Διοργάνωσε το γάμο σου ευκολα με την Exclusive plan

Η Exclusive plan Εταιρεία Διοργάνωσης Εκδηλώσεων & Παροχής Συμβουλών τομέα Τουρισμού έχει σκοπό να αναβαθμίσει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών για όλους τους πελάτες και να συνεχίσει μια πολυετή παράδοση που θέλει την Φιλοξενία να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και να αποκτήσει και πάλι την πραγματική της αξία η οποία δυστυχώς χάθηκε με το πέρασμα των χρόνων.

 

Μιλήστε μας για την exclusive plan…

Exclusive plan : Η Exclusive Plan Event Management & Consulting Services in Tourism ιδρύθηκε το 2009, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για όλους τους πελάτες. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών, αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει (ανθρώπινο δυναμικό, εγκαταστάσεις, εξοπλισμό κλπ).Βασική μας αρχή, είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων του κάθε πελάτη μας άμεσα, υπεύθυνα και με επαγγελματισμό. Όραμα μας, η επέκταση σε ολοένα και περισσότερους τομείς δραστηριότητας και η δημιουργία νέων ιδεών και υπηρεσιών.


Μεγάλο μας πλεονέκτημα αποτελεί η πολύχρονη παρουσία των στελεχών μας από μεγάλες διοικητικές θέσεις ξενοδοχείων και καζίνο. Είναι σημαντικό πλεονέκτημα για τον πελάτη να απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν εκ των έσω τον ευαίσθητο τομέα των εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων. Να απευθύνονται σε ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν κάθε κοστολόγιο αναλυτικά, παγίδες οι οποίες υπάρχουν και φυσικά να υπάρχει η γραπτή δέσμευση των όσων υποσχόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες.


Έτσι λοιπόν απορρίψαμε εξ’ αρχής τον τρόπο και τις συνήθεις διαδικασίες που λειτουργούσαν και λειτουργούν παρόμοιου αντικειμένου Εταιρείες. Μέσα από τον Τουρισμό αντιληφθήκαμε το κενό το οποίο υπάρχει μεταξύ των επιχειρήσεων και του πελάτη και είδαμε ότι υπάρχει περιθώριο για κάτι νέο.


Σκεφτήκαμε λοιπόν μια εξειδικευμένη Εταιρεία η οποία σε κάθε τομέα θα λειτουργούν με συγκεκριμένο πλάνο και συγκεκριμένη φιλοσοφία.

-Δίπλα στον πελάτη συμβουλευτικά.

-Ανάλυση προϋπολογισμού και σύνθεση ιδεών.

-Υπηρεσίες όλες εκ των έσω. Σταθερές συνεργασίες και με συγκεκριμένα ποιοτικά standards.

-Απόλυτη εκπροσώπηση του πελάτη προς τρίτους.

-Σχεδιασμός, σύνθεση και κοστολόγηση από εμάς και όχι προώθηση και αντιγραφή.

-Χρησιμοποίηση παραγόντων προς όφελος του πελάτη με κεντρικό συμβόλαιο και όχι υπαλληλική σχέση με catering, χώρους κ.λ.π. για την προμήθεια. Είμαστε εμείς οι πελάτες σε κάθε περίπτωση και δεν δουλεύουμε για τους συνεργάτες.

-Πάγιες δωρεάν παροχές για κάθε project. Η φιλοσοφία να υποσχόμαστε ένα και να δίνουμε τρία νομίζουμε ότι έχει βρει εκφραστές σε αυτή την προσπάθεια.

-Δεσμεύσεις Εταιρείας σε ένα νομικό πλαίσιο το οποίο εξασφαλίζει τον πελάτη και όχι δεσμεύσεις σε ένα απλό δίφυλλο χαρτί που ούτε νομική υπόσταση έχει αλλά και δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του πελάτη. -Δειγματισμός κάθε επιλεγμένης υπηρεσίας πριν την υπογραφή του συμφωνητικού. Ο πελάτης δεν μπορεί να δίνει τα χρήματα του εάν δεν έχει αποκτήσει σαφή εικόνα τι επιλέγει σε κάθε στάδιο σχεδιασμού.

-Συνεχή παρουσία των υπευθύνων και όχι μια απλή προώθηση του πελάτη. Άλλωστε τα αρνητικά παραδείγματα τέτοιων υπηρεσιών είναι πολλά και γνωστά.

-Σε μια τόσο δύσκολη εποχή αντιληφθήκαμε έγκαιρα τις αλλαγές στις οικονομικές συνθήκες και βγήκαμε άμεσα με φθηνά αλλά και ποιοτικά πακέτα για κάθε κατηγορία υπηρεσιών. Είναι μια εποχή που τα τεράστια ποσά που ζητάνε ορισμένες επιχειρήσεις δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και θα πρέπει γρήγορα να αντιληφθούν ότι οι πελάτες πλέον ρωτάνε, ψάχνουν και δεν εμπιστεύονται τα λεφτά τους όπως κάποτε που κάποιοι πλούτιζαν χωρίς να προσφέρουν τίποτε απολύτως. Μια οικονομική πολιτική παίρνοντας πολλά λίγες φορές είναι σίγουρα μακριά από την πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι είναι καλύτερα να μειώσεις τα κέρδη σου και να κάνεις συνεχείς πωλήσεις. Η ποσότητα μπορεί να σου δώσει το έσοδο που επιθυμείς και να κρατήσεις τα ποιοτικά σου standards υψηλά.


Η πολιτική που ακολουθούμε μας έχει δικαιώσει και δεν είναι ντροπή να παραδεχτούμε ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ καλύτερη οικονομικά σε σχέση με την προηγούμενη.

Οι πελάτες στήριξαν τα πρόσωπα, αυτούς που βλέπουν σε κάθε στιγμή, μας εμπιστεύθηκαν και θεωρούμε ότι μέσα από τα λάθη μας θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στην εξυπηρέτηση τους. Επενδύουμε στην συνεχή παρουσία μας, στην προσωπική επαφή, στην δέσμευση και στην γνώση που απλόχερα μας χάρισε η παρουσία μας επί σειρά ετών στην Τουριστική βιομηχανία.

 

Ποιές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή σας ;

Exclusive plan : Υπηρεσίες Εταιρικών & Κοινωνικών Εκδηλώσεων.

Αναλαμβάνουμε:

Tην Διοργάνωση κάθε είδους εταιρικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων συνεδρίων, παρουσιάσεων, καλύπτοντας τον συντονισμό της διοργάνωσης, την επιλογή του χώρου, την παροχή γραμματειακής υποστήριξης & υποδοχής, την επικοινωνία, το Marketing και την προβολή της εκδήλωσής σας, τη διαχείριση των χορηγιών, την προετοιμασία του υλικού & των διαφημιστικών δώρων, την παροχή τεχνικής υποστήριξης, τη διακόσμηση του χώρου, την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, την παρακολούθηση των οικονομικών θεμάτων, την διαμονή καθώς και ποικιλία επισιτιστικών προτάσεων.


Την Διοργάνωση Γαμήλιων Δεξιώσεων, προσφέροντας πλήθος στοχευμένων υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη όπως, επιλογή χώρου, προσκλητηρίων, μπομπονιερών, στολισμού Εκκλησίας και χώρου δεξίωσης, μουσική κάλυψη κάθε είδους, ιδιαίτερες προτάσεις σε μενού, πακέτα ποτών, καθώς και μοναδικές δωρεάν παροχές στα ζευγάρια


Την Διοργάνωση Δεξιώσεων Βάπτισης προσφέροντας υπηρεσίες που απευθύνομαι τόσο στην διοργάνωση (φωτογραφία βιντεοσκόπηση, προσκλητήρια, μπομπονιέρες Catering – χώρος, βαπτιστικά, στολισμός Εκκλησίας δεξίωσης ιδιαίτερες προτάσεις σε μενού και πακέτα ποτών, μοναδικές δωρεάν παροχές στους γονείς και στοχευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη) και στην ψυχαγωγία των παιδιών μέσω Happenings και animators, ευχαριστηρίων δώρων, εφέ εξειδικευμένων προγραμμάτων σε παιδότοπους.


Την Διοργάνωση Παρουσιάσεων-Εκθέσεων, Εκδηλώσεων για Συλλόγους, Εγκαινίων, Παιδικών πάρτυ, Bachelor party αλλά καθώς και συναυλιών σε εξειδικευμένους χώρους συνεργατών ή σε ιδιωτικούς χώρους της επιλογής σας,

· Εξειδικευμένο δίκτυο Συνεργατών με κάλυψη σε όλη την Ελλάδα, ικανό να καλύψει κάθε απαίτηση του Πελάτη. Υπηρεσίες Συμβουλευτικές στον Τομέα Τουρισμού.

Αναλαμβάνουμε:

· Τον σχεδιασμό-μελέτη και ανάληψη τμήματος επικοινωνίας και προώθησης για κάθε επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα Τουρισμού.

· Τον σχεδιασμό πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης νομών , δήμων και κοινοτήτων.

· Την ανάληψη & διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων κάθε τύπου με συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο πενταετίας και με συγκεκριμένα μετρήσιμα οφέλη για την επιχείρηση.

· Τον σχεδιασμό και κατασκευή κάθε είδους τουριστικού καταλύματος όπως, ξενοδοχείου, camping, ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών θέρετρων, κέντρων διημέρευσης και ψυχαγωγίας κτλ.

· Τον σχεδιασμό & διαχείριση επισιτιστικών μονάδων όπως, εστιατόρια, catering κτλ.

· Την διαχείριση και προώθηση χώρων εκδηλώσεων με μελέτη ανάπτυξης πωλήσεων & υλοποίησης έργου.

· Τον σχεδιασμό, οργάνωση και διοίκηση Spa και μονάδων θαλασσοθεραπείας.

· Την εύρεση προσωπικού στο κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας, όλων των ειδικοτήτων.

· Την Μελέτη – Υποβολή του Αναπτυξιακού Νόμου προς χρηματοδότηση. (Για Ίδρυση ή Επέκταση ή εκσυγχρονισμό της Επιχείρησης).

· Την ποιοτική εκπαίδευση του προσωπικού με Απορρόφηση των κονδυλίων από Ο.Α.Ε.Δ. – Λ.Α.Ε.Κ.(0,45%).

· Την εκπαίδευση του προσωπικού των Επισιτιστικών τμημάτων σε διαδικασίες κατά H.A.C.C.P.

· Τον σχεδιασμό, εγκατάσταση & εφαρμογή συστήματος Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Συμφωνά με το Πρότυπο ISO 22000.

· Την προώθηση κάθε είδους τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

· Την υποβολή μελέτης & την υλοποίηση πλάνου για προσέλκυση και δικτύωση προορισμών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα Τουρισμού.

 

Με τι παροχές μπορείτε να καλύψετε την ξεχωριστή ημέρα του γάμου;

Exclusive plan : Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι πολλές από τις Εταιρείες του χώρου μας μπορούν να προσφέρουν αρκετές υπηρεσίες. Το πρόβλημα ξεκινά όταν οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν έχουν αξιολογηθεί και δίνονται σωρηδόν όταν αυτές προσφέρονται στον βωμό μια απλής προμήθειας.

Εμείς λοιπόν επιλέξαμε κάθε υπηρεσία, κάθε συνεργάτης να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, κάποια σταθερά standards. Με τον τρόπο αυτό έχουμε δημιουργήσει μια σταθερή ομάδα η οποία δύσκολα αλλάζει. Έχει δοκιμαστεί, έχει αξιολογηθεί και τα ίδια τα ερωτηματολόγια ικανοποίησης δείχνουν την επιτυχία.


Εάν θελήσουμε να δώσουμε μερικά γενικά χαρακτηριστικά προϋποθέσεων τότε θα θέταμε τα ακόλουθα ως βασικά:

-Το προφίλ του συνεργάτη. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον χαρακτήρα του κάθε συνεργάτη και εμμένουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες.

-Ικανότητα κάλυψης σε μεγάλο γεωγραφικό τομέα.

-Ετήσια και πάγια τιμολογιακή πολιτική η οποία θα προκύπτει από την σχέση προϋπολογισμού και στόχων. Δεν γίνεται σε μια Εταιρεία η τιμολογιακή πολιτική κάθε συνεργάτη να αλλάζει συνεχώς χωρίς καμία αιτιολογία αντί να είναι ακόμα χαμηλότερη από αυτές που δίνονται απευθείας στους πελάτες.

-Ικανότητα δέσμευσης με γραπτά συμβόλαια ετήσια τα οποία αναφέρουν σαφώς δεσμεύσεις κάθε πλευράς αλλά και εξασφαλίζουν περαιτέρω τους πελάτες μας χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

-Εξασφάλιση δωρεάν παροχών υπέρ των πελατών μας. Για κάθε συνεργάτη για κάθε υπηρεσία υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο δωρεάν παροχών το οποίο μεταφέρεται απευθείας στους πελάτες μας.

-Κανόνες υγιεινής για μονάδες σίτισης. Λόγω και του χώρου που προερχόμαστε στο φαγητό και στο service δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Ο τομέας σίτισης δυστυχώς δεν ελέγχεται επαρκώς και πραγματικά έχουμε δει τα πάντα. Έχουμε λοιπόν μόλις δυο επιλογές στον τομέα catering που πραγματικά καλύπτουν κανόνες ασφάλειας σε τρόφιμο και εξοπλισμό και ελέγχονται με πολύ αυστηρές διαδικασίες. Εάν ο πελάτης στην έρευνα που κάνει ζητούσε από τα catering να επιθεωρούν τους χώρους παρασκευής τότε πραγματικά θα είχε εντυπωσιαστεί με αυτά που θα έβλεπε. Η επιθεώρηση της κουζίνας και των αποθηκευτικών χώρων είναι απαραίτητη διαδικασία  μέσα σε όλες τις άλλες που προτείνουμε στους πελάτες μας.

-Έλεγχος χώρων. Πραγματικά εδώ αρνούμαστε να συνεργαστούμε με όλους. Η κατάσταση με τους χώρους έχει ξεφύγει αρκετά. Μεγάλος αριθμός, μεγάλες παρανομίες σε άδειες, ελλιπείς παροχές σε σχέση με τα χρήματα που ζητάνε. Θέλει μεγάλη προσοχή για αυτό και ενημερώνουμε πάντα τους πελάτες μας με ειλικρίνεια τις θα πρέπει να αποφεύγουν.


Τώρα εάν εστιάσουμε στις βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας στον τομέα γάμου θα σας αναφέρω σε επικεφαλίδες τους ακόλουθους τομείς:

  • καταγραφή αναγκών του πελάτη και σχεδιασμός προϋπολογισμού
  • σχεδιασμός τριών διαφορετικών προτάσεων σε αυτά που ζητάει ο πελάτης
  • παρουσίαση προτάσεων, ανάλυση κοστολογίων και εναλλακτικές ή διορθωτικές κινήσεις
  • παρουσίαση δωρεάν παροχών
  • επιλογή χώρου
  • επισιτιστικές υπηρεσίες. συνθέτουμε εμείς και δεν αντιγράφουμε έτοιμες προτάσεις
  • ηχητικά- μουσική κάλυψη -καλλιτεχνικά δρώμενα -εφέ- πυροτεχνήματα
  • υπηρεσίες φωτογράφησης – βιντεοσκόπησης
  • υπηρεσίες διακόσμησης – στολισμός μπαλονιών
  • προσκλητήρια – μπομπονιέρες -στέφανα – βέρες
  • παιδική ψυχαγωγία
  • νυφικά και γαμπριάτικα κοστούμια
  • μέσα μεταφοράς
  • διαμονή καλεσμένων
  • γαμήλια ταξίδια
  • λίστα γάμου
  • bachelor party

Κάθε πρόταση μας και έως την ολοκλήρωση της συμφωνίας περιλαμβάνει βασικό δειγματισμό, γίνεται στα γραφεία μας ή στον χώρο του πελάτη και όταν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της πρότασης με συγκεκριμένα βήματα οδηγούμαστε στην τελική επιβεβαίωση υπηρεσιών και στην γραπτή ολοκλήρωση της συμφωνίας. Φυσικά στις παραπάνω υπηρεσίες θα πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχουν υποκατηγορίες και τεράστια διαφοροποίηση κοστολογίων τα οποία δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε. Το κυριότερο όμως όλων και θα πρέπει να τονιστεί είναι η παρουσία των υπευθύνων. Είτε η ομάδα εκκλησίας είτε η ομάδα χώρου από την πρώτη επαφή με τον πελάτη έως και το follow up μετά την μεγάλη αυτή ημέρα είναι εκεί και μάλιστα επιχειρησιακά συμμετέχουν!!!!

 

 

Με την όρο ”Leave everything to us”, ποιο είναι το μήνυμα σας;

Exclusive plan : Η εταιρία παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς με σκοπό τα οφέλη για τους πελάτες να μεγιστοποιούνται παρουσιάζει για πρώτη φορά το ‘leave everything to us’ που απευθύνεται στις ιδιαιτερότητες και στην μοναδικότητα του κάθε Πελάτη, στο να μπορέσει δηλαδή μέσα από εμάς να εκφράσει άποψη και στυλ. Με εφόδιο την πεπειραμένη ομάδα επαγγελματιών που στελεχώνει την εταιρία, η Exclusive Plan έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τον σχεδιασμό και υλοποίηση κάθε είδους εκδήλωσης, ανεξαρτήτου τύπου, μεγέθους ή σκοπού αυτής με δέσμευση απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε πελάτη ξεχωριστά με ακεραιότητα και επαγγελματισμό.


Η πραγματικότητα είναι απλή και ρεαλιστική. Ο πελάτης εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γνωρίζει ούτε καν τις βασικές πτυχές του σχεδιασμού ενός event. Πολλές φορές φαίνεται απλό όμως δεν είναι. Ο χώρος μας όπως και κάθε χώρος δεν είναι καθαρός και οι παγίδες μεγάλες.

Αυτό που εμείς πιστεύουμε είναι να εμπιστευθούν τον κατάλληλο άνθρωπο για να τους οδηγήσει σωστά στο αποτέλεσμα που θέλουν. Υπάρχουν επαγγελματίες στον χώρο κατάλληλοι να βοηθήσουν και πραγματικά το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Θα πρέπει ο πελάτης να αποβάλλει την νοοτροπία ότι ξοδεύει τεράστια ποσά για το τίποτα. Η αμοιβή των επαγγελματιών δεν είναι αυτή που αναφέρουν οι φήμες και τα παραμύθια. Πολλές φορές επενδύεις ένα μικρό ποσό στον ανθρώπινο παράγοντα αλλά γλυτώνεις πολύ περισσότερα απ’ το να επενδύσεις τα λεφτά σου χωρίς καν βασικές γνώσεις και μετά να στενοχωριέσαι που τίποτα δεν πήγε καλά και δεν μπορείς καν να πάρεις πίσω μέρος αυτών που επένδυσες. Το αναλυτικό κοστολόγιο, η συνεχής παρακολούθηση, οι παροχές, οι δεσμεύσεις και οι γνώσεις είναι χαρακτηριστικά τα οποία ο πελάτης δεν τα έχει όταν ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για τον γάμο του. Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό ώστε να επιτυγχάνεται ένα σωστό αποτέλεσμα. Ο επαγγελματίας σύμβουλος θα πει ελεύθερα την γνώμη του, θα διαφωνήσει και θα επιμείνει όταν έχει να κάνει με την προστασία των συμφερόντων του πελάτη.


Η επιλογή του προσώπου που θα επιλέξετε να οργανώσει την εκδήλωση σας είναι ίσως το πρώτο και κυριότερο βήμα. Η σωστή επιλογή είναι αυτή που κατά κύριο λόγο θα κρίνει την επιτυχημένη ή μη διεξαγωγή. Είναι η στιγμή που θα χρειαστεί σε δύσκολες εποχές να εμπιστευθείτε ένα σημαντικό ποσό σε έναν άνθρωπο, σε μια επιχείρηση για να διοργανώσει ένα event που θα μείνει αξέχαστο και θα είναι απόλυτα επιτυχημένο. Υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που κρίνουν μια καλή συνεργασία.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

· Η γνώση του αντικειμένου. Κατά ποσό θα είναι ικανός να σας λύσει κάθε απορία χωρίς ενδοιασμούς και να σας συμβουλεύσει σωστά για την σωστή αξιοποίηση του προβλεπόμενου προϋπολογισμού.

· Η ειλικρίνεια. Να έχει το σθένος να σας πει τα αρνητικά σημεία ή τα σημεία που έχουν υψηλότερο ρίσκο. Κακά τα ψέματα σε κάθε εκδήλωση υπάρχουν σημεία που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και πρέπει να μεταφέρονται αυτούσια στον πελάτη.

· Η επικοινωνία. Να μπορεί να γίνεται δέκτης των ανθρώπων, να ακούει με προσοχή τις επιθυμίες τους και να μπορεί άμεσα να δώσει ποικιλία λύσεων και προτάσεων.

· Η ευελιξία. Να μπορεί σε κάθε τι μη εφικτό αρχικά, να δίνει εναλλακτικές προτάσεις που θα ικανοποιήσουν τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Τ : 6947050605

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.