Νυφικό μανικιούρ & πεντικιούρ απο την ειδικό Αbelia Divoli

Η Αbelia Divoli φροντίζει για περιποιημένα χέρια και πόδια τα τελευταία δέκα χρόνια μετά την αποφοιτησή της από την σχολή CARE LINE. Είναι ειδικευμένη στα νύχια από gel. Η δουλειά της χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, καλαισθησία και καθαριότητα. Στοιχεία που επιβάλλονται στους επαγγελματίες του είδους.

Provagamou : Ποιό είναι το ιδανικό μανικιούρ για μια νύφη;


Abelia Divoli: 
Το ιδανικό μανικιούρ για κάθε νύφη είναι αυτό που την κάνει να αισθάνεται άνετα. Αυτό δεν έχει να κάνει με αποχρώσεις και τεχνικές. Τα απλά και περιποιημένα νύχια ολοκληρώνουν την εικόνα τις ιδανικής νύφης.

Provagamou : Το γαλλικό μανικιούρ είναι πρώτο στις προτιμήσεις, ποιά είναι η αμέσως επόμενη επιλογή;


Abelia Divoli: Το γαλλικό μανικιούρ είναι η πιο ασφαλής επιλογή για την ημέρα του γάμου. Ο χαρακτήρας της καθε γυναίκας, οι λεπτομέρειες του νυφικού αλλά ακόμα και η διακόσμηση του χώρου, μπορεί να εμπνεύσει μια διαφορετική επιλογή.

Provagamou : Υπάρχουν διαφορές στο μανικιούρ ανάλογα με τις εποχές;


Abelia Divoli: Φυσικά και υπάρχουν! Το καλοκαίρι για παραδειγμα δεν θα τολμούσαμε ενα έντονο μανικιούρ γιατί το χρώμα τις επιδερμίδας μας ειναι σκούρο. Θα επιλεξουμε απαλά χρώματα τα οποία αναδεικνύουν το μαύρισμα μας.

Provagamou : Ποιά είναι τα πιο χρήσιμα tips για το νυφικό μανικιούρ;


Abelia Divoli: Ξεκινήστε επαφή με έναν ειδικό δύο μήνες πρίν το γάμο για να έχετε τα νύχια που ονειρεύεστε. Αγοράστε ενα ενυδατικό λαδι για τα πετσάκια, με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε την δημιουργία παρανυχίδας και το δέρμα γύρω απο τα νύχια σας θα είναι παντα μαλακό. Χρησιμοποιήστε γάντια, αποφύγετε την επάφη με χημικά και απορρυπαντικά για να έχετε παντα απαλά χέρια. Προτιμήστε τετράγωνα νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες για να μην έχετε απώλειες. Κάντε ένα spa μανικιούρ ή μια θεραπεία παραφίνης μια βδομάδα πρίν τον γάμο. Μια μέρα τόσο σημαντική όπως αυτή του γάμου σας, τα χέρια σας θα είναι σε… κοινή θέα.

Provagamou : Και τα πόδια; Στο πεντικιούρ επιβάλλεται να επιλέξουμε επίσης γαλλικό;


Abelia Divoli: 
Τα πόδια απαίτουν επίσης ιδιαίτερη περιποίηση. Καλό θα ήταν χέρια και πόδια να δένουν πάντα αρμονικά τόσο στο χρώμα όσο και στη τεχνική.

Provagamou : Πόσες μέρες νωρίτερα προτείνετε να κάνουμε το μανικιούρ-πεντικιούρ;


Abelia Divoli: Καλό θα ήταν να γίνεται μια μέρα πρίν το γάμο για να εξασφαλίσουμε τον απαιτούμενο χρόνο για το σωστό φινίρισμα. Την ημέρα του γάμου μπορουμε να περάσουμε ένα γυαλιστικό για να ανανεώσουμε την λάμψη στα νύχια μας.

Provagamou : Αν την ίδια μέρα του γάμου γίνει μικροατύχημα και κάποιο από τα νύχια χαλάσει;


Abelia Divoli: Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές του ειδικού μειώνονται οι πιθανότητες ατυχήματος. Εμείς είμαστε για οτιδήποτε κοντά σας.

Provagamou : Σχετικά με τα διακοσμητικά στοιχεία στα νύχια, στις νύφες τι συνηθίζεται;


Abelia Divoli: Το πιο σύνηθες είναι διακοσμητικά σχέδια με στρας, αυτοκόλλητα, χρυσόσκονες κτλ. Πάντα ακολουθώντας το προσωπικό στύλ και την επιθυμία τις εκάστοτε νύφης.

Abelia Divoli
T. 694 29 80 203

Γεωργία Κωτσιοπούλου για το provagamou.gr 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.