Βραδυνά φορέματα οίκου Nikomia – σχεδιάστρια Μία Eυγενειάδου

Η Μία Eυγενειάδου είναι συνεργατης του Οικου Ρεσπέρης και μαζί με τον Νίκο σχεδιαζουν και υλοποιούν τη συλλογη βραδινών NIKOMIΑ, η οποία παρουσιάστηκε και στην Athens exclusive designers’ week. Και οι δύο είναι απόφοιτοι της σχολής PANSIC.

Provagamou : Πως ορίζει το στιλ ο οίκος Nikomia και πως μπορεί να το κατακτήσει μια γυναίκα;

NIKOMIΑ : Για κάθε μια γυναίκα είναι διαφορετικό. Έχει να κάνει πιο πολύ με την προσωπικότητα και τις ανάγκες της. Το στυλ της κάθε μιας προσδιορίζεται από το συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν μια αρμονία.

Provagamou : Ποια είναι τα πρότυπα σας; Ποιοι σχεδιαστές σας έχουν εμπνεύσει;

NIKOMIΑ : Αγαπάμε πολλούς και διαφορετικούς σχεδιαστές σε ύφος και καινοτομίες και έχουμε εμνευστεί από δημιουργούς όπως Alexander McQueen, Gaultier και αγαπημένος οίκος είναι ο Balencianga.

 

Provagamou : Τι θα ήθελες να νιώθει η νύφη που θα επιλέξει να φορέσει κάποια δημιουργία σου;

NIKOMIΑ : Το πιο σημαντικό είναι να νοιώθει μοναδική και όμορφη μέσα στο φόρεμα, μια τόσο σημαντική μέρα για εκείνη.

Provagamou : Ποια είναι τα οφέλη από την επιλογή ενός φορέματος από τον οίκο Nikomia;

NIKOMIΑ : Αρχικά προτείνουμε διαχρονικά αλλά και πολύ μοντέρνα κομμάτια τα οποία δεν ακυρώνονται με μία φορά που θα φορεθούν. Επίσης πολύ σημαντικό, αν όχι σημαντικότερο είναι ότι τα ρούχα προσαρμόζονται – κατασκευάζονται στις διαστάσεις κάθε σώματος, που είναι και το μότο του οίκου Nikomia. Kαι τρίτον είναι ότι οι δικές μας προτάσεις κυμαίνονται στα 250-300 ευρώ εκτός από ειδικές περιπτώσεις σχεδίων που δεν προέρχονται από τη δική μας συλλογή.

 

Provagamou : Γιατί μια νύφη να επιλέξει να αλλάξει το νυφικό της με ένα φόρεμα;

NIKOMIΑ : Πρώτον η άνεση, δηλαδή να φορέσει κάτι η νύφη εξίσου ή σχεδόν το ίδιο εντυπωσιακό και να μπορεί να κινείται – χορευει πιο άνετα. Και δεύτερον, η επιλογή να εντυπωσίασει με μία ωραία εμφανιση η οποία θα αναδεικνύει την αισθητική της και την προσωπικότητά της.

Οίκος Nikomia

Σκόπα 2 και Ερμού στον 5ο όροφο-Αθήνα

Γεωργία Κωτσιοπούλου για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.