5 καλοκαιρινά off shoulder νυφικά

Μία ολοκαίνουρια τάση που θα υιοθετήσεις τόσο σε φορέματα όσο και σε tops είναι τα off shoulder, δηλαδή αυτά που έχουν χαμηλωμένους ώμους. Η ίδια τάση ισχύει και στα νυφικά φορέματα που γίνονται πιο girly και boho. Τα off shoulder νυφικά είναι ιδανικά για το καλοκαίρι αλλά όχι μόνο και ταιριάζουν πολύ σε κάθε γυναίκα με όμορφους ώμους. Αναδεικνύουν επίσης το λαιμό με μοναδικό τρόπο και είναι τέλεια επιλογή για να φορέσεις το κολιέ του γάμου σου.

Πάμε να πάρουμε λίγη έμπνευση από καλοκαιρινά off shoulder νυφικά και να δούμε τι θα βάλουμε σε περίπτωση που θα ντυθούμε νυφούλες σύντομα.

Ένα φόρεμα που αποτελείται από τούλι στο κάτω μέρος και δαντέλα στο πάνω, είναι μία σίγουρη και κλασική επιλογή. Αν είναι off shoulder νυφικό, τονίζει κολακευτικά τους ώμους και σε κάνει να νιώθεις πιο ρομαντική. Αν είσαι glamorous, βάλε ένα κομψό statement necklace.

Η δαντέλα σε όλο το νυφικό είναι η πατροπαράδοτη αλλά και κλασική επιλογή. Τα μακριά μανίκια κάνουν πιο elegant το ρούχο ακόμα κι αν παντρεύεσαι το καλοκαίρι. Εμείς θα το συνδυάζαμε με ένα chic κότσο, ένα απλό και λιτό necklace και απαλό κόκκινο κραγιόν.

Το γοργονέ στιλ σε ένα νυφικό είναι κλασική επιλογή για καλοκαιρινό γάμο. Τονίζει κολακευτικά τις καμπύλες σου και η off shoulder γραμμή δίνει έναν κομψό τόνο στο φόρεμα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ρετρό λευκά πέδιλα, έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο και έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

Το crochet σε συνδυασμό με τη δαντέλα είναι μία υπέροχη νυφική επιλογή και καλό είναι να την δοκιμάσεις αν διαθέτεις ψηλόλιγνη φιγούρα. Η mermaid γραμμή είναι λιτή και απέριττη ενώ το off shoulder νυφικό σε κάνει ακόμα πιο ρετρό. Συνδύασε με μεταλλικά πέδιλα και κάνε ένα απλό χτένισμα με σπαστά μαλλιά.

Εκτός από το λευκό νυφικό, υπάρχουν και άλλες εξίσου ρομαντικές εναλλακτικές. Το παστέλ ροζ ή γαλάζιο είναι οι top επιλογές και η τούλινη φούστα είναι ένα κλασικό κομμάτι της νυφικής εμφάνισης. Οι λεπτομέρειες με πέρλες και στρας και τα κεντημένα λουλούδια στο πάνω μέρος σε κάνουν πιο glamorous και το off shoulder νυφικό εδώ σε κάνει να μοιάζεις με πριγκίπισσα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.