Μακιγιάζ Νύφης απο την make up artist Κωτσιοπούλου Γεωργία

Πόσο καιρό πριν πρέπει να φροντίσει η νύφη για το μακιγιάζ της;


Κωτσιοπούλου Γεωργία: Οι πιο αγχωμένες νύφες φροντίζουν ακόμα και έξι μήνες πριν για το μακιγιάζ τους. Δυό – τρεις μήνες νωρίτερα είναι ένα σχετικά ασφαλές διάστημα. Θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους την εποχή, αφού την άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες οι γάμοι πληθαίνουν. Αυτό αφορά όλες τους τις προετοιμασίες και όχι μόνο το μακιγιάζ.

Ποιες είναι οι βασικές ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να απαντήσει η νύφη;


Κωτσιοπούλου Γεωργία: Οι βασικές ερωτήσεις είναι γύρω από το στιλ του νυφικού , το χρώμα, την γραμμή, πως έχει φανταστεί τον γάμο της. Ακόμα, σε τι χρώματα θα είναι ο στολισμός και τα λουλούδια, τα αξεσουάρ (πέπλο, κοσμήματα, τιάρες κ.ά ) και φυσικά η εποχή και η ώρα που έχει οριστεί ο γάμος. Η νύφη θα πρέπει να απαντήσει επίσης για τα χρώματα που προτιμά και για το πως συνηθίζει να βάφει τον εαυτό της ωστε να διερευνηθεί το προσωπικό της στιλ.

Πόσα δοκιμαστικά χρειάζονται πριν την ημέρα του γάμου;


Κωτσιοπούλου Γεωργία: Στο πρώτο δοκιμαστικό η νύφη με την βοήθεια του ειδικού διαλέγει τα χρώματα και καταλήγουν στις τεχνικές. Είναι ένας τρόπος να νιώσει ασφαλής για το αποτέλεσμα . Μερικές φορές προκύπτει να χρειαστεί και δεύτερο δοκιμαστικό αφού η νύφη μπορεί να έχει π.χ. δει σε κάποιο περιοδικό κάτι διαφορετικό και να θέλει να το δοκιμάσει .

Πόσο τολμηρή θα πρέπει να είναι στις επιλογές της;


Κωτσιοπούλου Γεωργία: Συνήθως συμβουλεύω τις μελλόνυμφες να μην τολμούν μεγάλες αλλαγές ενόψει του γάμου τους, δεν είναι επιθυμητό να φτάσουν στην εκκλησία και να μην τις αναγνωρίζουν οι φίλοι και οι συγγενείς. Όπως επίσης δεν προτείνω ακραίες τάσεις στο μακιγιάζ, αφού σκέφτομαι ότι είναι πιθανόν μετά από μερικά χρόνια που θα βλέπουν το video και στις φωτογραφίες αυτές οι τάσεις να είναι ξεπερασμένες.

Ποιές είναι οι τάσεις για το 2011;


Κωτσιοπούλου Γεωργία: Στο νυφικό μακιγιάζ καλό είναι να μην τηρούνται τάσεις αφού κάθε νύφη είναι ξεχωριστή με την δική της προσωπικότητα και στιλ. Σε γενικές γραμμές προτιμούνται το φυσικό μακιγιάζ, οι γήινοι τόνοι και οι ελαφριές συνθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαγορευονται τα smokey eyes και οι έντονες αποχρώσεις.

Κωτσιοπούλου Γεωργία
Make up Artist
T: 6944 25 46 81 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.