Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα

Πρωτότυπες ιδέες, υλικά προσεκτικά επιλεγμένα, άψογη εκτέλεση, ποιότητα και όλα θα κυλήσουν όμορφα, ευχάριστα, χωρίς άγχος και οι επιλογές σας θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας…με την υπογραφή της Αλεξάνδρας Μιμίκου….

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΜΙΚΟΥ γλυκά & …. άλλα είναι μια boutique γλυκών στο κέντρο της Χαλκίδας. Ιδρύθηκε το 2008 από την Αλεξάνδρα Μιμίκου και την Αναστασία Μάνδρου και εδώ ισχύει αυτό που λένε ότι κάναμε το χόμπυ μας επάγγελμα… Είναι ένα new age ζαχαροπλαστείο όπου καθημερινά παρασκευάζουμε στο δικό μας εργαστήριο, γλυκά υψηλής ποιότητας και αισθητικής, εφόσον μέντοράς μας υπήρξε ο Chef Patissier Δημήτρης Χρονόπουλος. Εκτός από γαλλική patiserie κάνουμε και μια σειρά γλυκών δημιουργημάτων για εκδηλώσεις (γάμους, βαπτίσεις, παιδικό πάρτυ) όπως cup cakes, μπισκότα και τούρτες παιδικές σε ότι σχέδιο, χρώμα και γεύση μπορείτε να φανταστείτε, αλλά και κατασκευές από μπεζέδες, τρούφες… όλα φτιαγμένα στο χέρι με διαλεχτές πρώτες ύλες. Γαλλική σοκολάτα valrhona, γάλα και φρέσκα αυγά, βούτυρο αγελάδας, βανίλια Μαδαγασκάρης και φρούτα εποχής. Τίποτα έτοιμο δεν μπαίνει στο εργαστήριο μας , από το παντεσπάνι μέχρι το γλάσο και τη διακόσμηση, τα γλυκά μας είναι φτιαγμένα από αγνά, διαλεχτά υλικά, όλο γεύση.

Provagamou : Η Αλεξάνδρα Μιμικου μπορεί να εκπληρώσει κάθε εικόνα της φαντασίας μας σε τούρτα;

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Οι τούρτες μας είναι όλες από βρώσιμα υλικά, τα παιχνιδάκια και οτιδήποτε διακοσμητικό το φτιάχνουμε στο χέρι από πάστα ζάχαρης ή από αμυγδαλόπαστα. Μαζί με τον πελάτη συζητάμε την ιδέα του, το αγαπημένο του χρώμα, ή τον αγαπημένο του ήρωα και το κάνουμε ευφάνταστη τούρτα, cup cake, μπισκότα, γλειφιτζούρια κ.α.

Provagamou : Δημιουργείτε τούρτες πρωτότυπες, πεντανόστιμες και ιδιαίτερες…όμως αποκλειστικά και μόνο τούρτες;

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Όχι βέβαια. Εκτός από τούρτες φτιάχνουμε και cup cakes και μπισκότα σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και περίτεχνες κατασκευές από γλυκά ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Επίσης καθημερινά ψήνουμε cookies με μέλι & μαύρη ζάχαρη σε διάφορες γεύσεις (σοκολάτα φουντούκι, σταφίδες cranberries καρύδι κανέλα) , μπισκότα βουτύρου (βανίλιας μαδαγασκάρης, σοκολάτα, λεβάντα), τάρτες με τραγανό μπισκότο και σοκολάτα, φράουλα με κρέμα βανίλιας, μήλου με κρέμα αμυγδάλου, αχλάδι με καραμέλα, κ.α.

Provagamou : Προτείνετέ μας ένα συνδυασμό γεύσεων σε τούρτα που θα απογείωνε τον κάθε ουρανίσκο…

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Μπαβαρουάζ σοκολάτας γάλακτος με τραγανές πέρλες σοκολάτας, ή σοκολάτα τζιαντούγια με καραμελωμένα φουντούκια και τραγανό φύλλο σοκολάτας, ακόμη μους αχλάδι με μήλα σωταρισμένα με αμαρέττο και φρέσκια βανίλια, μπαβαρουάζ βανίλιας μαδαγασκάρης με κρέμα αμυγδάλου….. έτσι για να πάρετε μια πρώτη γεύση…

Provagamou : Στους μελλόνυμφους του 2011 τι σχέδιο τούρτας θα προτείνατε;

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Κάτι αισιόδοξο και ρομαντικό όπως τετραόροφη τούρτα με τρισδιάστατες καρδιές με χαρούμενες χρωματικές πινελιές.

Provagamou : Εκτός του γάμου ποιες άλλες περιστάσεις μπορείτε να καλύψετε;

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Βαπτίσεις , παιδικά πάρτυ, γενέθλια, catering γλυκών και αλμυρών (finger food) με συνοδεία κοκτέιλ, εταιρικές εκδηλώσεις κ.α.

Provagamou : Η τέχνη λοιπόν από τους πίνακες και τα γλυπτά μπορεί να μεταφερθεί στο πιάτο μας σε φαγώσιμη μορφή…αλλά σε προσιτή τιμή;

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Πάντα προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη ποιότητα σε προσιτές τιμές .

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθει ο ενδιαφερόμενος σε επικοινωνία μαζί σας;

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Επειδή είναι όλα χειροποίητα χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες για κάθε περίπτωση.

Provagamou : Που μπορεί να σας βρει το ενδιαφερόμενο ζευγάρι;

Αλεξάνδρα Μιμικου γλυκά & … άλλα Στο κατάστημά μας στη Χαλκίδα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΜΙΚΟΥ , γλυκά & … άλλα

Φαρμακίδου 10 (έναντι Δημαρχείου και εντός στοάς) , Χαλκίδα

τηλ: 22210 82886, 6944899629

Επίσης παραδίδουμε παραγγελίες ή κλείνουμε ραντεβού και στην Αθήνα στη Νέα Ερυθραία σε συνεργαζόμενο κατάστημα διοργάνωσης γάμου βάπτισης (GREEN FESTIVAL, Αγίων Σαράντα 42 & Ρήγα Φεραίου)


Στοιχεία Επικοινωνίας

ΜΙΜΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΕ

Φαρμακίδου 10,

34100 Χαλκίδα

Τηλ: 22210 82886, Φαξ: 22210 82865

email:info@alexandramimikou.gr

www.alexandramimikou.gr

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.