνετε οικονομικές λύσεις για μελλόνυμφους με περιορισμένο προϋπολογισμό ;

Ανθοπωλείο Valotta : Μια επίσκεψη στο κατάστημά μας θα σας πείσει ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα αρκετά οικονομικό πακέτο για το γάμο σας. Παράλληλα σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε λουλούδια εποχής που είναι φθηνότερα.

Φιλικά,
Βάλια Θεοδοσίου

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.