Επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ από τον Γιάννη Κασίμη

Ο Γιάννης Κασίμης από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στις καλές τέχνες και ιδιαίτερα στη ζωγραφική η οποία διαμόρφωσε την προσωπικότητά του και προσδιόρισε από πολύ νωρίς την τελική έπαγγελματική του επιλογή. Έτσι το μακιγιάζ μπήκε στη ζωή του και με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Σήμερα ως make up artist πλέον μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά του για ένα ιδανικό μακιγιάζ!

Γνωρίστε μας τον Γιάννη Κασίμη…

Γιάννης Κασίμης : Γειά σας! Ονομάζομαι Γιάννης Κασίμης και είμαι επαγγελματίας μακιγιέρ τα τελευταία δύο χρόνια. Η καριέρα μου ως μακιγιέρ ξεκίνησε πολύ αυθόρμητα και μετά από πολλές εναλλαγές σε διάφορα επαγγέλματα που πάντα αφορούσαν την τέχνη, όπως ένα από αυτά είναι και η καλλιτεχνική φωτογραφία. Ξεκίνησα να δουλεύω σε ένα πολύ στενό κύκλο κυρίως από το φιλικό μου περιβάλλον κάνοντας ώς επι των πλείστων βραδινό μακιγιάζ και στη συνέχεια αναλαμβάνοντας την πρώτη μου νύφη έγινε το μεγάλο “μπαμ”. Αργότερα ως καθηγητής μακιγιάζ στη σχολή Nicolas Academy of Style και παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις σε τεχνικές και προϊόντα αποφάσισα να ασχοληθώ και με το χώρο της μόδας μετά από μια επιτυχημένη εκδήλωση με τους μαθητές μου. Σε αυτό με βοήθησε πολύ και η φίλη μου Βανέσα Χολέβα καθότι είναι πολλά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης και της showbiz. Κάναμε πολλά εξώφυλλα μαζί και έκανα το μακιγιάζ σε fashion shows που οργάνωνε καθώς επίσης ήταν κι η αιτία της γνωριμίας μου με την εταιρία καλλυντικών EF Studiο. Μέχρι σήμερα συνεργάζομαι με διάφορα πρακτορεία και διαφημιστικές εταιρείες, όπως η Crystal Corporation + Events και το περιοδικό Max Power.

 

Τι υπηρεσίες μπορείτε να προσφέρετε για την πρωταγωνίστρια της γαμήλιας τελετής ..τη νύφη;

Γιάννης Κασίμης : Η νύφη είναι για μένα μεγάλη υπόθεση. θέλω να φαίνεται αλλά και να νιώθει η πρωταγωνίστρια στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Πριν το μακιγιάζ είναι σημαντική η περιποίηση της επιδερμίδας με τις κατάλληλες κρέμες για την απαραίτητη ενυδάτωση για να δημιουργήσουμε τη σωστή βάση για το μακιγιάζ μας και να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού, που πραγματοποιείται πριν το γάμο φυσικά, βρίσκουμε μαζί το μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στην εκάστοτε νύφη γιατί πάνω απ’όλα πρέπει να είναι ο εαυτός της όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το μακιγιάζ.

 

Ποια είναι τα 5 tips που προτείνετε στο νυφικό μακιγιάζ;

Γιάννης Κασίμης : Μπορείτε να δείτε διάφορα χρήσιμα tips που αναφέρω στην ιστοσελίδα μου www.yianniskasimis.com . Για το νυφικό μακιγιάζ θα σας πω το σημανικότερο tip.. Να είστε ο εαυτός σας και να ακούτε πάντα τις συμβουλές ενός επαγγελματία μακιγιέρ.

 

Μιλήστε μας για τις νέες και πρωτοπόρες τεχνικές που χρησιμοποιήτε..

Γιάννης Κασίμης : Η θεωρία μου στο μακιγιάζ πέρα από να χρησιμοποιήσω ένα έντονο χρώμα στα μάτια ή τα χείλη είναι το να διορθώσω τις όποιες ατέλειες υπάρχουν στο δέρμα ή τα χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς το αποτέλεσμα να κάνει τη γυναίκα να μοιάζει ψεύτικη. Ξέρετε, το φυσικό μακιγιάζ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για έναν μακιγιέρ γιατί εκεί φαίνεται η τεχνική του. Έτσι, με μια σωστή τοποθέτηση του ρουζ ή σχηματίζοντας σωστά τη γραμμή των χειλιών και δίνοντας την κατάλληλη ένταση στο σωστό σημείο των ματιών πετυχαίνω την τέλεια κάλυψη των ατελειών με τον πιο φυσικό τρόπο, κάτι που συνήθως όλες οι γυναίκες  ζητούν από μένα. Χρησιμοποιώ πολύ το προϊόν camouflage μπορεί να καλύψει ουλές, ακμή, σημάδια ακόμη και τατουάζ και δεν είναι καθόλου βλαβερό για την επιδερμίδα.

 

Πέραν της νύφης, που αλλού απευθύνονται οι υπηρεσίες σας;

Γιάννης Κασίμης : Πέρα από celebrities, μοντέλα και ανθρώπους στο χώρο της showbiz απευθύνομαι σε απλές γυναίκες κάθε ηλικίας που για μια οποιαδήποτε ξεχωριστή μέρα της ζωής τους θέλουν να νιώθουν και να είναι όμορφες, με τη βοήθειά μου φυσικά. Αυτό μπορεί να είναι μια βραδινή έξοδος, ή ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού.

 

Πόσο προσιτό οικονομικά είναι το επαγγελματικό μακιγιάζ και δέ δια χειρός Γιάννη Κασίμη ;

Γιάννης Κασίμης : Στις μέρες μας είναι τόσο προσιτό όσο και να κάνουμε μανικιούρ ή να αγοράσουμε μια φαρμακευτική κρέμα προσώπου. Οι τιμές για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ στην αγορά κυμαίνονται γύρω στα 50 ευρώ και δεν απέχουν απ΄τις δικές μου. Η τιμή μπορεί να φτάσει και τα 90 ευρώ ανάλογα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν όπως η τεχνική του camouflage.

 

Για τις αναγνώστριες που γνώρισαν τώρα τον Γιάννη Κασίμη μέσα από το provagamou, τι προσφέρετε;

Γιάννης Κασίμης : Οι αναγνώστριες που θα επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω του site σας και θα κλείσουν δοκιμαστικό έως τέλος Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 20% στην τιμή του νυφικού μακιγιάζ!

 

Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενες;

Γιάννης Κασίμης : Τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες πριν στο info@yianniskasimis.com αναφέροντας ότι επικοινωνούν μαζί μου μέσω του site σας.


Στοιχεία Επικοινωνίας

http://www.yianniskasimis.com

info@yianniskasimis.com

Τηλ. (+30) 6985570818

Anny Perez για τοwww.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.