Οίκος γάμου Μπαλαμωτή

 

Provagamou : Μιλήστε μας για την επιχείρηση σας.

Οίκος γάμου Μπαλαμωτή : Ο οίκος γάμου Μπαλαμωτή στη Φαρσάλων 171 είναι ένας νέος, άνετος και φιλόξενος χώρος, έτοιμος να σας αποκαλύψει τα μυστικά για έναν ξεχωριστό γάμου. Οι wedding planners με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους στο styling θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι με όλα τα αξεσουάρ τους, που σας ταιριάζουν και που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας. Δηλαδή φροντίζουν να σας ξεκουράσουν από το άγχος των προετοιμασιών του γάμου σας και αναλαμβάνουν με κάθε λεπτομέρεια και προσωπικό ενδιαφέρον την οργάνωση του.

Provagamou : Στον οίκο Μπαλαμωτή, ποια ονόματα σχεδιαστών θα συναντήσουμε;

Οίκος γάμου Μπαλαμωτή : Νυφικά υψηλής ραπτικής από επωνύμους οίκους όπως τα Pronovias και τα Pierre Cardin. Ιδιαίτερες γραμμές που ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα, τονίζουν τη θηλυκότητα και χαρίζουν στη νύφη ξεχωριστή λάμψη. Δημιουργίες με ποιοτική και αριστοκρατική φινέτσα. Μεταξωτά υφάσματα, γαλλικές δαντέλες με πολύτιμες πέτρες και κρύσταλλα Swarovski με τα ανάλογα εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως πέπλα, κουάφ, γάντια, νυφικές γόβες και τσαντάκια. Φινετσάτες πινελιές που θα ολοκληρώσουν την νυφική σας εμφάνιση και θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας.

Provagamou : Διαθέτετε και αντρικό τμήμα;

Οίκος γάμου Μπαλαμωτή : Ο οίκος γάμου Μπαλαμωτή διαθέτει τμήμα και για τον γαμπρό. Ο οποίος έχει την ευκαιρία να επιλέξει από μια πλούσια γκάμα. Η εκπληκτική ραφή των κοστουμιών και η εντυπωσιακή εφαρμογή τους σε κάθε τύπο άνδρα δίνει μια εμφάνιση αντάξια της κομψότητας της νύφης. Στη συλλογή θα βρείτε πουκάμισα σε εξαιρετικές ποιότητες, ζώνες, υποδήματα, και μια αστείρευτη ποικιλία από γραβάτες, γιλέκα, γραβατόνια και μανικετόκουμπα.

Provagamou : Τι άλλες υπηρεσίες παρέχετε;

Οίκος γάμου Μπαλαμωτή : Ο οίκος γάμου Μπαλαμωτή σας προτείνει ξεχωριστές ιδέες φίνας αισθητικής για προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες και φωτιστικά που θα εντυπωσιάσουν εσάς και όχι μόνο. Επίσης αναλαμβάνει και τη διακόσμηση τόσο για την εκκλησία όσο και για τη δεξίωση, καθώς και πολλές άλλες λεπτομέρειες που θα σας γοητεύσουν αφού ο στόχος είναι η δημιουργία ενός ξεχωριστού, μαγευτικού σκηνικού. Γιατί η κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία!


Οίκος γάμου Μπαλαμωτή

Φαρσάλων 171

Λάρισα

Τηλ.2410626244

Anastasia Poir για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.