Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πρώτη χρονιά στο νέο σας σπίτι σας οικογένεια και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι must have. Αν ανήκετε στην κατηγορία των μοντέρνων ή των οικολογικά συνειδητοποιημένων ζευγαριών ακολουθούν μερικές εξαιρετικές προτάσεις για ένα εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χάρτινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Η πιο οικονομική λύση. Θα σας κοστίσει περίπου 20$ για ένα δεντράκι ένα μέτρο που μπορείτε να βάψετε, στολίσετε και διακοσμήσετε όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

X-Max Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κόντρα πλακέ

Δέντρο από κόντρα πλακέ με εξαιρετικό στυλ για μοντέρνους χώρους. Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που συνήθως τα αποθέματα εξαντλούνται σε χρόνο dt. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο κηροπήγιο Estilio

Από τις πιο όμορφες και κομψές εναλλακτικές λύσεις για χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αυτό το δέντρο από ανοξείδωτο ατσάλι. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Possibili Tree

Design δεντράκι σχεδόν ενός μέτρου σχεδιασμένο από τον Richard Babcock. Τα κλαδάκια του μπορούν να αποσυναρμολογηθούν ώστε να φυλαχτεί και να στηθεί ξανά τις επόμενες γιορτές. Το μόνο του μειονέκτημα η τιμή του στα 306$ από το DWR.

Ξύλινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Η ιδέα είναι παρόμοια με το χάρτινο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μόνο που πρόκειτε για σαφώς πιο σταθερή επιλογή και περιλαμβάνει 22 ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Η τιμή του είναι εξαιρετικά καλή – £15.61 από το κατάστημα Muji.

Ανάποδο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Επηρεασμένο από την παράδοση του 12ου αιώνα στην κεντρική Ευρώπη που τα δέντρα κρεμιόταν ανάποδα από το ταβάνι. Εξοικονομεί πολύτιμο χώρο και δίνει μια διαφορετική νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορείτε να το αγοράσετε για 80$ από εδώ.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο αντίκα

Βρείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του παππού και της γιαγιάς και βάψτε το με σπρέι σε μεταλλικές αποχρώσεις ή πασπαλίστε το με γκλίτερ. Χρησιμοποιήστε μίνιμαλ χριστουγεννιάτικα στολίδια στην ίδια απόχρωση για μοντέρνο αποτέλεσμα. Αν έχετε πετάξει όλα τα παλιά δεντράκια μπορείτε να αγοράσετε ένα καινούριο από το West Elm.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.