Λουκεράτες για προσωποποιημένο δώρο στο γάμο και τη βάφτιση

Για την πιο σημαντική μέρα ενός ζευγαριού, η Λουκεράτες προσφέρεται να δώσει ιδέες και προτάσεις για προσκλητήρια, ροδοπέταλα, καλάθια για τα τραπέζια, κεριά personalized και άλλα τόσα που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε….

Provagamou : Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας…

Λουκεράτες : Η Λουκεράτες είναι νέα επιχείρηση στο χώρο του γάμου και της βάπτισης με ανοδική πορεία. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2009 και φέτος λάβαμε μέρος και στην έκθεση γάμου – βάφτιση στο Περιστέρι. Εκεί μας γνώρισε αρκετός κόσμος. Το αντικείμενο μας είναι το προσωποποιημένο δώρο, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί για κάθε εκδήλωση. Έχουμε μεταλλικά δοχεία δώρου, κουτάκια και τσαντούλες χάρτινες σε πάρα πολλά σχέδια καθώς και τις σοκολάτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν προσκλητήριο σε κάθε εκδήλωση ή ένα όμορφο ευχαριστήριο δώρο.

Provagamou : Για την περίσταση του γάμου τι προσφέρετε;

Λουκεράτες : Για το γάμο μπορούμε να προσφέρουμε δοχεία δώρου με σχετικά σχέδια (για στολισμό, μπομπονιέρα αλλά και για τα αναμνηστικά μας-κάρτες ευχές κ.α.), συνθέσεις με σοκολατάκια (ατομικά ή να τα προσθέσουμε σε δοχείο), ακόμα οι τούρτες από σοκολατάκια γεμάτες με καραμέλες είναι ένα μέρος του στολισμού στο κεντρικό τραπέζι. Για μπομπονιέρες γάμου έχουμε κουτάκια σε σχήμα νυφικό φόρεμα και γαμπριάτικο κουστούμι, κουτάκια με χερούλι σε γαμήλιο θέμα. Αντί για κάρτες με τα ονόματα των καλεσμένων μπορούμε να φτιάξουμε χάρτινες καρδούλες που χωράνε μέσα μια σοκολάτα. Πάνω στα κουτάκια ή στη σοκολάτα μπορούμε να γράψουμε το όνομα του καλεσμένου.

Provagamou : Τα nappy cakes ή αλλιώς κέικ από πάνες, είναι μια ξενόφερτη μόδα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, ανταποκρίνεται το κοινό;

Λουκεράτες : Τα nappy cakes είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για την νέα μητέρα από τις φίλες της με τα πρώτα απαραίτητα για το μωρό της όλα σε ένα μέρος. Μπορεί να είναι ξενόφερτη μόδα στην Ελλάδα αλλά και πόσες άλλες ξένες τάσεις αφομοιώθηκαν στην ελληνική πραγματικότητα; Εμείς στην Λουκεράτες προσπαθούμε να φτιάξουμε τις τούρτες σε διάφορα σχήματα (ποδήλατα, στεφάνια) για να διαφέρουμε στην αγορά. Σίγουρα, πολλές μαμάδες τα φτιάχνουν και μόνες τους αλλα τις κλασσικές ενός ορόφου η διώροφες.

Provagamou : Ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρετε διακρίναμε το σετ γλυκισμάτων γάμου…

Λουκεράτες : Τα σετ γλυκισμάτων έρχονται σε πολλά σχέδια και διαμορφώνονται για κάθε εκδήλωση, είτε είναι για γεννητούρια, είτε για βάφτιση, ακόμα για γενέθλια ή και για γιορτή αποφοίτησης. Αποτελούνται από διάφορα αντικείμενα που μπορούν να τυλιχτούν με το ίδιο θέμα για ποικιλία ευχαριστήριων δώρων στους καλεσμένους μας. Συνήθως αποτελούνται από περιτύλιγμα για σοκολάτα, γλειφιτζούρια ή καραμέλες, μίνι σοκολατάκια και κάλυμμα σακούλας (τις βάζουμε πάνω από μια σακούλα που έχουμε βάλει μέσα 2 η 4 σοκολατάκια μίνι στο ίδιο θέμα).

Provagamou : Εκτός του γάμου, ποιες άλλες περιστάσεις εξυπηρετούν τα προϊόντα σας;

Λουκεράτες : Τα προϊόντα της Λουκερατες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση όπως γάμο, βάφτιση, παιδικά πάρτι, γενέθλια μεγάλων, αποφοίτηση, bridal & baby shower. Ακόμα έχουμε θέματα για το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά καλύπτουμε και δώρα για ξένες γιορτές όπως το Ηallowe’en και το St. Patrick’s Day καθώς και θρησκευτικές γιορτές.

Provagamou : Για την δύσκολη οικονομικη περίοδο που βρισκόμαστε,έχετε να προτείνετε προσιτές τιμές ή κάποια συμφέροντα πακέτα;

Λουκεράτες : Η περίοδο της κρίσης μας έχει αγγίξει όλους και γι αυτό το λόγο η Λουκεράτες προσφέρει μια έκπτωση 10% σε παραγγελίες άνω των 100 ευρώ και 20% σε παραγγελίες άνω των 400 ευρώ.

Provagamou : Πόσο καιρό πρίν πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Λουκεράτες : Για μικρές παραγγελίες χρειάζεται 1-3 ημέρες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας (εφόσον έχουμε καταλήξει στο σχέδιο που θέλουμε). Για πιο μεγάλες παραγγελίες, 1-2 εβδομάδες είναι αρκετές.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.loukerates.gr

info@loukerates.gr

τηλ 210 9929459

Αργυρούπολη
Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.