Εντυπωσιακές τούρτες για να πάρετε ιδέες

Η γαμήλια τούρτα για κάποιους σύμβολο γλυκιάς ζωής καλοτυχίας και ευημερίας ενώ  για τους περισσότερους  το πρώτο γλυκό που τρώει το ζευγάρι ως παντρεμένο. Η τούρτα είναι αυτή που στέκεται περήφανα στο πιο κεντρικό σημείο του χώρου της δεξίωσης και τραβάει τα περισσότερα βλέμματα, ενώ όταν το ζευγάρι κάνει την είσοδό του θα κοπεί από τα χέρια και των δύο. Κάποτε οι τούρτες ήταν κλασσικές, χωρίς χρώματα, σχέδια και στολισμό. Οι περισσότεροι γάμοι συνήθισαν να έχουν τούρτες σε ορόφους επάνω σε μεταλικές κατασκευές, σήμερα η τούρτα που θα κόψει το ζευγάρι είναι ψεύτικη για αυτό και μπορεί να είναι μονοκόμματη και με διάφορα ύψη( το μόνο αληθινό σημείο είναι εκείνο που θα κόψουν!). Χιλιάδες σχέδια ανάμεσα σε παιχνιδιάρικες, πολυτελείς, χρωματιστές, ανθισμένες, ταξιδιάρικες αλλά και….. εθνικής σημασίας τούρτες για να διαλέξετε! Συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές για τα μάτια σας και μόνο!

Οι αναμνήσεις… ξαναγυρίζουν! Μια τούρτα που γύρω γύρω θα απεικονίζει εσάς και τον αγαπημένο σας σε παλιές ξεχωριστές στιγμές σας.


Τούρτες βγαλμένες από γάμο του Bollywood! Ινδικά σχέδια και χρώματα έντονα για έθνικ γάμους.


Ανθισμένη αμυγδαλιά…μια διακόσμηση ανοιξιάτικη και χαρούμενη, σε αποχρώση γαλάζιου.

Τούρτα ταπετσαρία…ένα σχέδιο σαν να βγήκε από ταπετσαρία χλιδάτου σπιτιού,είναι ιδανικό σε τούρτες με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για βάση.

Τούρτα με εθνική σημασία…χρώματα που θυμίζουν κίνα, παραδοσιακό φαγητό από αμυγδαλόπαστα και τα σήμα κατατεθέν τους τα τυχερά μπισκοτάκια. Αν αγαπάτε τη χώρα σας τολμήστε το!

Τούρτα πορτατίφ! Πρωτότυπα υλικά και σχέδιο που σίγουρα σε εντυπωσιάζει, μην την ανάψτε!Φάτε την…

Ταξιδιάρες ψυχές…η κατάλληλη τούρτα για τους μελλόνυμφους που είναι έτοιμοι για το ταξίδι του μέλιτος. Καθισμένοι πάνω σε βαλίτσες με την ανυπομονησία να φύγουν οι δυό τους μακρυά.

Το minimal και στη γαμήλια τούρτα, για εκείνους που δεν επιθυμούν χρωματισμούς και  σχέδια αλλά κάτι απλό minimal και σικ, η τούρτα αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Η τούρτα της σταχτοπούτας, πολύ εντυπωσιακή με μια κατασκευή που θυμίζει άμαξα, η τέλεια επιλογή για έναν πριγκιπικό γάμο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.