Μοναδικές μπομπονιέρες Vazakia για τις μεγάλες στιγμές της ζωής

Τα Vazakia δημιουργήθηκαν με μεράκι και πρωτοτυπία, με σκοπό να καλύψουν τα γούστα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Ιδιαίτερες μπομπονιέρες γεμισμένες με κουφέτα ή γλυκό του κουταλιού και με τυπωμένο το δικό σας μήνυμα δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο δικό σας γάμο και την βάπτιση του παιδιού σας.
Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας, πόσα χρόνια λειτουργεί, πώς πήρατε την απόφαση να ασχοληθείτε με το χώρο του γάμου και της βάπτισης;

Vazakia : Η εταιρεία Eurotrade Hellas από το 1995 μετράει 16 έτη λειτουργίας με εξειδίκευση στον κλάδο συσκευασίας τροφίμων, το αντικείμενο Vazakia ξεκίνησε το 2008 με αφορμή την βάπτιση της ανιψιάς μου Κλεοπάτρας. Ψάχναμε κάτι πρωτότυπο, ένα ενθύμιο που θα διατηρηθεί στον χρόνο και θεωρήσαμε ότι είναι μία πολύ καλή ιδέα η οποία τελικά είχε φοβερή ανταπόκριση αρχικά από φίλους και συγγενείς και αργότερα και από τον κόσμο.

Provagamou : Ποιες δυνατότητες δίνετε στο υποψήφιο ζευγάρι , ώστε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη μπομπονιέρα για την ημέρα του γάμου του;

Vazakia : Οι δυνατότητες είναι ποικίλες και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μας στην εταιρεία μας, οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την μορφοποίηση του βάζου επιλέγοντας περιεχόμενο, διακόσμηση, τη εκτύπωση που θα έχει, με την γραμματοσειρά της επιλογής τους ή και ακόμα τι μπορεί να συνοδεύει πάνω το Vazaki. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το Vazaki μπορεί να έχει εκτυπωμένο ένα μήνυμα το οποίο είναι ξεχωριστό για τον κάθε πελάτη, ένα όνομα ή κάποια ημερομηνία. Αξίζει να τονίσουμε ότι η εκτύπωση είναι μόνιμη. Αυτό που θέλουμε είναι η μπομπονιέρα να είναι ένα κομμάτι από το ζευγάρι που το επιλέγει. Είναι μία μοναδική στιγμή και θα θέλαμε να μην είναι κάτι απρόσωπο.

Provagamou : Μέσα από την εμπειρία σας βλέπετε πως η νύφη παίζει καθοριστικό ρόλο για την επιλογή της μπομπονιέρας;

Vazakia : Από τα ζευγάρια που μας επισκέπτονται την τελική απόφαση για την μπομπονιέρα την έχουν οι νύφες με ποσοστό 92%. Είναι πολύ φυσιολογικό θα έλεγα διότι οι περισσότερες από εμάς σκέπτονται αυτή τη μέρα από νεαρή ηλικία και τη θεωρούν πολύ σημαντική. Εκτός αυτού το κομμάτι της αισθητικής απασχολεί συνήθως τις γυναίκες. Φυσικά τα τελευταία χρόνια διακρίνουμε και μία κινητικότητα από τους άντρες και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως και διαπιστώνουμε ότι έχουν και εξαιρετικό γούστο.
Provagamou : Συνήθως τι επιλέγουν οι μαμάδες για την βάπτιση του παιδιού τους;

Vazakia : Αυτό που διαπιστώνω ότι είναι στην υψηλή προτίμηση των κυριών που μας επισκέπτονται είναι τα Vazakia με το γλυκό του κουταλιού. Φυσικά οι επιλογές είναι πολλές όπως π.χ. Smarties, κουφέτα, παραδοσιακές καραμέλες, σοκολάτα .κ.α, όμως βλέπουμε ότι το επίπεδο στην προτίμηση στο γλυκό του κουταλιού αγγίζει πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτό μπορώ να το αιτιολογήσω, το γλυκό του κουταλιού είναι κάτι φυσικό και γευστικό, έχει μεγάλη ποικιλία και ίσως στους περισσότερους να θυμίζει λίγο κάτι από τα παιδικά μας χρόνια.

Provagamou : Πώς απαντάτε στην οικονομική κρίση που κάνει τους πελάτες σας επιφυλακτικούς;

Vazakia : Εμείς απαντάμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς με πράξεις. Οι τιμές μας ήταν άκρως ανταγωνιστικές και την περίοδο πριν την οικονομική κρίση και συνεχίζουμε με προσιτές τιμές προς όλους μέχρι σήμερα. Το σημαντικό είναι ότι παρέχουμε συμφέρουσα τιμή σε άριστη ποιότητα.
Provagamou : Προσφέρετε μέρος από τα κέρδη σας σε φιλανθρωπικό σκοπό, πώς αποφασίσατε να προχωρήσετε σε μια τόσο ευαισθητοποιημένη κίνηση;

Vazakia : Η αλήθεια είναι ότι τα κύρια στελέχη της Eurotrade Hellas & Vazakia.gr είναι μέλη εδώ και πολλά χρόνια στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο (Θεσσαλονίκης) , θεωρούμε ότι αυτή είναι η ελάχιστη συνεισφορά, παράλληλα δίδεται η ευκαιρία και στους πελάτες μας να εμπλακούν έμμεσα ή άμεσα σε ένα τόσο καλό σκοπό. Η Eurotrade Hellas έχοντας το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης έχει προγραμματίσει στην ατζέντα 2011 και άλλες φιλανθρωπικές ενέργειες και σε άλλους Μ.Κ.Ο που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Provagamou : Οι αγορές μέσω internet κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια;

Vazakia : Σύμφωνα με την διαδικτυακή έρευνα της Nielsen έδειξε πως το 86% των Ελλήνων χρηστών που χρησιμοποιούν internet, προτιμούν τις online αγορές, δηλαδή περίπου οι 8/10 Έλληνες. Η ευκολία που προσφέρουν οι ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές αυξάνουν συνεχώς το ποσοστό των καταναλωτών που προτιμούν να κάνουν τα ψώνια τους από τον υπολογιστή τους. Με τις αγορές μέσω διαδικτύου μπορεί κάποιος να εξοικονομήσει χρήματα και με μερικά κλικ μπορεί να συγκρίνει τις τιμές δεκάδων καταστημάτων με έδρα την πόλη του μέχρι εταιρείες στην άλλη άκρη του κόσμου.
Provagamou : Πόσο διάστημα νωρίτερα πριν την εκδήλωση γάμου ή βάπτισης πρέπει να δώσει κάποιος την παραγγελία του;

Vazakia : Το επιθυμητό διάστημα για εμάς είναι 4 εβδομάδες πριν για άδεια διακοσμημένα Vazakia, τώρα όσον αφορά τα Vazakia με περιεχόμενο θα προτιμούσαμε 1 ½ – 2 μήνες πριν ώστε πάντα να έχουμε μία σωστή ροή στον τομέα παραγωγής της εταιρεία μας.
Provagamou : Πού μπορεί να σας βρει κάθε ενδιαφερόμενος;

Vazakia : Τα γραφεία μας όπου και μπορούν να μας επισκεφτούν οι ενδιαφερόμενοι είναι Φασιανού Γ. 2 & Κουντουριώτου (Περιοχή Λαδάδικα) Τ.Κ. 54625, Θεσσαλονίκη με τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2310 538799, Φαξ: +30 2310 532919 και στο e-mail: vazakia@vazakia.gr & morevazakia@vazakia.gr . Οι διαδικτυακή ιστότοποι μας είναι www.eurotradehellas.gr & www.vazakia.gr απ όπου και μπορούν να δουν οι ενδιαφερόμενοι κάποια από τα προϊόντα μας.

Public Relations& Marketing Manager
Αναστασία Γαλοπούλου
Διεύθυνση:
Φασιανού Γ. 2 & Κουντουριώτου (Περιοχή Λαδάδικα)
Τ.Κ. 54625, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 538799, Φαξ: +30 2310 532919

Ελίζα Κυρτσόγλου για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.