Κουστούμι γαμπρού Νίκος Αποστολόπουλος

 Με τις μοναδικές δημιουργίες του Νίκου Αποστολόπουλου έχουν ντυθεί μεγάλοι αστέρες του Χόλυγουντ όπως Elton John, Alain Dellon, Tom Cruise, George Michael, Cuba Gooding Jr Prince καθώς και πολλοί εγχώριοι αστέρες της Ελληνικής Showbiz Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Βασιλόπουλος, Ανθιμος Ανανιάδης, Γιάννης Σπαλιάρας, Τάκης Ζαχαράτος, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιάννης Αιβάζης και πολλοί άλλοι.

Provagamou : Κατέχοντας μια τεράστια εμπειρία στο αντρικό κουστούμι, κατά τη γνώμη σας τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει ο μέλλοντας γαμπρός στο κοστούμι του;

Nikos Apostolopoylos : Το χρώμα, τη γραμμή, τη σιλουέτα που του δημιουργεί αν τον κολακεύει και κυρίως να ακολουθήσει τη γνώμη του σχεδιαστή, του ειδικού.

Provagamou : Παρατηρώντας κάποιος δική σας collection αντιλαμβάνεται αμέσως την σωστή εφαρμογή που δίνει σε ένα αντρικό σώμα,πόσο σημαντικό ρόλο παίζει αυτό;

Nikos Apostolopoylos : Για μένα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία η άμεση ικανοποίηση του άλλου που αποδεικνύει και την αγάπη μου για τον καταναλωτή.

Provagamou : Τι είδους υφάσματα θα βρει ο μέλλον γαμπρός στην τελευταία collection σας;

Nikos Apostolopoylos : Μετάξι, Wool με μετάξι, μεταλλικές ίνες,υφάσματα που αναδεικνύουν τις στενές γραμμές δίνοντας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Provagamou : Εκτός από τα κοστούμια τι άλλο προσφέρετε στο γαμπριάτικο ντύσιμο;

Nikos Apostolopoylos : Παπούτσια, πουκάμισα, παπιγιόν, γραβάτες με στρας, γραβατόνια, ζωνάρια, παπούτσια με ιδιαίτερα σχέδια κατασκευασμένα από laiser.

Provagamou : Υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξετε ένα κοστούμι ανάλογα με το σωματότυπο του γαμπρού και πόσο καιρό πριν θα πρέπει να απευθυνθεί ο ενδιαφερόμενος σε εσάς;

Nikos Apostolopoylos : Σίγουρα, κάνουμε SUR MESURE και DEMI MESURE. Χρειάζεται το λιγότερο 2-3 μήνες πριν το γάμο.

Provagamou : Γνωρίζουμε οτι επιμελείσθε και τη μέλλουσα νύφη.

Nikos Apostolopoylos : Αυτό είναι ένας ιδιαίτερος τομέας, επιμελούμαι τη νύφη κατόπιν μελέτης του σωματότυπου της, με ιδιαίτερα υφάσματα, κεντήματα, και όχι με έτοιμα νυφικά, αλλά σχεδιάζοντας για κάθε νύφη κάτι μοναδικό και αποκλειστικό.

Provagamou : Για τον καλοκαιρινό γαμπρό του 2011 τι προτείνεται;

Nikos Apostolopoylos : Χρώμα Beige μεταλλικό, γκρι σε όλες τις αποχρώσεις και το λευκό και το μαύρο που είναι all time classic!!!

Provagamou : Στο e-shop που έχετε δημιουργήσει οι τιμές είναι πολύ προσιτές, τι άλλο μπορούμε να βρούμε εκεί;

Nikos Apostolopoylos : Τα πάντα και όλες τις προηγούμενες collection σε πολύ καλές τιμές.


NIKOS APOSTOLOPOULOS ATELIER

4, EVRYMEDONTOS & IERA ODOS, KERAMIKOS

e-mail: na4@otenet.gr / nikos@nikosapostolopoulos.gr

BOUTIQUE NIKOS APOSTOLOPOULOS

22, ANAGNOSTOPOULOU, KOLONAKI

Tel.: 210 3392 706

Anastasia Poir για το provagamou.gr

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.