Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης από το Moments.gr

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η δημιουργικότητα, η όρεξη και η ρομαντική διάθεση συναντούν τα υλικά και τη δύναμη που αυτά διαθέτουν για να συνθέτουν τα παραμύθια. Μία τέτοια στιγμή χρειάστηκε για την ομάδα του moments για να ξεκινήσει την πιο όμορφη πορεία στα όνειρα των άλλων.

Provagamou : Μιλήστε μας για την ιδέα σύλληψης του moments.gr

moments.gr : Το moments.gr υπήρχε στις καρδιές και στις σκέψεις μας εδώ και πολύ καιρό. Ερασιτεχνικά ακολουθούσε τις διοργανώσεις γάμων και βαπτίσεων φίλων, περιμένοντας υπομονετικά να πάρει σάρκα και οστά. Επίσημα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010 και μέχρι σήμερα αναπτύσσεται με την ορμή που μας δίνουν τα συγχαρητήρια και οι αναθέσεις όλων αυτών που τους αρέσει η μοναδικότητα στις επιλογές τους. Νέες ιδέες και προτάσεις προστίθενται συνεχώς με μοναδικό γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Provagamou : Το moments.gr σε ποιούς τομείς δραστηροποιείται;

moments.gr : Δραστηριοποιείται πρωτίστως στην οργάνωση γάμου και βάπτισης και ανακατεύεται με όλα τα κομμάτια τους. Αλλού μέσω συνεργασιών και αλλού χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των στελεχών του. Μοναδικές μπομπονιέρες, προσωποποιημένα προσκλητήρια και σοκολάτες βάπτισης με το ίδιο θέμα, χειροποίητες διακοσμήσεις και πρόθυμη γνώμη για ό,τι ζητηθεί. Συνεργασίες για ανθοστολισμούς, φωτογράφους, κτήματα και αίθουσες δεξιώσεων, catering, κλόουν, μπαλονοκατασκευές και η λίστα δεν τελειώνει… Επειδή όμως χρόνος μπορεί να μην μένει, αλλά από όρεξη… περισσεύει, το moments διοργανώνει παιδικά πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις και κάθε λογής εκδήλωση που χρειάζεται…σουλούπωμα.

Provagamou : Τι νέο υπάρχει από σχέδια, χρώματα και υλικά για το γάμο και τη βάφτιση για το 2011 ;

moments.gr : Το ολόλευκο στο γάμο παραμένει η all time classic επιλογή μας, αν και τώρα τελευταία το συνδυάζουμε με αρκετή επιτυχία με το πράσινο. Για τους τολμηρούς συνδυάζεται δυναμικά και με το έντονο κόκκινο. Όσο για τα υλικά, το σατέν εξιτάρει τη φαντασία και η κρυσταλλιζέ οργάντζα μας απογειώνει. Η δαντέλα προτείνεται στους πιο παραδοσιακά ρομαντικούς. Στη βάπτιση συνδυάζουμε πολύ ροζ – πράσινο για κοριτσάκια και γαλάζιο – πράσινο για τα αντράκια μας. Οι κρεμαστές μπομπονιέρες είναι σταθερή αξία για εμάς, διακοσμημένες σε ξύλινα δεντράκια. Πάνω από όλα όμως παραμένει το όνειρό σας πραγματοποιημένο με όλους τους τρόπους που έχουμε, σε όλα τα χρώματα και με όλα τα υλικά.

Provagamou : Έχετε δημιουργήσει μια καινοτομία που εξυπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τις μέλλουσες νύφες, μαμάδες και νονούς/νονές, τον δωρεάν δειγματισμό προϊόντων. Μιλήστε μας για αυτό.

moments.gr : Οι λέξεις – κλειδί είναι ‘’Πελατοκεντρική φιλοσοφία και κουλτούρα’’. Σε δύσκολους καιρούς για όλους, ο μόνος τρόπος να προσφέρεις και παράλληλα να πετύχεις στην επιχείρησή σου, είναι να δώσεις παραπάνω από αυτό που περιμένει ο πελάτης σου. Να του παρέχεις αυτό που του λείπει, χωρίς να απαιτήσεις υπεραξία για τη διευκόλυνσή σου. Να είσαι δίπλα του για να νοιώσει αυτό που πραγματικά είναι. Μοναδικός. Όταν επισκεπτόμαστε τους μελλοντικούς μας πελάτες στο χώρο τους, ξοδεύουμε πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Αυτοί όμως, από την άλλη, τα εξοικονομούν και αυτό το αναγνωρίζουν. Τα ραντεβού μας έχουν διαρκέσει έως και τέσσερις ώρες. Πως να το πετύχεις αυτό, συνδυασμένο με την αμέριστη προσοχή στις ανάγκες του πελάτη σε ένα κατάστημα;

Provagamou : Τι άλλο μπορεί να βρει κάποιος στο moments.gr;

moments.gr : Μπορεί να βρει επιλεκτικά Πασχαλιάτικες λαμπάδες και Πρωτοχρονιάτικα γούρια αλλά και μία συλλογή προϊόντων – έκπληξη. Πριν από λίγες ημέρες ξεκινήσαμε συνεργασία με τα επίσημα προϊόντα της “Hello Kitty” στη χώρα μας. Ανεβάζουμε φωτογραφίες από την καταπληκτική συλλογή της και εσείς επιλέγετε μέσα από τεράστια ποικιλία για κορίτσια αλλά και ανήσυχες trendy μανούλες.

Provagamou : Ποια είναι η νέα τάση στα προσκλητήρια ;

moments.gr : Η νέα τάση για τα προσκλητήρια το 2011 είναι εδώ μαζί μας. Προσγειώθηκε πριν από λίγες μέρες και κάνει την επίσημή της εμφάνιση αμέσως μπροστά σας. Το όνομά της είναι “Out of the box” και μας έρχεται από τα μεγαλύτερα σαλόνια του κόσμου. Όπως λέει το όνομά της, φέρνει ούριο άνεμο αλλαγής που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της…ποιηματάκια λογοπαίγνια, τυποποίηση και copy – paste, έφυγαν με το 2010. Τώρα βγαίνουμε εκτός κουτιού…δημιουργούμε και πρωτοτυπούμε σχεδιάζοντας από την αρχή. Νέα concepts και χωρίς πολλά κλισέ. Ας σκεφτούμε λοιπόν μαζί κάτι νέο.

Provagamou : Υπάρχουν κατά καιρούς προσφορές για να επωφεληθούν οι πελάτες;

moments.gr : Προσφορές υπάρχουν πάντα. Ακόμα και όταν δεν υπάρχουν προσφορές. Ορατές τουλάχιστον. Τις δημιουργούμε σε χρόνο μηδέν και οι πελάτες απολαμβάνουν. Μέσω facebook, δημοσιεύσεων, email και ότι άλλο σας αγγίζει, όπως μόνο το moments.gr γνωρίζει. Για αυτό δημιουργεί ξεχωριστές στιγμές.

Πλάτωνος 20, 19016 Αρτέμιδα
Τηλ 22940-83877
Κιν 6944-917563
info@moments.gr

Anastasia Poir για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.