Πεντανόστιμες λιχουδιές από το Yummy-yummy.gr

Η Yummy-Yummy είναι η μόνη, με εξουσιοδοτημένο εμπορικό σήμα επιχείρηση σε όλη την Ελλάδα για να δημιουργεί ανθοδέσμες φρέσκων φρούτων για οποιαδήποτε ειδική περίπτωση. Στο Yummy-Yummy θα βρείτε επίσης τα πρωτότυπα μπουκέτα από καραμέλες, τις λαχταριστές τούρτες και τα φρεσκοψημένα μίνι κέικ που θα εντυπωσιάσουν σίγουρα σε κάθε εκδήλωση ή γιορτή.

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας

Yummy-yummy : Είμαστε μια Ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε με αυτή την ιδέα το 2007. Θέλαμε να προσφέρουμε στο κοινό φρουτοσυνθέσεις, μπουκέτα φρέσκων φρούτων και προϊόντα ζαχαροπλαστικής που θα ήταν όμορφα, πρωτότυπα και πάντα φρέσκα, φτιαγμένα αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας. Συνειδητοποιήσαμε ότι οι Ελληνικοί φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία, παρότι προσφέρουν μερικά φανταστικά γλυκά, κατά βάση εμπορεύονται τα ίδια προϊόντα. Θέλαμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό, προϊόντα που προκαλούν εντύπωση σε όλες τις περιστάσεις. Η πορεία της επιχείρησης έχει σημαντική δυναμική ανάπτυξης από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και μάλιστα εν μέσω της οικονομικής συγκυρίας που όλοι βιώνουμε. Κατόπιν απαίτησης των πελατών που δεν βρίσκανε τα προϊόντα μας εκτός της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, ξεκινήσαμε το σύστημα franchising «Yummy-Yummy» πριν από λίγους μήνες και μάλιστα ανοίγουμε αυτές τις μέρες με την μέθοδο αυτή το πρώτο κατάστημα «Yummy-Yummy» στην Τρίπολη και φιλοδοξούμε να ανοίξουμε πολλά περισσότερα καταστήματα ώστε τα μοναδικά προϊόντα μας να φτάσουν σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Αγαπάμε πολύ την δουλειά μας και αντλούμε τεράστια ικανοποίηση όταν πολλές φορές οι πελάτες επικοινωνούν για να μας πούνε πόσο τους άρεσαν τα προϊόντα μας.

Provagamou : Τι μπορούμε να βρούμε στο Yummy-Yummy για την περίσταση του γάμου?

Yummy-yummy : Προμηθεύουμε με προϊόντα μας πολλούς γάμους, όπως και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις όπως βαπτίσεις κλπ. Οι πελάτες μας προτιμούν τα μπισκότα (cookies) αλλά και τα μίνι-κέηκ (Cupcakes) που είναι φρεσκοψημένα και στολισμένα με το χέρι, λίγες ώρες πριν την παράδοση τους στο χώρο της εκδήλωσης. Επίσης μεγάλη επιτυχία έχουν και οι φρουτοσυνθέσεις μας που επίσης δημιουργούνται λίγο πριν την εκδήλωση σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών. Όλα μας τα προϊόντα είναι πολύ εντυπωσιακά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως τμήμα της διακόσμησης ενός γάμου αλλά είναι και πεντανόστιμα. Επιπλέον, μπορούν με την ίδια ευκολία να αποτελέσουν τμήμα ενός επιτυχημένου μπουφέ ή να σερβιριστούν ξεχωριστά στο κάθε τραπέζι.

Provagamou : Θα προτείνατε μια φρουτοσύνθεση για τη δεξίωση ενός γάμου?

Yummy-yummy : Φυσικά! Μια μεγάλη φρουτοσύνθεση «πάρτυ φρούτων» ή μια φρουτοσύνθεση με καρπούς και σοκολάτα. Και οι δύο φρουτοσυνθέσεις περιλαμβάνουν μεγάλες φράουλες, τα γνωστά μας λουλούδια από ανανά και πεπόνι, σταφύλια και ανάλογα με τις επιθυμίες σας καρπούς βουτηγμένους σε σοκολάτα λευκή, γάλακτος ή υγείας και είναι πραγματικά πεντανόστιμες και έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε γάμους.

Provagamou : Τι άλλο προσφέρει το yummy-yummy ?

Yummy-yummy : Μέσω της ιστοσελίδας μας www.yummy-yummy.gr ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει μια τεράστια ποικιλία από τούρτες, φρουτοσυνθέσεις, μπισκότα, μίνι-κέηκ, συνθέσεις από καραμέλες και γλυκίσματα, μπομπονιέρες και άλλα. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες ανά προϊόν και ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει την παραγγελία τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου. Μπορούμε επίσης να τροποποιήσουμε κάποια προϊόντα μας κατά περίσταση ώστε να ταιριάζουν στις ατομικές ανάγκες των πελατών μας.

Provagamou : Τι θα προτείνατε για έναν ανοιξιάτικο γάμο?

Yummy-yummy : Νομίζω ότι από την γκάμα των προϊόντων που περιέγραψα παραπάνω ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν αρμονικά τόσο με την εποχή που τελείται το μυστήριο, όσο και με τις ιδιαίτερες επιθυμίες του.
www.yummy-yummy.gr

ΤΗΛ: 213 0318766

Email: yummy@yummy-yummy.gr

Διεύθυνση: Κοροπούλη 15,

Μάνδρα,

ΤΚ 19600

Anastasia Poir για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.