Κτήμα Καλυψώ για τον Γάμο και την Βάπτιση

Όλα ξεκινούν μόλις φτάσετε στο Κτήμα Καλυψώ με τον φωτιζόμενο βραχόκηπο και τις εντυπωσιακές λίμνες, τα έλατα, τα πεύκα, τα οπωροφόρα δέντρα και το φροντισμένο γκαζόν, να συνθέτουν ένα πραγματικά μαγευτικό τοπίο…. διότι όλη η ομάδα στο Κτήμα Καλυψώ με συνέπεια, επαγγελματισμό και ευγένεια υπόσχεται να είναι δίπλα σας ώστε να διοργανώσουν την εκδήλωση που θέλετε, δημιουργώντας ξεχωριστές εντυπώσεις και αναμνήσεις. Κτήμα Καλυψώ. Χώρος να χαίρεσαι!

Πείτε μας λίγα λόγια για το Κτήμα Καλυψώ…

Κτήμα Καλυψώ :Το Κτήμα Καλυψώ ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από έξι χρόνια. Οι πρώτοι γάμοι που έγιναν ήταν καθοριστικοί για τον χώρο. Η ευχάριστη διάθεση, η φυσική ομορφιά του τοπίου και οι παροχές μας σε σχέση με τις προσιτές τιμές, ήταν αυτές, που έκαναν το Κτήμα Καλυψώ γνωστό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από στόμα σε στόμα, μέσω του κόσμου που ερχόταν στις δεξιώσεις μας. Συνήθως οι πελάτες μας ,έρχονται συστημένοι από κάποιον, που βρέθηκε σε κάποια δεξίωση στον χώρο μας και πέρασε καλά.

 

Σε τι μπορείτε να καλύψετε τους μελλόνυμφους την ημέρα του γάμου τους;

Κτήμα Καλυψώ :Οι παροχές του χώρου για τους μελλόνυμφους, έχουν να κάνουν αρχικά με τις ανάγκες τους. Εμείς μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο το οποίο συμπεριλαμβάνει την παροχή του χώρου, την παροχή του φαγητού καθώς επίσης τον στολισμό της δεξίωσής τους, και την μουσική κάλυψη της βραδιάς. Πέρα από αυτό σεβόμενοι τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, δεν τους επιβάλλουμε αποκλειστικές συνεργασίες. Τι εννοώ με αυτό; Σε περίπτωση που κάποιο ζευγάρι έχει το δικό του catering ή τον δικό του D.J. εμείς απλά του προσφέρουμε τον χώρο.

 

Ποιος είναι ο χώρος αλλά και οι παροχές του κτήματος;

Κτήμα Καλυψώ :Το Κτήμα Καλυψώ είναι ένας καταπράσινος χώρος 12 στρεμμάτων. Είναι ένας χώρος με φυσική ομορφιά που ξεφεύγει από τους στημένους χώρους δεξιώσεων. Υπάρχει άνετο parking με παρκαδόρους, για να διευκολύνουν την προσέλευση των καλεσμένων. Ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε δεξίωσης. Υπάρχει ξενώνας τον οποίον μπορεί να χρησιμοποιήσει το ζευγάρι για φρεσκάρισμα ή για ξεκούραση. Στο Κτήμα Καλυψώ δεν έχουμε περιορισμό στο ωράριο και συνήθως οι δεξιώσεις μας τελειώνουν τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Πέραν του όμορφου χώρου που προσφέρετε, μπορείτε να καλύψετε και άλλες ανάγκες μιας εκδήλωσης;

Κτήμα Καλυψώ :Αναλαμβάνουμε την παροχή του φαγητού, την μουσική κάλυψη της δεξίωσης καθώς επίσης και τον στολισμό του χώρου ανάλογα με τις επιλογές του ζευγαριού. Οι συνεργάτες που έχουμε στο κομμάτι του catering και της μουσικής είναι δοκιμασμένοι τα τελευταία χρόνια και οι παροχές τους είναι πολύ αξιόλογες . Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μία ευχάριστη διάθεση στο ζευγάρι και στους καλεσμένους και συμβάλλουμε στην ομαλή διεξαγωγή της δεξίωσης.

 

Εκτός της δεξίωσης γάμου, αναλαμβάνεται να καλύψετε και άλλες εκδηλώσεις;

Κτήμα Καλυψώ :Συνήθως τα ζευγάρια που παντρεύονται στο Κτήμα Καλυψώ, έρχονται να κάνουν και την βάπτιση του πρώτου τους παιδιού. Πέρα από τους γάμους και τις βαπτίσεις έχουμε αναλάβει πολλά εταιρικά events, cocktail party, και επίσης παιδικά πάρτι στα οποία τα παιδιά μπορούν να κινηθούν και να παίξουν άνετα στον χώρο, νιώθοντας ασφάλεια οι γονείς τους.

 

Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βρισκόμαστε, ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές;

Κτήμα Καλυψώ :Οι τιμές μας σε σχέση με την ποιότητα των παροχών μας, ήταν προσιτές από τότε που ξεκινήσαμε. Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος, που γίναμε γρήγορα γνωστοί στον χώρο του γάμου. Την σημερινή περίοδο και λόγω κρίσης αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τα μελλόνυμφα ζευγάρια προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές τιμές και χωρίς πλαφόν στον αριθμό των καλεσμένων τους. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν τον γάμο των ονείρων τους, στον χώρο μας, αλλά χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για περισσότερα άτομα από όσα πραγματικά θα ήθελαν κοντά τους.

 

Πόσο διάστημα πριν πρέπει να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι μαζί σας;

Κτήμα Καλυψώ :Τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να κάνουν την δεξίωση του γάμου τους στον χώρο μας συνήθως έρχονται 8-10 μήνες πριν. Έτσι έχουμε μία ευελιξία σε σχέση με τις ημερομηνίες που ενδιαφέρονται και την εκκλησία που θέλουν να τελέσουν το μυστήριο τους. Βέβαια, στην σημερινή εποχή, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και βλέπουμε όλο και πιο συχνά ζευγάρια να αποφασίζουν έξι μήνες πριν για το γάμο τους και να έρχονται να κλείνουν την δεξίωση τους.








Στοιχεία Επικοινωνίας

info@ktima-kalipso.gr

Tηλ:+302295042832

Κιν: +30 6932 310769

42ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών -Λαμίας

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.