Νεράιδες Nails & Beauty Νυφικό μανικιούρ & πεντικιούρ

Στο Νεράιδες Nails & Beauty στον Βύρωνα ζητείστε την χαμογελαστή Τζούλια. Η πρώην δασκάλα χορού αγάπησε την Ελλάδα, άφησε την Ιταλία, ασχολήθηκε με την φροντίδα των νυχιών που τόσο αγαπά και πλέον είναι η καλή νεράιδα της ομορφιάς για όλους εμάς αλλά και για πολλούς επώνυμους.
Provagamou : Ποιο είναι το ιδανικό μανικιούρ για μια νύφη;

Νεράιδες Nails & Beauty : Το ιδανικό μανικιούρ για μια νύφη είναι ένα ολοκληρωμένο spa μανικιούρ. Δηλαδή καθαρισμός των νυχιών, σωστό σχήμα στο νύχι ώστε να γίνει καλύτερο το βάψιμο, peeling ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, και τέλος μασάζ με ενυδατική κρέμα.
Provagamou : Αν το γαλλικό είναι πρώτο στις προτιμήσεις, ποια είναι η αμέσως επόμενη επιλογή;

Νεράιδες Nails & Beauty : Το γαλλικό είναι όντως η πρώτη επιλογή. Μια δεύτερη επιλογή είναι απαλό χρώμα με κάποιο διακριτικό σχέδιο στο δάχτυλο της βέρας. Τα τελευταία χρόνια κάποιες νύφες επιλέγουν βάψιμο με έντονα χρώματα που να ταιριάζουν με τα χρώματα του στολισμού της εκκλησίας ή να ταιριάζουν με κάποιο χρώμα που ίσως να υπάρχει στο νυφικό.
Provagamou : Υπάρχουν διαφορές στο μανικιούρ ανάλογα με τις εποχές;

Νεράιδες Nails & Beauty : Διαφορές υπάρχουν. Τον χειμώνα χρησιμοποιούμε ενυδατικές μάσκες ή παραφίνη διότι με το κρύο το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Πάντως η μεγαλύτερη διαφορά είναι στα χρώματα. Τον χειμώνα επιλέγουμε περισσότερο σκούρα χρώματα (μπορντό, μαύρο, γκρι, μωβ) ανάλογα με την μόδα ενώ το καλοκαίρι πιο ανοιχτά ή φωσφοριζέ χρώματα.
Provagamou : Ποια είναι τα πιο χρήσιμα tips για το νυφικό μανικιούρ;

Νεράιδες Nails & Beauty : Τα πιο σημαντικά tips είναι αυτά που είπαμε στην αρχή για το ιδανικό μανικιούρ.
Provagamou : Και τα πόδια; Στο πεντικιούρ επιβάλλεται να επιλέξουμε επίσης γαλλικό;

Νεράιδες Nails & Beauty : Για τα πόδια επιβάλλεται να διαλέξουμε ότι έχουμε διαλέξει για τα χέρια.
Provagamou : Πόσες μέρες νωρίτερα προτείνετε να κάνουμε το μανικιούρ-πεντικιούρ;

Νεράιδες Nails & Beauty : Το ιδανικό είναι μια μέρα πριν το γάμο ώστε τα νύχια να στεγνώσουν όπως πρέπει. Καλύτερα όχι την μέρα του γάμου διότι σίγουρα με όλο το τρέξιμο και με όλο τον κόσμο που ασχολείται με την νύφη (μακιγιέρ, κομμώτρια) κάτι θα χαλάσει και σε καμία περίπτωση η μανικιουρίστα δεν θα κάνει την ίδια δουλειά που θα έκανε με την ησυχία της μια μέρα πριν το γάμο.
Provagamou : Αν την ίδια μέρα του γάμου γίνει μικροατύχημα και κάποιο από τα νύχια χαλάσει;

Νεράιδες Nails & Beauty : Αν έχει γίνει σωστή και επαγγελματική δουλειά δύσκολα κάτι θα χαλάσει. Αν όμως γίνει κάποιο μικροατύχημα και κάτι χαλάσει εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς. Καλό θα ήταν η νύφη να έχει αγοράσει το χρώμα το οποίο έχει διαλέξει έτσι ώστε αν χαλάσει κάτι στο βάψιμο να το διορθώσει. Αν σπάσει κάποιο νύχι και είναι αδύνατον να έρθει η μανικιουρίστα να της το φτιάξει τότε μπορεί απλά να το λιμάρει.
Provagamou : Σχετικά με τα διακοσμητικά στοιχεία στα νύχια, στις νύφες τι συνηθίζεται;

Νεράιδες Nails & Beauty : Κάτι διακριτικό (λουλουδάκι, φύλλα) στο δάχτυλο της βερας. Όχι υπερβολές.

Νεράιδες nails and Beauty
Αγιας Σοφιας 75
Βύρωνας
T : 210 7624555

Γεωργία Κωτσιοπούλου για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.