Λουλούδια και συνθέσεις από το ανθοπωλείο Logothetis Flowers

Το ανθοπωλείο “Logothetis Flowers” είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1987. Συνδυάζοντας το μεράκι με το καλό γούστο οι άνθρωποι στο “Logothetis Flowers” είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τις συνθέσεις που επιθυμείτε για τον γάμο σας και την βάπτιση του παιδιού σας, και να προσαρμόσουν τις ανάγκες σας στην τιμή που εσείς επιθυμείτε.

Provagamou : Πιστεύετε πως είναι καλύτερο να διαλέγουμε λουλούδια εποχής για το γάμο μας;

Logothetis Flowers : Φυσικά. Κάθε λουλούδι αντιπροσωπεύει την εποχή του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πασχαλιά που ανθίζει το Πάσχα. Είναι πιο ανθεκτικά , ποιοτικά και κοστίζουν λιγότερο τα λουλούδια εποχής. Πλέον μπορεί κάποιος να ζητήσει σχεδόν οποιοδήποτε λουλούδι οποιαδήποτε εποχή, με συμβιβασμούς συνήθως στη ποιότητα αλλά και υψηλό κόστος.

Provagamou : Ποια λουλούδια εσείς προτείνετε στους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους;

Logothetis Flowers : Οι ορτανσίες οι πεόνιες και οι κάλες είναι λουλούδια ανοιξιάτικα και μέχρι τα μέσα καλοκαιριού μπορούν να δώσουν ένα εντυπωσιακό και ρομαντικό στολισμό. Οι ζέρμπερες πάλι και τα τριαντάφυλλα που παράγονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων , τα οριεντάλ , τα ηλιοτρόποια, ακόμα τα shamrock , το babys breath και η ελιά σαν πρασινάδα προτείνονται για μια ωραία διακόσμηση.

Provagamou : Συνήθως σε μια βάπτιση τι επιλέγουν οι γονείς ως στολισμό;

Logothetis Flowers : Στον εσωτερικό χώρο του ναού πλέον, τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν μόνο τη διακόσμηση της κολυμπήθρας, σε αντίθεση με τον προαύλιο χώρο που ζητούν κάτι πλούσιο και εντυπωσιακό. Αρκετές φορές έχουν και κάποιο θέμα όπως ο πειρατής ή πεταλούδα ή νεράιδα ή ο βάτραχος κ.α όπου θέλουν το θέμα να υπάρχει στη διακόσμηση ή και να αντιπροσωπεύει τη διακόσμηση.

Provagamou : Πώς απαντάτε στην οικονομικά δύσκολη εποχή που διανύουμε

Logothetis Flowers : Οι πελάτες που μας επισκέπτονται θέλουν κάτι όμορφο, φρέσκο και σίγουρα να έχει λογική τιμή. Εμείς σαν επιχείρηση προσφέρουμε ποιότητα σε λογικό κόστος και είμαστε διατεθειμένοι να βρούμε κάποια πρόταση για το ποσό που θέλει να διαθέσει ο κάθε πελάτης.

Provagamou : Ποια λουλούδια προτείνετε για την σύνθεση της νυφικής ανθοδέσμης;

Logothetis Flowers : Η νυφική ανθοδέσμη είναι κάτι το προσωπικό. Πολλές νύφες διαλέγουν τα τριαντάφυλλα σαν μια πιο ασφαλής επιλογή. Ένα μπουκέτο όμως από λευκές πεόνιες , κάλες, φαλενόψις ή και φρέζιες είναι μια επιλογή που θα ξεχωρίσει και θα προσέξουν οι καλεσμένοι σας.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν το γάμο ή την βάπτιση πρέπει να σας επισκεφθεί κάθε ενδιαφερόμενος;

Logothetis Flowers : Εξαρτάται από την εποχή. Αν το μυστήριο είναι κάποιο μήνα από τους Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο Σεπτέμβριο, Οκτώβριο όπου γίνονται πολλά μυστήρια, τρεις μήνες πριν πρέπει να μας επισκεφθούν. Διαφορετικά ένα με δύο πριν.

Logothetis Flowers
Υπεύθυνος Εκδηλώσεων: Λογοθέτη Αντιγόνη
Ελ.Βενιζέλου 58 και Αριστοτέλους 52
Δραπετσώνα
Τηλέφωνο: 2104629172
www.logothetisflowers.gr

Ελίζα Κυρτσόγλου για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.