Όμορφες ιδέες για διακόσμηση καλοκαιρινού γάμου

Η διακόσμηση του γάμου ποικίλλει ανάλογα με την εποχή και τις τρέχουσες τάσεις. Τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν το καλοκαίρι για το γάμο τους, γιατί ανθίζουν τα λουλούδια, νυχτώνει αργά και μπορούν να βάλουν αρκετό χρώμα στη διακόσμηση, είτε είναι σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Το καλοκαίρι είναι ιδανικό γα τη νύφη να φορέσει ένα πιο ανοιχτό νυφικό χωρίς να κρυώνει και πολύ πιο εύκολο για αγαπημένους φίλους και συγγενείς να ταξιδέψουν από μακριά για το γάμο.

Πάμε να δούμε μικρά και έξυπνα tips για διακόσμηση καλοκαιρινού γάμου.

Ο φωτισμός είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός καλοκαιρινού γάμου. Αν το πάρτι γίνεται σε εξωτερικό χώρο ή στον κήπο του σπιτιού σου, μπορείς να περάσεις λαμπάκια στα φυτά ή τα δέντρα και να δημιουργήσεις τον πιο ρομαντικό φωτισμό.

Οι παστέλ χαρούμενες αποχρώσεις είναι ο πρωταγωνιστής μία καλοκαιρινής διακόσμησης σε ένα γάμο και σίγουρα κάνει τη διαφορά. Επένδυσε σε vintage πιάτα σε απαλό κίτρινο ή γαλάζιο, πετσέτες και ποτήρια. Εναλλακτικά, βάλε ένα βάζο σε παστέλ απόχρωση και πολλά λουλούδια ως κεντρικό κομμάτι του τραπεζιού.

Η σημασία είναι στις μικρές λεπτομέρειες και αυτό πρέπει να προσέξεις στα τραπέζια της δεξίωσης. Δέσε μαζί κάθε σετ με μπεζ σπάγκο και βάλε από ένα μικρό κίτρινο λουλουδάκι. Δείχνει ότι έδωσες προσοχή στη λεπτομέρεια και ότι θες να φροντίσεις τους καλεσμένους σου.

Εννοείται ότι θα υπάρχει αλκοόλ στο γάμο σου αλλά αυτή είναι η τέλεια επιλογή για δεξίωση με μικρά παιδιά αλλά και για όσους διψούν συνέχεια. Τρεις διαφορετικές κάνουλες με αναψυκτικό, χυμό αλλά και αρωματικό νερό με λεμόνι ή φέτες αγγουριού στο χώρο της υποδοχής ή έξω από την εκκλησία.

Αν είσαι από τις τυχερές και σκοπεύεις να κάνεις τη δεξίωση δίπλα σε πισίνα, βάλε πολλές ροτόντες τραπέζια γύρω από την πισίνα και επένδυσε στον κατάλληλο φωτισμό με μεγάλες στρογγυλές χάρτινες λάμπες.

Είπαμε ότι τα ανοιχτά και φωτεινά χρώματα είναι το πιο βασικό στοιχείο για τους καλοκαιρινούς γάμους. Αν σκοπεύεις να έχεις εξωτερικό μπουφέ με γλυκά, φρόντισε να δένουν αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση. Ένας μικρός πύργος από παστέλ μακαρόν και μία αντίστοιχη τούρτα είναι οι top επιλογές.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.