Wedding Gallery προσιτά πακέτα γάμου – βάπτισης για όλους

Η εταιρεία wedding gallery δημιουργήθηκε με σκοπό να γεμίσει τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας με ομορφιά και φινέτσα. Όλα τα προϊόντα της είναι ελεγμένα ποιοτικά και καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Σκοπός της είναι χωρίς ιδιαίτερο κόπο από το αναπαυτικό περιβάλλον του σπιτιού σας να σχεδιάσουν μαζί σας πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας.

 

1) Μιλήστε μας για την wedding gallery.

Η Wedding Gallery δραστηριοποιείτε στο χώρο του γάμου και βάπτισης τα τελευταία έξι χρόνια προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις, υπηρεσίες καθώς και χειροποίητες δημιουργίες. Το τελευταίο έτος η Wedding Gallery δραστηριοποιείτε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με κύριο στόχο την δυνατότητα να σχεδιάζεται ο γάμος και η βάπτιση στο φιλικό και άνετο περιβάλλον του σπιτιού μας μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

2) Τι παρέχετε για την περίσταση του γάμου;

Θεωρώντας τον γάμο μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την ζωή του κάθε ανθρώπου, σχεδιάζουμε την κάθε πρότασή γάμου με μοναδικές ιδέες και δημιουργίες. Η Wedding Gallery για την περίσταση του γάμου έχει την δυνατότητα να προτείνει ολοκληρωμένο πακέτο γάμου συνδυάζοντας χρώματα και σχέδια σε απόλυτη αρμονία. Ξεκινώντας από προσκλητήρια και μπομπονιέρες μπορείτε να επιλέξετε από την πλούσια και ποιοτική συλλογή μας.

Για την εκκλησία προτείνουμε χειροποίητες δημιουργίες σε στέφανα και σετ ποτήρι, καράφα και δίσκο διακοσμημένα με τον ίδιο στολισμό. Τα παραπάνω προϊόντα διαθέτουν πιστοποιητικό ποιοτικών υλικών (ασήμι, κρύσταλλα Swarovski και αληθινά μαργαριτάρια).

Για την διακόσμηση του γάμου προτείνουμε πρωτότυπες ανθοσυνθέσεις για μέσα και έξω από την εκκλησία, για το αυτοκίνητο αλλά και μοναδικές νυφικές ανθοδέσμες.

Τέλος για την ολοκλήρωση της παρουσίας του γάμου σας, διαθέτουμε χειροποίητες ανάγλυφες λαμπάδες, ζωγραφισμένες λαμπάδες στο χέρι καθώς και λαμπάδες στολισμένες με πέρλες και κρύσταλλα.

3 )Ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία από στέφανα που διαθέτει η wedding gallery, ποια είναι αυτά που δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση τα ζευγάρια και για ποιο λόγο;

Οι μελλόνυμφοι ενθουσιάζονται από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε αλλά περισσότερο ενθουσιάζονται από τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας.

Η επιλογή στα στέφανα γάμου γίνεται με βάση το θέμα ή το χρώμα του γάμου.

4) Τι είναι το κουάφ της νύφης και τι ποια η χρησιμότητά του;

Το κουάφ νύφης στολίζει με κρύσταλλα και ιδιαίτερα υλικά την κόμη της νύφης.

Κυρίως τα τελευταία χρόνια όπου το πέπλο δεν προτιμάται, το κουάφ νύφης συμπληρώνει μία λαμπερή εμφάνιση.

5) Για το γεγονός της βαπτίσεως τι προσφέρετε;

Για την βάπτιση έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε και να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για τον μικρό πρίγκιπα, τον πειρατή, την νεράιδα και την πριγκίπισσα,

Μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να διαλέξετε προσκλητήρια βάπτισης, μπομπονιέρες, επώνυμα βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια, πλήρες σετ βάπτισης σε απόλυτο συνδυασμό χρωμάτων και σχεδίων.

6) Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βρισκόμαστε, απαντάτε με χαμηλές τιμές ή κάποιες προσφορές;

Η φιλοσοφία της Wedding Gallery είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Στα περισσότερα προϊόντα της εταιρίας μας απολαμβάνετε εκπτώσεις έως και 40% όλο τον χρόνο.

Στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής η Wedding Gallery απαντά με προσιτά πακέτα γάμου – βάπτισης για όλους.

7) Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Θεωρώντας ως βασική μας υποχρέωση την αρτιότητα των υπηρεσιών μας ζητούμε πάντα από τον πελάτη μας ένα εύλογο χρονικό διάστημα 20 ημερών.

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.weddinggallery.gr
info@weddinggallery.gr
τηλ +30 2310 383560 / +30 6978 897458
Εφέσσου 37 & Κανάρη
Νέα Κρήνη
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.