Η μπομπονιέρα παντρεύτηκε με το κρασάκι και έγινε “ boboniera wine”

Η εταιρεία boboniera wine τα τελευταία 6 χρόνια, από το 2005, δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου. Κατάφερε να παντρέψει την παράδοση με την πρωτοτυπία και να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Μπομπονιέρες και προσκλητήρια, γάμου και βάπτισης τυπωμένα πάνω σε μπουκαλάκι κρασί, και διακοσμημένα με ό,τι επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Provagamou : Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το χώρο του γάμου;

Boboniera Wine : Δημιουργώντας μια νέα ιδέα, μπομπονιέρας με κρασάκι και συνδυάζοντας αυτές με χειροποίητο στόλισμα είδαμε μεγάλη ανταπόκριση από τα νεαρά ζευγάρια που τους άρεσε η ιδέα αυτή. Αυτό μας έδωσε το κίνητρο να ασχοληθούμε με αυτό τον χώρο.

 

Provagamou : Ποιες δυνατότητες προσφέρετε στο υποψήφιο ζευγάρι ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του για μια ξεχωριστή μπομπονιέρα και ένα προσκλητήριο.

Boboniera Wine : Οι δυνατότητες είναι πάρα πολλές καθώς και οι συνδυασμοί που μπορεί να επιλέξουν τα ζευγάρια προσαρμόζοντας στην μπομπονιέρα- κρασάκι την δική τους ετικέτα και τον δικό τους στολισμό σε πολλούς χρωματισμούς έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στο δικό τους στυλ. Το ίδιο ισχύει και για την βάπτιση όπως επίσης και στην πρόσκληση όπου οι επιλογές είναι και σε αυτή την περίπτωση παρά πολλές.

 

Provagamou : Η επίσκεψη στο χώρο του διαδικτύου έχει αντικαταστήσει κατά έναν τρόπο την επίσκεψη στον εκθεσιακό σας χώρο;

Boboniera Wine : Πιστεύουμε πως ναι. Είναι ευκολία για το μελλόνυμφο ζευγάρι να επιλέξει την μπομπονιέρα ή το προσκλητήριο μέσα από το ίντερνετ. Γλιτώνει με αυτό τον τρόπο χρόνο και αποφεύγει κάθε κούραση και κόπο βρίσκοντας παράλληλα αυτό που του αρέσει. Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον είναι πολλές οι εταιρίες και οι επιλογές που μπορεί κάποιος να βρει στο διαδύκτιο.

Provagamou : Αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε έχετε να προτείνεται οικονομικές λύσεις;

Boboniera Wine : Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε στην boboniera wine μέλημά μας ήταν και είναι οι χαμηλές τιμές και το καλαίσθητο αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο έχουμε μπομπονιέρες από το 1 ευρώ ακόμα και προσκλητήριο σε τιμές που ξεκινούν ακόμα πιο χαμηλά.

 

Provagamou : Πόσο νωρίς πρέπει να επιλέξουμε προσκλητήριο και μπομπονιέρες για το γάμο;

Boboniera Wine : Τα προσκλητήρια καλό θα είναι να τα έχουμε νωρίς. Μόλις το ζευγάρι καταλήξει σε εκκλησία , δεξίωση και επιλέξει τους κουμπάρους του, μπορούν να προχωρήσουν στο προσκλητήριο. Ας μην ξεχνάμε και τον χρόνο που απαιτείται για να μοιραστούν. Την μπομπονιέρα μπορούν και τον τελευταίο μήνα πριν τον γάμο να την επιλέξουν.

Provagamou : Ποια εποχή θα λέγατε πώς είναι η full περίοδος για τους γάμους;

Boboniera Wine : Η εποχή που παρουσιάζει έξαρση η δουλειά μας πάνω στο γάμο είναι μετά το Πάσχα και έως τον Σεπτέμβριο με εξαίρεση μια με δεκαπέντε Αυγούστου. Το ίδιο ισχύει και για την βάφτιση, μόνο που εδώ έχουμε αρκετές και τους χειμερινούς μήνες.

 

Provagamou : Από την εμπειρία σας η νύφη είναι εκείνη που επιλέγει τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια; Θυμάστε κάποιο περιστατικό που ο γαμπρός είχε την επιλογή και σας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;

Boboniera Wine : Στις περισσότερες των περιπτώσεων η νύφη επιλέγει. Πάντως μας έτυχαν και λίγες περιπτώσεις να επιλέξει ο γαμπρός, ο οποίος βέβαια συμβουλεύτηκε στο τέλος την νύφη.

Provagamou : Συνήθως οι πελάτες σας θέλουν μπομπονιέρες που να συνδυάζονται με το νυφικό ή το γενικότερο σύνολο του γάμου;

Boboniera Wine : Συνήθως θέλουν να ταιριάζει η μπομπονιέρα τους με το γενικότερο σύνολο του γάμου αλλά δεν αποκλείεται αν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νυφικό να προσαρμόσουμε και την μπομπονιέρα μας σε αυτό.

 

Provagamou : Ποιοι είναι στόχοι της επιχείρησή σας για το μέλλον;

Boboniera Wine : Στόχος μας είναι να περάσουμε στο ζευγάρι την εικόνα ώστε να μας εμπιστευθεί για να κάνει τον γάμο ή την βάπτιση σε μας προσφέροντας του το καλύτερο αποτέλεσμα στην οικονομικότερη τιμή. Χαρά και ικανοποίηση για μας είναι όταν επικοινωνούν μαζί μας τα ζευγάρια μετά το γεγονός για να μας ευχαριστήσουν γιατί έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και αυτοί αλλά και οι καλεσμένοι τους από την δουλειά μας. Αυτό μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ότι καλύτερο και πιο πρωτότυπο μπορούμε.

Provagamou : Πού μπορεί να σας βρει ένα ζευγάρι που ετοιμάζει το γάμο του;

Boboniera Wine : Αρχικά στις δύο μεγάλες εκθέσεις γάμου- βάπτισης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ΜΕΚ Παιανίας και στο Βελλίδειο αντίστοιχα. Επίσης σε περιοδικά γάμου και ακόμα πιο εύκολα στο site μας www.bobonierawine.gr . Tέλος στον εκθεσιακό μας χώρο στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Bobonierawine

Θεόδωρος Τσαμτσακίρης

τηλ/fax 23960 24593

mob. 6977441035

info@bobonierawine.gr

www.bobonierawine.gr

Ελίζα Κυρτσόγλου για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.