Οίκος νυφικών Τσακανίκας

Ο γάμος είναι ένα μαγικό όνειρο που μοιραζόμαστε μαζί σας μέσα από κάτι πολύ ξεχωριστό : το νυφικό σας. Συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία του οίκου Tsakanikas, με τη δημιουργικότητα και τις ιδέες της τρίτης γενιάς που μπαίνει τώρα δυναμικά στο χώρο για να συνεχίσει μια ιστορία 40 χρόνων, προσθέτουμε λίγη μαγεία στην πιο ξεχωριστή σας ημέρα.


Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία Τσακανίκας.

Tsakanikas : Η εταιρεία TSAKANIKAS ιδρύθηκε από τον Τηλέμαχο Τσακανίκα στο τέλος της δεκαετίας του ’40 και πολύ σύντομα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των οίκων νυφικών της εποχής. Για πολλά χρόνια «έντυνε» τις νύφες της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Ανάμεσα στους γάμους που έχει επιμεληθεί στα τόσα χρόνια ο οίκος TSAKANIKAS συμπεριλαμβάνονται γάμοι πολιτικών, εφοπλιστών, καλλιτεχνών και πολύ γνωστών επιχειρηματιών της Ελλάδας. Η επιχείριση έχει μείνει εξολοκλήρου στα χέρια της οικογένειας Τσακανίκα και τελευταία χρόνια, η τρίτη γενιά έχει αναλάβει την διοίκηση, χωρίς όμως την απουσία της προηγούμενης, που συμβάλλει με τα έτη εμπειρίας στο χώρο. Στην καρδιά του εμπορικού κόσμου της Αθήνας, στο Κολωνάκι και με υπαλλήλους που είναι μαζί μας τα τελευταία 20 χρόνια, οργανώνουμε το γάμο κάθε νύφης όπως εκείνη τον ονειρεύεται…

Provagamou : Τι θα βρει η μέλλουσα νύφη στο οίκο σας;

Tsakanikas : Για μας κάθε νύφη είναι ξεχωριστή, γι αυτό και φροντίζουμε τα νυφικά που διαθέτουμε να ανανεώνονται συχνά. Τα νυφικά που θα βρει κάθε νύφη στον οίκο μας είναι όλα εισαγωγής από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και επιλέγονται με μεγάλη προσοχή και μετά από πολλή σκέψη. Φορέματα αέρινα, μεταξωτά, κεντημένα, απλά. Φορέματα για κάθε νύφη και για κάθε γάμο.

Provagamou : Ποιες είναι οι τάσεις στα νυφικά για το 2011;

Tsakanikas : Στο νυφικό οι ρομαντικές επιλογές είναι πάλι της μόδας. Μακριές δαντελένιες φούστες, κεντητά μπούστα, λουλουδένιες λεπτομέρειες, φίνα υφάσματα όπως το τούλι, η οργάντζα και το μετάξι, πλούσια και κομψά σχέδια με βολάν, πιέτες και κάθε είδους πτυχώσεις, που θα κάνουν τη νύφη να νοιώσει όπως ονειρευόταν.

Provagamou : Στη σελίδα σας υπάρχει ενότητα Bazaar η οποία διαθέτει μια σειρά από οικονομικά νυφικά, μιλήστε μας για αυτό.

Tsakanikas : Θεωρούμε πως κάθε κοπέλα έχει το δικαίωμα να φορέσει το νυφικό που ονειρεύεται. Ένα νυφικό άριστης ποιότητας από έναν επώνυμο οίκο. Γι αυτό και δημιουργήσαμε το Bazaar. Περιλαμβάνει φορέματα καινούρια, από προηγούμενη collection που είναι διαθέσιμα σε ένα κομμάτι το κάθε σχέδιο. Οι τιμές (μόνο αγορά για αυτή τη σειρά) κυμαίνονται από 350 μέχρι 1500 ευρώ. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση 2 φορεμάτων παρανύφων και του πέπλου καθώς και όλες οι επιδιορθώσεις που θα χρειαστούν ώστε το φόρεμα να προσαρμοστεί στο σώμα κάθε νύφης.

00302103636965
27A, Voukourestiou Str.
10673- Kolonaki
info@tsakanikaswedding.gr

Anastasia Poir για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.